Posteľ Max 3 - skúsenosti
ahojte, mate prosim niekto doma postel MAX 3 od chyzi,alebo postielkypostele? nam dosla v piatok. namiesto ruzovej tyrkysova,no ale budis 😂 cakame na vymenenie dosky. zaujima ma skor kvalita, ci sa vam tam deti normalne hraju, nezlomi sa? my sme jeden rost museli dokupit ,lebo sme tam mali dieru. sem tam aj tak podo mnou nieco pukne ked sa hybem. planovala som tam spavat s malou ale zatial spim na zemi na matraci nejako neviem och. viem ze je to polsky smejd,nemozem cakat masiv.ale za 650eur som fakt cakala viac 🤔 matrac neni ani do polky korpusu takze totalne ma tlaci doska z kazdej strany .. mam chut to vratit

My sme tiez pred rokom kupovali ,ale obyc poschodku, nikdy viac ... clovek ma pocit ,ze sa to za chvilu rozpadne, latky doskrabane, spodne supliky nedoliehaju a tazko sa zatvaraju, k matracom gratis sa ani nevyjadrujem, lutujem tie peniaze, co sme za to vyhodili + dodanie trvalo presne 6 tyzdnov a kebyze sa neozvem , tak aj viac... vrchny diel poschodky sme postavili len cca mesiac dozadu , neviem sa tam poriadne ani vopchat ,ked maleho prenasam do postele, schodiky zasa su strasne vysoko a mladsi si musi davat stolicku ,aby vedel na ne vystupit ... cele zle , ak sa ti da vrat ju a skus hladat dalej... ja som sa tiez ulakomila na pekne farby a velky vyber , ale to je asi tak jedine plus co maju :/
celu noc som rozmyslala ako to vratim.ci nam to vezmu. ja spim na zemi na matraci, a ked idem k malej v noci ju nakojit tak to puka podo mnou ,pozerala som a mame uplne dotiahnute rosty nechapem kde to moze buchat.a ten matrac ?baby ja som tu spongiu 2dni nehala v klude akoze nafucat ako zvykne byt pisane na tych lidl kaufland ,a vobec neni na celu postel roztiahnuty.o dobrych 10cm je kratsi z kazdej strany. dnes/zajtra nam maju volat lebo nam maju doniest ten ruzovy kus .ak sa neozvu tak v pondelok tam nalietnem .ja mam tu predajnu 3minuty od domu.maju po chlebe

My sme kupili od nich v decembri 2016 postel KOBI a zial velke sklamanie. Biely lak na viacerych miestach zozltnuty aj popraskany. Laty popraskane tiez a to sa postel este ani nepouziva kedze maly spi s nami v spalni. Matrac v cene je obycajna 'spongia' - budeme musiet za dalsie peniazky dokupit kvalitny matrac na mieru, kedze vnutorny rozmer postele je 90x197cm co sa bezne nepredava. Podla vlastnej skusenosti neodporucam...