Ahojte babenky, chcem malej kúpiť ten plyšový overal z Tesca.Je taký strašne vypchatý a teplučký ale neviem čo jej mám do neho ešte obliecť.Či jej budú stačiť body, pančušky a nejaký svetrík a ten overal a ešte do fusáka v kočiari.A ešte neviem aký veľký jej ho mám vlastne kúpiť, má 6 mesiacov a nejakých tých 70 cm a ten overal má na veľkosť 6-9mesiacov písaných 86cm.Mám rátať aj s nejakou rezervou?To je moje prvé dieťa tak nechcem aby mi hneď prvú zimu zamrzlo
@anjelicek26 na tých veciach v tescu sú vždy napísané len mesiace a dlžka bábätka akú by asi malo mať v tom mesiaci a na tých 6-9mesiacov je napísané dlžka 86cm a moja má len 70cm, keby sa jej to tam dalo aspoň vyskúšať ale to by bolo nadlho vyzliekať ju tam do pančušiek potom ju do toho napratať a ona sa ešte aj nerada oblieka a nakoniec im to tam oblinká ako má vo zvyku ked sme už konečne oblečený
@stvura aj moja je drobunká oproti svojim vrstovníkom ale zatial čo som jej tam kúpila tak jej bolo dobré a u nás v Partizánskom sú ceny celkom dobré oproti tým špecializovaným obchodom pre deti to sú strašné ceny, príklad kúpila som v tescu 3 pyžamká za 10e a v takom obchodíku som pozerala a stálo jedno pyžamko 16e
@gledis ja som tiež kupovala overal malému v tescu - 86-tku a bolo tam 12-18 mesiacov, tak ako píše @anjelicek26..a bola som ho vrátiť, pretože nám bol akurát a do zimy neviem neviem...takže ak si si nie istá, aký bude malej, tak ho kúp a v kľude jej ho doma odskúšaj, ale nechaj tam tie visačky a uschovaj si samozrejme bloček..a keď jej nebude,tak ho pôjdeš vrátiť, vrátia ti peniažky..robila som v tescu,takže viem,že by nemal byť problém, aspoň tu v MT nie...máš nárok na vrátenie peňazi...alebo poprípade sa opýtaj na informáciach,tam ti povedia...
@januss24 asi to tak spravím, zajtra tam behnem a spýtam sa či sa to dá vrátiť lebo s ňou sa ešte nedá nakupovať a ten overal fakt potrebujem lebo kým ju oblečiem do nohavíc a vetrovky tak ma ide natiahnuť a topánky si vyzuje ešte sme ani vonku neni tie nechce vôbec na nohách
@gledis moj syncek ma rok a ma cez 80 cm, takze podla mna je to dajake divne, my kupujeme tiez vela veci z tesca a pri velkosti 12-18 mesiacov mame vzdy cislo 86, vo vasom veku sme nosili tak 68, pomaly uz 74, potom 80-tku sme nosili tiez velmi dlho, ale az teraz sme zacali kupovat 86, aj to este pri niektorych musime vyhrnut...
v tescu už majú overaly ? a za koľko ?
Ahoj, ja myslím, že overal 6-9 mesiacov je malý, skúr vačšiu, aj 12-18, ked chceš, aby to nosilo do konca zimy,y predsalen, na nohy dávam ponožky široké, na overal, ked sú dlhé, rukávy vyhrnieš.. ja mám napr. sedemmesaačného drobca, a tesco velkosť 6-9 mu je malá, 9-12 akurát ale nosí tričká a pyžamká aj 12.-18...
Nám tesco veci sedia, ja mám detičky tak akurát, anii malé ani veľké,
inak neviem ako to číslujú aj minule som jej tam kúpile topánočky a našťastie som ju mala so sebou išli sme práve od doktorky tak som jej ich mohla vyskúšať a nakoniec jej boli veľkosť 12-18mesiacov
nám veľkosti v Tescu sedia, nezdá sa mi to ...
vzala by som na 9-12mes., čiže č.80.
@zuzana17 že sú pekné, len neviem či jej vziať taky s rukavičkami tie sa dajú dať dole alebo taky čo má celé rukávy kde sa nedá ručička vytiahnuť a ona si teraz stále hryzie prsty lebo máme už dva zuby tak neviem ale zas ked budeme vonku radšej nech si prsty necumle šak jej zamrznú
@gledis tuším aj minulý rok ich mali, teda tie sivé minimálne, ale cena dobrá a na tej visačke mohla byť chyba, mne sa už tak stalo, že zle bola veľkosť označená
asi preto dali takú zľavu lebo sú z minuloročnej kolekcie a teraz vyložia nové ale na tie nebudem čakať aj tieto sú pekné a už je dosť chladno
@gledis - moj malý má 6 mesiacov, merala som ho a má 68 cm a kúpila som mu číslo 80. Tak neviem, mne sa zas zdalo, že tie overalíky sú nejaké malé
no tie overaly su naozaj krasne, my uz sme tento rok nekupovali, lebo nemam nato nervy, maleho tam narvavat a my uz zaciname bezkat, takze pre nas take nieco nepripada do uvahy, iba ak by to bol taky ktory nema dole nozicky.. my uz mame ale z Tesca kupenu bundicku, krasnu bleducko modru s macikmi, oteplovacky mame po bratrancoch ale aj v Tescu uz maju nejake, keby nahodou kupime tam.. my tiez nakupujeme hodne v Tescu, ale pravda je ze tam su vacsinou tie veci siroke a kratke, ale ako ktore. no a nas syncek je vysoky a chudy.. inak som velmi spokojna s oblecenim z Kiku... veci z Tesca su mu podla veku na stitkoch vacsinou male a z Kiku zasa velke, takze mame rozne velkosti, to si musi kazdy odsledovat, najlepsie je aspon troska primerat
@martinkatinka a čo mu ešte oblečieš pod ten overal, myslím že keď pojde ešte aj do fusáka tak stačia pančušky a body so svetríkom tenkým a ked v nom bude na rukách tak ešte aj nejake tepláky a hrubší svetrík že? Jááááj nech už vie rozprávať aby mi povedala či jej je zima alebo nie lebo toto ma privádza do šialenstva
@gledis - 6-9 mesiacov byva velkost 74 a velkost 9-12 mesiacov velkost 80 a 12-18 mesiacov velkost 86. Si si uplne ista, ze si dobre pozrela tu velkost? Ja by som uz kupila 80-ku, predsalen je to na celu zimu, volnost na nozickach nevadi a rukavy jej ohrnies.
Pod neho podla potreby - body + pancusky + dlhorukavove tricko ak ide do overalu este - väcsinou uplne staci. Ak by bolo tak -15, pridaj mikinu a leginsy ci teplacky.