Plienky Lupilu - recenzie

morandia
17. jan 2018

Ahojte mamicky, co hovorite na tieto plienky ..majubich v lidli..mate skusenosti?pocula som,ze su lepsie ako pampers ...dakujem

Strana
z3
jankapresov
10. sep 2018

Za mne velmi nie...po case sa v nich urobia vatove hrče co sa mi nepozdava.U nas pampers

danula.ch
10. sep 2018

@morandia my iba pampersky. Skúšali sme lupilu, Babylove a ešte jedny lacnejšie, zo všetkých okrem pampers, sa na chrbatiku, kde ta plienka konci, maly vyhadzal. Už ďalej neskusame

dada125
10. sep 2018

@zlotazla fuu tak to tam sú parádne ceny, Slovensko sa na to ani nehrabe :(

mircalla
10. sep 2018

Celkom usli, ale total sa pokazili - presne ako pisu baby - vatove hrce. U mna Baby Love, Pampers

marikap18
5. okt 2018

Tak ja som min. tyzden 1x skusila plenky Lupilu a uz nikdy v zivote, v noci pretecu a maly mi z nich dostal hnusnu zapareninu - vyhadzal sa nielen na zadocku, ale aj na pipikovi a vajickach. Po tyzdni skusania hojenia som dnes musela ist doktorke a ta mi predpisala Imazol. Zacala mu to mokvat a pravdepodobne chytil aj nejake kvasinky. Takze ja som z Lupilu plienkami uplne skoncila. !!!!

water_illy
31. mar 2019

@morandia sú výborné, malý ich má úplne od narodenia a vôbec neľutujem, vydržia veľmi dobre, pekne sedia. Savost super, nič necítiť. Nikdy nebol vysypaný ani žiadna iná reakcia. Vrelo odporúčam. Iné som ani neskúšala. U mňa
10 z 10

9. apr 2019

@mariposita7 dobry den tieto plienky lidl su zelene a predtym tie toujours boli fialove a tie sa nam osvedcili aj v noci.momentalne pouzivame dady ale chcem skusit aj tieto s lidl tach chxem vediet ci su vhodne aj na noc.ci sa vam maly v noci neprecikal v tych z lidla

mariposita7
9. apr 2019

@katykats tie z lidla davam aj mojej trojrocnej na noc a aj malickej 3mesacnej, nie je ziadny problem u nas, predtym ked boli toujours tiez som nebadala problem

9. apr 2019

@mariposita7 aj ja som pri starsom synovi pouzivala toujours a tie boli super ale tieto v novom baleni som este neskusala.tak som chcela vediet ci medzi nimi je neaky rozdiel.

mariposita7
9. apr 2019

@katykats ak je tak ja osobne som ho nepostrehla

@mariposita7 ok dakujem

libuska11
9. apr 2019

pre mňa určite iba plienky DM Babylove... najlepšie vo všetkom... TOP.. odporúčam😊

ajsha123
9. apr 2019

@katykats my pouzivame len tie a su super. Pre nas. Mne osobne sa zdajú lepšie ako tie toujours. Nam tie pretekali. Vyskúšajte najprv 1 balenie... Mne vyhovujú dokonca viac ako babylove z Dm...

@ajsha123 no uvidime zajtra sa po jeden balik chystam

9. apr 2019

@libuska11neviete aka je cena za velkost 4 a kolko maju kusov?

libuska11
10. apr 2019

@katykats myslím ze 52ks a cena 7 a niec eur... úplne cena predstihuje kvalitu... mala som aj Pampersky keď som sa nedostala do DM ale mne napr. vyhovujú lepšie Babylove... nejde tu len o cenu...

@libuska11 ano sj mi sme chvilu pouzivali pampers a nam vobec nevyhovovali

17. nov 2019

@morandia my sme spokojní, používame ich už vyše 2 rokov

ruzena1234
29. jún 2020

Dobry den nejaka mamička čo ma na predaj plienky lupilu 5 dakujem .

kikuska1010
7. nov 2020

Lupilu su super aj bevola pampers rychlo u nás precikane už ich nekupim sme aj z vlhčenymi lupilu sppkojnyyy aj cena super0.89 €
Som prekvapena ze za taku cenu su super .
Ale ja na ceny nepozeram co sa tyka deti kupim a je

ninah1486
2. dec 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja som ich skusala ale viacej mi vyhovovali plienky nappy

beahavala
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

niekomu vyhovuju ale mne teda nesedeli

didi2102
3. dec 2021

@morandia my sme vyskúšali viac plienok pri prvom,mne sa naj osvedčili práve tieto,pomer cena a kvalita,deťom nič z nich nebolo

stary_ujco
3. dec 2021

@ninah1486 smiem vedieť, preco si zrazu mala potrebu v niekolkych roky starých diskusiách nam vsetkym oznámiť, ze si spokojna s plienkami nappy? Otvorim kona a cely zoznam aktivnych diskusii je o plienkach, kde prispievas...

mircalla
3. dec 2021

@stary_ujco Kazdopadne jej to jej vec, ze? Mna skor prekvapuje, ze chlap nema co robit ako toto sledovat

stary_ujco
3. dec 2021

@mircalla kazdopadne sa jej mozem na dovody spýtať. A veru nemam čo robiť, ved je piatok a vikend pred nami ;)

Strana
z3