icon

Plienky Lupilu - recenzie

morandia
17. jan 2018

Ahojte mamicky, co hovorite na tieto plienky ..majubich v lidli..mate skusenosti?pocula som,ze su lepsie ako pampers ...dakujem

Strana
z3
jankapresov
10. sep 2018

Za mne velmi nie...po case sa v nich urobia vatove hrče co sa mi nepozdava.U nas pampers

danula.ch
10. sep 2018

@morandia my iba pampersky. Skúšali sme lupilu, Babylove a ešte jedny lacnejšie, zo všetkých okrem pampers, sa na chrbatiku, kde ta plienka konci, maly vyhadzal. Už ďalej neskusame

dada125
10. sep 2018

@zlotazla fuu tak to tam sú parádne ceny, Slovensko sa na to ani nehrabe :(

mircalla
10. sep 2018

Celkom usli, ale total sa pokazili - presne ako pisu baby - vatove hrce. U mna Baby Love, Pampers

marikap18
5. okt 2018

Tak ja som min. tyzden 1x skusila plenky Lupilu a uz nikdy v zivote, v noci pretecu a maly mi z nich dostal hnusnu zapareninu - vyhadzal sa nielen na zadocku, ale aj na pipikovi a vajickach. Po tyzdni skusania hojenia som dnes musela ist doktorke a ta mi predpisala Imazol. Zacala mu to mokvat a pravdepodobne chytil aj nejake kvasinky. Takze ja som z Lupilu plienkami uplne skoncila. !!!!

water_illy
31. mar 2019

@morandia sú výborné, malý ich má úplne od narodenia a vôbec neľutujem, vydržia veľmi dobre, pekne sedia. Savost super, nič necítiť. Nikdy nebol vysypaný ani žiadna iná reakcia. Vrelo odporúčam. Iné som ani neskúšala. U mňa
10 z 10

katykats
9. apr 2019

@mariposita7 dobry den tieto plienky lidl su zelene a predtym tie toujours boli fialove a tie sa nam osvedcili aj v noci.momentalne pouzivame dady ale chcem skusit aj tieto s lidl tach chxem vediet ci su vhodne aj na noc.ci sa vam maly v noci neprecikal v tych z lidla

mariposita7
9. apr 2019

@katykats tie z lidla davam aj mojej trojrocnej na noc a aj malickej 3mesacnej, nie je ziadny problem u nas, predtym ked boli toujours tiez som nebadala problem

katykats
9. apr 2019

@mariposita7 aj ja som pri starsom synovi pouzivala toujours a tie boli super ale tieto v novom baleni som este neskusala.tak som chcela vediet ci medzi nimi je neaky rozdiel.

mariposita7
9. apr 2019

@katykats ak je tak ja osobne som ho nepostrehla

katykats
9. apr 2019

@mariposita7 ok dakujem

libuska11
9. apr 2019

pre mňa určite iba plienky DM Babylove... najlepšie vo všetkom... TOP.. odporúčam😊

ajsha123
9. apr 2019

@katykats my pouzivame len tie a su super. Pre nas. Mne osobne sa zdajú lepšie ako tie toujours. Nam tie pretekali. Vyskúšajte najprv 1 balenie... Mne vyhovujú dokonca viac ako babylove z Dm...

katykats
9. apr 2019

@ajsha123 no uvidime zajtra sa po jeden balik chystam

katykats
9. apr 2019

@libuska11neviete aka je cena za velkost 4 a kolko maju kusov?

libuska11
10. apr 2019

@katykats myslím ze 52ks a cena 7 a niec eur... úplne cena predstihuje kvalitu... mala som aj Pampersky keď som sa nedostala do DM ale mne napr. vyhovujú lepšie Babylove... nejde tu len o cenu...

katykats
10. apr 2019

@libuska11 ano sj mi sme chvilu pouzivali pampers a nam vobec nevyhovovali

ajsha123
10. apr 2019

Velkost 4 maju 50 ks. Ked su v akcii, stoja 5,5,inak 7 eur

katykats
10. apr 2019

@ajsha123 dakujem za info

ivett77
17. nov 2019

@morandia my sme spokojní, používame ich už vyše 2 rokov

ruzena1234
29. jún 2020

Dobry den nejaka mamička čo ma na predaj plienky lupilu 5 dakujem .

kikuska1010
7. nov 2020

Lupilu su super aj bevola pampers rychlo u nás precikane už ich nekupim sme aj z vlhčenymi lupilu sppkojnyyy aj cena super0.89 €
Som prekvapena ze za taku cenu su super .
Ale ja na ceny nepozeram co sa tyka deti kupim a je

ninah1486
2. dec 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja som ich skusala ale viacej mi vyhovovali plienky nappy

beahavala
3. dec 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

niekomu vyhovuju ale mne teda nesedeli

didi2102
3. dec 2021

@morandia my sme vyskúšali viac plienok pri prvom,mne sa naj osvedčili práve tieto,pomer cena a kvalita,deťom nič z nich nebolo

stary_ujco
3. dec 2021

@ninah1486 smiem vedieť, preco si zrazu mala potrebu v niekolkych roky starých diskusiách nam vsetkym oznámiť, ze si spokojna s plienkami nappy? Otvorim kona a cely zoznam aktivnych diskusii je o plienkach, kde prispievas...

mircalla
3. dec 2021

@stary_ujco Kazdopadne jej to jej vec, ze? Mna skor prekvapuje, ze chlap nema co robit ako toto sledovat

stary_ujco
3. dec 2021

@mircalla kazdopadne sa jej mozem na dovody spýtať. A veru nemam čo robiť, ved je piatok a vikend pred nami ;)

Strana
z3