Peg Pérego jedálenská stolička Prima Pappa
Máte niekto tuto stoličku na kŕmenie ? Je dobrá? Oplatí sa i keď je drahšia?
@kika12345k babetkovo má v ponuke hrazdu ku každej stoličke. Mali sme aj my, ale syn to veľmi nevyužil...a akosi to vypadávalo zo stojanu.
@taktotedanie aj ja by som chcela bieloruzovu. Ste s nou spokojná?
@kika12345k ano som,sedela tam od cca 4.5mes, vedela tam vydrzat dlho, tym ze bola hrazda zadarmo sme ju velmi vyuzivali- keby nebola asi by som ju za taku cenu nebrala..
Za chvilu bude mat rok a vyuzivame stale len je to take vacsie robusnejsie a ked sa dieta povracia treba tie pasy odmontovat cize trosku komplikovane
@taktotedanie tu píšu že by mala byt hrazda v cene ale zdá sa mi to nejako malo. Inde je prirážka za hrazdu aj 30€. Tak neviem či tomu verit
@kika12345k tak ja som kupovala v priblizne takej cene aj s hrazdou ale ked sme chceli kupit skor tak nam bolo povedame, ze mame pockat o tyzden bude akcia aj s hrazdou ( vtedy to bolo bez a dokupovala sa osobitne) casto maju takuto akciu
Za mna hrazda urcite ano
@taktotedanie akurát mi prišla len neviem ako primontovAt kolieska Prosim vás?
@evaachesa Prosim vás ako sa tam dajú pripevniť tie koliečka?
@lucia13022023 Prosim vás ako tam pripevním koliečka? 😄
My sme mali tiež perega a spokojnosť.
@kika12345k pfu manžel to robil čiže netuším 🤣🤣 skus dat do yt návod
@kika12345k och montoval to partner netusim
Ja som tam tuším kolieska len natískla, nič špeciálne... Ale už si nie som istá.
@vkatush anooo mám to ďakujem ❤️❤️❤️❤️❤️

@kika12345k ano zadarmo, niekedy maju na to akciu treba si pockat alebo vyhladat aspon tak nam povedali v obchode, mame bielo ruzovu stolicku a teda s tou hrazdickou sa mala veeeelmi hrala bolo to super, potom ju to uz prestalo bavit
Babetkovo obchod som kupovala