icon

Pomohla vám senzorická podložka kontrolujúca dýchanie?

dadusa1982
10. jan 2012

Prosím vas, ktoré mate skusenosti so spomínanou podložkou, zaujímalo by ma ci vam to naozaj pomohlo a mali ste dobrý pocit, alebo skor to tak casto pípalo, ze ste mali este vecsi stres?

Strana
z2
michaela80
4. sep 2012

My ju mame stale zapojenu a pouzivame pri obednom i nocnom spanku a to ma 25 mesiacov... 😝 😝 😝 😝

jimmyl
4. sep 2012

ja som si kúpila čisto novú podložku Nanny, planý poplach sme nemali ani raz, pípalo to asi len tri krát, keď malý v noci vyliezol mimo podložku, stále som to mala zapnuté aj keď spal cez deň a hneď som bola spokojnejšia, ak by som niekedy mala mať ďalšie dieťa určite by som si zadovážila k tejto podložke aj detskú pestúnku (vysielačku) 🙂

huxy
4. sep 2012

určite áno.aspoň tak,že som pokojne spala aj ja,a nebála som sa,či bábo dýcha či nie.používali sme nanny monitor dychu do roka.raz nám pípala,neviem či falošný poplach,alebo nie.rýchlo som zodvihla malú a našťastie dýchala.možno len tak zle ležala,že to nesnímalo.ale inak sme nemali počas celej doby používania žiadny problém s jej funkčnosťou.ja určite odporúčam

bianca
4. sep 2012

ano.Spala som kludne,nebala som sa ani ked mala spala v druhej miestnosti a po skusenostiach z prace je to jedina vec na ktorej trvam a keby sa dalo tak ju ma v posteli mala ja teraz

simca06022011
14. okt 2012

Mali sme Nanny, pouzivali sme do roku, ku koncu nam casto piskavala, hlavne ked sa mala odvalila na koniec postielky... ale to je pri vacsich detoch vraj normalne, preto sa to pouzivala iba do 1 roka... nedam na to dopustit... to ze sa clovek nemusi bat, ci sa babatko nezadusi perinkou a pod.

A pipa to tak, ze to zobudi aj mrtveho... takze je to pocut po celom byte... mohla som si robit co som chcela, ked mala spinkala

sachmetttt
14. okt 2012

ahoj my máme doma nanny..pre mna to je dobrá pomocka...Chvalabohu sme nikdy nemali nejaký problém s dýchaním ale je to dobré pre tvoju dušičku ked vieš že miminko má to najlepšie čo može byt a kontroluje jeho dýchanie..Si kludnejšia a lepšie spíš.Ja to odporučam a tebe prajem všetko dobre bez poplachov 🙂

zuzana92101
14. okt 2012

Ahoj, my sme ju mali a nedam na to dopustit... Pri syncekovi sme ju pouzivali asi 1.5 roka a pipala nam 3x, ale ked bol este male babatko. Pri dcerke nam tiez pipala, ked bola chora. Mala asi mesiac a dostala zapal priedusiek (zeby z TBC ockovania?!). Ja osobne kazdej kamoske radim, nech si to kupi, pre svoj pokoj a pokojny spanok. Pretoze vieme, ze sa pri detoch velmi nevyspime a stresovat sa aj pocas tak kratkeho spanku, ci dietatko dycha...monitor je lepsia varianta. 😉

adelajda2012
16. okt 2012

No ja som vystresovana kupila na poslednu chvilu nanny a vobec nepouzila... 🙂 Mala spava v babybay-i a tam sa to neda pouzit.Ale v podstate som za. Iba odpovedam na otazku - nepomohlo, ostalo v krabici 🙂

ducci
24. okt 2012

nam velmi pomohla, zbytocny poplach bol mozno 5x za cely cas a teraz mame 19 mesiacov a ja ju pre istotu stale pouzivam 🙂

barubaru8166
28. nov 2024

@dadusa1982 aj ja nadtym rozmyslam, otazka vsak je ze ak to spravi poplach a naozaj sa nieco deje a babatko ma problem, co treba potom dalej robit ? Lebo ak prestane dychat tak kym pride sanitka uz je neskoro....co sa tyka reanimacie tam treba asi inac postupovat ako u dospelych ?

Strana
z2