icon

Pavlovičova masť a vaše skúsenosti

anjelicek11
25. apr 2012

Ahojte mamicky,chcela som sa spytat,ci nemate niektora skusenost s pavlovicovou mastou na vyrazky hlavne na tvaricke.nikde som tu o nej nic nenasla.

diusska
10. nov 2016

@lubkaku
@hranolka22
Jasné nie je problém, viem Vám priniesť aj viac keď potrebujet... 😊 ale ako som už písala vyššie dodať to viem až okolo 25.11. 😊 krásny deň prajem!

lubkaku
11. nov 2016
lubkaku
11. nov 2016

@lubkaku to je v poriadku aj toho 25/11 mi vyhovuje tak 2 kusy a ako sa skontaktujeme pošlete mi to na dobierku či ??? ste veľmi milá a ochotná moc moc ďakujem 🙂

diusska
11. nov 2016

@lubkaku nemáte vôbec za čo... s keď nie je problém radšej by som to poslala po prevode na účet 😊 a keď ich budem mať tak vás budem kontaktovať aj tu a potom sa už dohodneme... 😊

hranolka22
13. nov 2016

@diusska
to stačí dovtedy. a ako s peniažkami? a ešte aká je to gramáž?nech viem,či brať jednu či dve 🙂 ešte sme ju nemali

diusska
13. nov 2016

@hranolka22
Keď ich budem mať dám balem vedieť a potom sa dohodneme, ale ak nie je problém, pošlem po pripísaní peniažkov na účet... 😊 a mastička má 100ml, tak že nie je jej až tak veľa... 😊 ale stojí za to... 😊

hranolka22
14. nov 2016

@diusska
oki,myslím,že zatiaľ stačí jedna,chcem to pre bábo na zadoček vyskúšať. môžte mi do správy poslať číslo účtu. Ďakujem

lubkaku
14. nov 2016

súhlasím môžete mi poslať č.účtu ešte raz ďakujem

lubkaku
14. nov 2016

@diusska súhlasím môžete mi poslať č.účtu ešte raz ďakujem

eila88
15. nov 2016

@diusska mohla by som vas aj ja jednu poprosit, neviem ju zohnat v ziadnej lekarni a nic nam nezabera. Ak ano poslite mi udaje na platbu 🙂

diusska
15. nov 2016

@eila88 jasné, nie je probém... 🙂 a zohnať ju neviete lebo na Slovensku sa už bohužiaľ nepredáva 😒 a údaje pošem potom keď budem mať aj mastičky... 🙂

eila88
16. nov 2016

@diusska super, ste strasne zlata. Dakujem 🙂

diusska
22. nov 2016

@bdianiskova
@eila88
@lubkaku
@hranolka22
Dobrý deň, mastičky už mám doma... môžeme sa teda dohodnúť ako Vám to pošlem... 😊 chcete radšej obyčajne alebo doporučene? 😊

eila88
22. nov 2016

@diusska asi bude lepsie doporucene, aby sa to niekde cestou nestratilo

bdianiskova
22. nov 2016

Myslím že doporučene a platba ako lebo o tom sme sa zatial nebavili.

diusska
23. nov 2016

@bdianiskova dobrý večer... poslala som Vám správu so všetkými informáciami... 😊

bdianiskova
23. nov 2016

Ok

lubkaku
23. nov 2016

@diusska Dobry vecere ja som uz vam pisalal peniaze som poslala uz v utorok poobede na vas ucet a chcem to tak ako ste mi napisali vid: Vy ste mali 2ks čiže dokopy aj s poštou by to bolo 11,70€ (doporučene) takze takto ako ste mi napisali este raz dakujem pekne 🙂

diusska
24. nov 2016

@lubkaku peniažky my stihli práve dnes... 😊 akurát sedím a chystám balíky idem na poštu... 😊

lubkaku
28. nov 2016

Dobrý deň dnes mi poštárka doručila zásielku od vás chcem sa vám ešte čo najsrdečnejšie poďakovať ste úžasná skvelá žena ktorá pomáha- v dnešnej dobe sa to moc nevidí prajem Vám len to najlepšie veľa veľa zdravíčka spokojnosti aj celej vašej rodinke a nádherné prežitie vianočných sviatkov-🙂🙂

diusska
28. nov 2016

@lubkaku som naozaj nesmierne rada, že som Vám mohla takto pomôcť, dúfam že Vám mastička pomôže a že budete spokojný! 😊 a keď budete potrebovať ešte kľudne sa ozvyte... 😊 a ďakujem Vám veľmi pekne na takých krásnych slovách, potešili ma! 😘 prajeme aj my Vám krásne a požehnané sviatky! 😘

eila88
28. nov 2016

@diusska ja sa tiež pridávam a veeelmi dakujem 🙂 mastičku sme hneď aj použili

asocial
28. nov 2016

@diusska pekny prispevok..🙂
ja nedam na pavlovica dopustit, ziadne bepantheny, sudocremy, vsetko zle..Skoda, ze sa u nas uz nepredava (ja mam zo Slovinska, raz aj z HR). Musim vas pochvalit, ze ste si z toho neurobili biznis (ja kupujem za viac ako 5)..

Viem, ze som napisala od temy, ale nedalo mi, potesila ma tato konverzacia🙂

diusska
28. nov 2016

@asocial tak teraz ste veľmi potešili vy mňa... 😊😘 ďakujem Vám! 😊 my tiež nepoužívame inú... a beriem to tak že prečo by som nepomohla, a nepiniesla keď tam mám cestu... 😊 neviem ju dodať vždy okamžite ale keď tam idem tak prečo nie... 😊

hranolka22
28. nov 2016

@diusska
aj mne dnes došla 👏 Veľké Ďakujem za ochotu a skoré poslanie ❤👍

diusska
28. nov 2016

@hranolka22 nemáte začo... 😊 hlavne aby Vám pomohla a zodpovedala... 😊 krásny večer! 😊

michelitta
7. jan 2017

@diusska Dobry den prajem.Chcela by som sa prosim spytat ci Vam este z predoslej objednavky nezostala Pavlovicova masticka,mala by som zaujem.Dakujem pekne 🙂

diusska
16. jan 2017

@michelitta dobrý deň, o koľko mastičiek by ste mali záujem, mám ešte pár vo vlastnej zásobe, vedela by som Vám možno z tých poslať... 😊

michelitta
16. jan 2017

@diusska dobry den prosila by som si 2ks dakujem pekne🙂

martinazaic
6. apr 2017

Mamičky, ak by ste mali záujem o pavlovičovu masť, mám jej dosť.