Plienky Lupilu - recenzie
Ahojte mamicky, co hovorite na tieto plienky ..majubich v lidli..mate skusenosti?pocula som,ze su lepsie ako pampers ...dakujem
Celkom usli, ale total sa pokazili - presne ako pisu baby - vatove hrce. U mna Baby Love, Pampers
Tak ja som min. tyzden 1x skusila plenky Lupilu a uz nikdy v zivote, v noci pretecu a maly mi z nich dostal hnusnu zapareninu - vyhadzal sa nielen na zadocku, ale aj na pipikovi a vajickach. Po tyzdni skusania hojenia som dnes musela ist doktorke a ta mi predpisala Imazol. Zacala mu to mokvat a pravdepodobne chytil aj nejake kvasinky. Takze ja som z Lupilu plienkami uplne skoncila. !!!!
@morandia sú výborné, malý ich má úplne od narodenia a vôbec neľutujem, vydržia veľmi dobre, pekne sedia. Savost super, nič necítiť. Nikdy nebol vysypaný ani žiadna iná reakcia. Vrelo odporúčam. Iné som ani neskúšala. U mňa
10 z 10
@mariposita7 dobry den tieto plienky lidl su zelene a predtym tie toujours boli fialove a tie sa nam osvedcili aj v noci.momentalne pouzivame dady ale chcem skusit aj tieto s lidl tach chxem vediet ci su vhodne aj na noc.ci sa vam maly v noci neprecikal v tych z lidla
@katykats tie z lidla davam aj mojej trojrocnej na noc a aj malickej 3mesacnej, nie je ziadny problem u nas, predtym ked boli toujours tiez som nebadala problem
@mariposita7 aj ja som pri starsom synovi pouzivala toujours a tie boli super ale tieto v novom baleni som este neskusala.tak som chcela vediet ci medzi nimi je neaky rozdiel.
@katykats ak je tak ja osobne som ho nepostrehla
@mariposita7 ok dakujem
pre mňa určite iba plienky DM Babylove... najlepšie vo všetkom... TOP.. odporúčam😊
@libuska11neviete aka je cena za velkost 4 a kolko maju kusov?
Velkost 4 maju 50 ks. Ked su v akcii, stoja 5,5,inak 7 eur
Dobry den nejaka mamička čo ma na predaj plienky lupilu 5 dakujem .
Lupilu su super aj bevola pampers rychlo u nás precikane už ich nekupim sme aj z vlhčenymi lupilu sppkojnyyy aj cena super0.89 €
Som prekvapena ze za taku cenu su super .
Ale ja na ceny nepozeram co sa tyka deti kupim a je
ja som ich skusala ale viacej mi vyhovovali plienky nappy
niekomu vyhovuju ale mne teda nesedeli
@ninah1486 smiem vedieť, preco si zrazu mala potrebu v niekolkych roky starých diskusiách nam vsetkym oznámiť, ze si spokojna s plienkami nappy? Otvorim kona a cely zoznam aktivnych diskusii je o plienkach, kde prispievas...
@stary_ujco Kazdopadne jej to jej vec, ze? Mna skor prekvapuje, ze chlap nema co robit ako toto sledovat
@mircalla kazdopadne sa jej mozem na dovody spýtať. A veru nemam čo robiť, ved je piatok a vikend pred nami ;)

Za mne velmi nie...po case sa v nich urobia vatove hrče co sa mi nepozdava.U nas pampers