Plienky na kúpanie
Ahojte
Ktoré plienky sú lepsie na kúpanie v bazéne? Babylove, alebo Pampers? Dcéra ma 15,4 kg. Ďakujem za radu 🙂

Presne, to je velmi cudna recenzia. Okrem toho, plavacie plienky by mali zadrzat len stolicu, moc cez ne presiakne.
Ale k tvojej otazke - pouzivali sme obe znacky a nevidela som rozdiel. Aj ked stolicu pocas plavania sme nikdy neriesili.
@anonym_autor akože snaha o vtip? trapas
@beata_k A na konci plavania mal uz 50 kil. 😃
@anonym_autor možno sa najedli obaja, jeden taco bell druhý dubajskej čokolády. 🤮 Otrasný vtip .
Plienky na kúpanie slúžia predovšetkým na nehodu, nie aby dieťa mohlo srať dunajskú čokoládu.
@zuzanaete lebo zjedol svoju dubajsku čokoládu, ktorú mu chcel zjesť iný pažravý chlapček
Divné, moja dospelá dcéra neváži toľko
mali sme aj jedny aj druhé čo píšeš. rozdiel medzi nimi žiadny.
https://rybicka.sk/produkt/duo-happy-nappy-ruzo... - najlepšie sa osvedčili
@anonym_autor možno sa najedli obaja, jeden taco bell druhý dubajskej čokolády. 🤮 Otrasný vtip .
Plienky na kúpanie slúžia predovšetkým na nehodu, nie aby dieťa mohlo srať dunajskú čokoládu.
@zuzanaete lebo zjedol svoju dubajsku čokoládu, ktorú mu chcel zjesť iný pažravý chlapček
@anonym_0e946c osmoza v praxi
Veď to je úplná hlúposť, táto "akože "recenzia 😄
Presne, to je velmi cudna recenzia. Okrem toho, plavacie plienky by mali zadrzat len stolicu, moc cez ne presiakne.
Ale k tvojej otazke - pouzivali sme obe znacky a nevidela som rozdiel. Aj ked stolicu pocas plavania sme nikdy neriesili.
@andrea_82 to fakt nezadrziavaju moc? 🤨🤔 Ja som myslela ze ano
mali sme aj jedny aj druhé čo píšeš. rozdiel medzi nimi žiadny.
https://rybicka.sk/produkt/duo-happy-nappy-ruzo... - najlepšie sa osvedčili
@anonym_9c7355 vyzeraju dobre 🤔 aj ten popis pozriem sa na to lepsie ďakujem
@andrea_82 to fakt nezadrziavaju moc? 🤨🤔 Ja som myslela ze ano
@anonym_autor nie, nezadrziavaju. Raz som ju dala malemu cestou domov z kupaliska, lebo obycajne dosli. Zo sedacky som ho vybrala pocikaneho. Ale dava mi to aj zmysel, ved ako by plienka rozlisila, ci ma vsiaknut moč alebo vodu z bazena?
My chodíme s dcérkou každý týždeň na plávanie a uz od 7 mesiacov používame Pampers Splashers a plavky Happy Nappy a za mňa super, nikdy nebol problém 🙂

@anonym_autor 40 kg a 2 rocny??? Tak a teraz tu o cervenej ciapocke...