icon

Plienky na kúpanie

2. jan 2026

Ahojte
Ktoré plienky sú lepsie na kúpanie v bazéne? Babylove, alebo Pampers? Dcéra ma 15,4 kg. Ďakujem za radu 🙂

Plienky na kúpanie
beata_k
2. jan 2026

@anonym_autor 40 kg a 2 rocny??? Tak a teraz tu o cervenej ciapocke...

andrea_82
2. jan 2026

Presne, to je velmi cudna recenzia. Okrem toho, plavacie plienky by mali zadrzat len stolicu, moc cez ne presiakne.
Ale k tvojej otazke - pouzivali sme obe znacky a nevidela som rozdiel. Aj ked stolicu pocas plavania sme nikdy neriesili.

anonym_d33334
2. jan 2026

@anonym_autor akože snaha o vtip? trapas

really8
2. jan 2026
@beata_k

@beata_k a zjedol velku porciu taco bell. A ta dubajska cokolada. Boze to uz ako velmi ludom harasi (musim slusne uz ma dnes raz zmazali)

zuzanaete
2. jan 2026
@beata_k

@beata_k A na konci plavania mal uz 50 kil. 😃

anonym_0e946c
2. jan 2026
@zuzanaete

@beata_k A na konci plavania mal uz 50 kil. 😃

@anonym_autor možno sa najedli obaja, jeden taco bell druhý dubajskej čokolády. 🤮 Otrasný vtip .
Plienky na kúpanie slúžia predovšetkým na nehodu, nie aby dieťa mohlo srať dunajskú čokoládu.

@zuzanaete lebo zjedol svoju dubajsku čokoládu, ktorú mu chcel zjesť iný pažravý chlapček

anonym_cb0896
2. jan 2026

Divné, moja dospelá dcéra neváži toľko

anonym_9c7355
2. jan 2026

mali sme aj jedny aj druhé čo píšeš. rozdiel medzi nimi žiadny.
https://rybicka.sk/produkt/duo-happy-nappy-ruzo... - najlepšie sa osvedčili

really8
2. jan 2026
@anonym_0e946c

@anonym_autor možno sa najedli obaja, jeden taco bell druhý dubajskej čokolády. 🤮 Otrasný vtip .
Plienky na kúpanie slúžia predovšetkým na nehodu, nie aby dieťa mohlo srať dunajskú čokoládu.

@zuzanaete lebo zjedol svoju dubajsku čokoládu, ktorú mu chcel zjesť iný pažravý chlapček

@anonym_0e946c osmoza v praxi

jaskolka
3. jan 2026

Veď to je úplná hlúposť, táto "akože "recenzia 😄

autor
3. jan 2026
@beata_k

@beata_k ako ze ja tiez nechapem najprv 50kg a potom 40 kg uz som citala vela hodnoteni ale takéto este nie 😁
@beata_k

autor
3. jan 2026
@andrea_82

Presne, to je velmi cudna recenzia. Okrem toho, plavacie plienky by mali zadrzat len stolicu, moc cez ne presiakne.
Ale k tvojej otazke - pouzivali sme obe znacky a nevidela som rozdiel. Aj ked stolicu pocas plavania sme nikdy neriesili.

@andrea_82 to fakt nezadrziavaju moc? 🤨🤔 Ja som myslela ze ano

autor
3. jan 2026
@anonym_9c7355

mali sme aj jedny aj druhé čo píšeš. rozdiel medzi nimi žiadny.
https://rybicka.sk/produkt/duo-happy-nappy-ruzo... - najlepšie sa osvedčili

@anonym_9c7355 vyzeraju dobre 🤔 aj ten popis pozriem sa na to lepsie ďakujem

andrea_82
3. jan 2026
@anonym_autor

@andrea_82 to fakt nezadrziavaju moc? 🤨🤔 Ja som myslela ze ano

@anonym_autor nie, nezadrziavaju. Raz som ju dala malemu cestou domov z kupaliska, lebo obycajne dosli. Zo sedacky som ho vybrala pocikaneho. Ale dava mi to aj zmysel, ved ako by plienka rozlisila, ci ma vsiaknut moč alebo vodu z bazena?

veronikah96
3. jan 2026

My chodíme s dcérkou každý týždeň na plávanie a uz od 7 mesiacov používame Pampers Splashers a plavky Happy Nappy a za mňa super, nikdy nebol problém 🙂