Pavlovičova masť a vaše skúsenosti
Ahojte mamicky,chcela som sa spytat,ci nemate niektora skusenost s pavlovicovou mastou na vyrazky hlavne na tvaricke.nikde som tu o nej nic nenasla.
@diusska
to stačí dovtedy. a ako s peniažkami? a ešte aká je to gramáž?nech viem,či brať jednu či dve 🙂 ešte sme ju nemali
@hranolka22
Keď ich budem mať dám balem vedieť a potom sa dohodneme, ale ak nie je problém, pošlem po pripísaní peniažkov na účet... 😊 a mastička má 100ml, tak že nie je jej až tak veľa... 😊 ale stojí za to... 😊
@diusska
oki,myslím,že zatiaľ stačí jedna,chcem to pre bábo na zadoček vyskúšať. môžte mi do správy poslať číslo účtu. Ďakujem
súhlasím môžete mi poslať č.účtu ešte raz ďakujem
@bdianiskova
@eila88
@lubkaku
@hranolka22
Dobrý deň, mastičky už mám doma... môžeme sa teda dohodnúť ako Vám to pošlem... 😊 chcete radšej obyčajne alebo doporučene? 😊
Myslím že doporučene a platba ako lebo o tom sme sa zatial nebavili.
@bdianiskova dobrý večer... poslala som Vám správu so všetkými informáciami... 😊
Ok
Dobrý deň dnes mi poštárka doručila zásielku od vás chcem sa vám ešte čo najsrdečnejšie poďakovať ste úžasná skvelá žena ktorá pomáha- v dnešnej dobe sa to moc nevidí prajem Vám len to najlepšie veľa veľa zdravíčka spokojnosti aj celej vašej rodinke a nádherné prežitie vianočných sviatkov-🙂🙂
@lubkaku som naozaj nesmierne rada, že som Vám mohla takto pomôcť, dúfam že Vám mastička pomôže a že budete spokojný! 😊 a keď budete potrebovať ešte kľudne sa ozvyte... 😊 a ďakujem Vám veľmi pekne na takých krásnych slovách, potešili ma! 😘 prajeme aj my Vám krásne a požehnané sviatky! 😘
@diusska pekny prispevok..🙂
ja nedam na pavlovica dopustit, ziadne bepantheny, sudocremy, vsetko zle..Skoda, ze sa u nas uz nepredava (ja mam zo Slovinska, raz aj z HR). Musim vas pochvalit, ze ste si z toho neurobili biznis (ja kupujem za viac ako 5)..
Viem, ze som napisala od temy, ale nedalo mi, potesila ma tato konverzacia🙂
@diusska
aj mne dnes došla 👏 Veľké Ďakujem za ochotu a skoré poslanie ❤👍
@hranolka22 nemáte začo... 😊 hlavne aby Vám pomohla a zodpovedala... 😊 krásny večer! 😊
@diusska Dobry den prajem.Chcela by som sa prosim spytat ci Vam este z predoslej objednavky nezostala Pavlovicova masticka,mala by som zaujem.Dakujem pekne 🙂
@michelitta dobrý deň, o koľko mastičiek by ste mali záujem, mám ešte pár vo vlastnej zásobe, vedela by som Vám možno z tých poslať... 😊
@diusska dobry den prosila by som si 2ks dakujem pekne🙂
Mamičky, ak by ste mali záujem o pavlovičovu masť, mám jej dosť.

@lubkaku
@hranolka22
Jasné nie je problém, viem Vám priniesť aj viac keď potrebujet... 😊 ale ako som už písala vyššie dodať to viem až okolo 25.11. 😊 krásny deň prajem!