Posteľ pre dieťa
Žienky poradte mi nejakú dobrú postel pre dieta . Po prípade dajte aj fotky a kde ste kupovali kolko stala s matracom bez ci ste spokojne atd...ja hladam stale pozeram na nette a neviem sa rozhodnut .... dakujem 😉
@macamac no ved to že sama neviem tolko vymyslam ze uz sama na seba som nazlostená na jar by sme chceli maleho prestahovat uz do jeho izby ale dost velka izba to je (5x5) tak uvažujeme s drahým že ako to vymyslíme povodne som chcela ze kupime tak na par rokov aby mal taku malu ale co do tej izby naskladam aby sme ju trochu zaplnili bude tam mat jednu skrinu postel samozrejme kopu hraciek ale keby sme kupili uz normalnu velku ci by to nebolo lepsie ... no neviem
@fatmira
@fatmira Ahoj,chcela by som sa Ta opytat,ako si spokojna s vyzorom tejto postielky..kupila som uplne rovnaku cez babynabytek a pravdupovediac,som z nej trosku sklamana.. na postielke je biely nater na ktorom vidno ako bolo tahane stetcom,neviem ti to opisat,ale predstavovala som si to inak,ze ta farba bude sytejsia , vzyera to akoby mala len jeden nater.. 😒
@silvinuska6 vieš čo, myslím, že to veľkou nepokazíš nič 😉
ono aj mňa to láka a veľmi, ale je to fakt investícia na chvíľu a kam ju potom dáme?
zvlášť, ja už mám chlapca a dievča....takže vybavené 😀 😀
na väčšej sa pohodlne vyspí a zase môžeš mu to návliečkami, poduškami, obrázkami nad posteľ spraviť takým detskejším
tak isto záclony alebo závesy sú s rôznymi detskými motívmi a aj krásne koberce a tapety 😉
takže nejaká posteľ nemusí byť dominanta niečoho detského 😉
@macamac ono ja tu postel aj tak by som chcela jednej farby najlepšie bielu ako pacia sa mi tie ddetske motivy ale ine by bolo keby si vedel vybrat uz on co sa mu paci ale teraz este je vo veku ze ja vyberam co sa paci mne takze aj tak by som mu ziadnu obrazkovu nedala len stale mi vrta v hlave ci nebude krajsie ked bude mat taku malu 😀 .... no ja neviem ale bavili sme sa ze to spravime asi tak ze zariadime izbu vsetko ako si predstavujeme a postel kupime poslednu ....
@silvinuska6 múdro 😀 😀 😀
akože fakt tá malá že pôsobí tak útulnejšie a ty máš menšieho prcka 😉
ale zase má veľkú izbu - aby sa tam nestratila 😀
aj moja malá má izbu okolo 17 m2, ale už nábytok je
takže ja len posteľ a doplnky
a syn si vybral takú menšiu izbu v dome- takže tam moc nenavymýšľam 😀 😀 😝
ale pošepkám ti - malá chce stále spať so mnou a veru aj spí 😲 😀 😀
a to bude mať v máji 5 rokov 😲 😉
spávala aj s bratom,ale...no...a mne ona neprekáža 😀 ani mužovi 😀 😀 😉
to ti píšem preto, aby náhodou aj tvoj malý nebol pri tebe-a potom ozaj malá posteľ bude na nič 😉
veď uvidíš 😉
no ved to ze mala vyzera taka utulnejsia ale ta sa mu tam strati ☹ ... a čo sa toho spania týka tak tatinka nemame casto doma v praci je takze aj teraz spi maly so mnou jedine ked tatino je doma spi v svojej postielke a samej by mi bolo smutno 😀
@janaal ja som len nakukla, my uz sme postele nastastie vyriesili, davali sme robit stolarovi, kedze sme nevedeli najst to, co sme chceli...ale chcela som len napisat, ze je rozdiel medzi masivom a masivom, tie lacnejsie su z maksieho dreva -borovica, smrek a napr. buk uz je ovela tvrdsie drevo, teda aj pevnejsie a stoji viac...asi ste s polovickou nehovorili o tom istom masive 😀
@silvinuska6 a tebe by som poradila radsej vacsiu postel, ak nemate problem s priestorom, tak by som ani nevahala, syncek je este malicky a moze si vyzadovat vasu spolocnost pri zaspavani a ver, ze sa ti prijemnejsie bude uspavat na velkej posteli ako sa tlacit na malej 😀 a doplnkami vies tu izbicku ozaj pekne dozdobit, aby sa v nej drobcovi dobre spinkalo aj hralo 😉 Inak ten velky priestor by som sa nesnazila za kazdu cenu zaplnit, ved co moze byt lepsie ako kopec miesta na hranie? 😉
@silvinuska6 no - presne ako u nás 😵
krásne to časy, keď sa detičky voňavé malé túlia 😵
to už ten náš 12-ročný 😀 😀 😀 nerobí 😀 😀 😝
ale malú si ešte užívam 😵 😉 🙂
@macamac no tak to mas fajn my sme si to zatial naplanovali tak ze po lete sa zacneme snazit o druhé maly bude uz v pohode a akurat on pojde do skolky v septembri 😀
@sedem no tak to je jasne ako ja netvrdim ze ju chcem silou mocou tu izbu zaplnit okrem hraciek postele a jednej skrine tam zatial nic ine mat nebude hraciek ma tolko ze aj tak budem mat co robit to tam nastrkat vsetko izbu planujem samozrejme nejakou tapetou ozivit a podobne sledujem aj tu na mk rozne izby a nechavam sa inšpirovat aby to bolo trochu nadčasove a nemuseli sme o 2 roky komplet celu izbu premalovavat a tapety strhavat niektore izby su fakt krasne ale pre batolata nie pre 3-4 ročne dieta 😀
Este mi napadlo, ak hladate inspiracie na zariadenie izbicky, odporucam nakuknut na modrustrechu, je tam toho fakt kooooopec 🙂
@silvinuska6 Jasne, ved ja som to ani tak nemyslela, ze by si chcela vsetko zapratat 😉 , ono ta izba sa casom zaprace aj sama, aspon u nas mam ten pocit.... my sme zas bojovali dost s priestorom, kedze som potrebovala dve deti natlacit do jednej panelakovej izby 😝 tak, aby to neposobilo stiesnene, aby mali priestor aj na hranie a aby sme nemuseli kazde tri roky vsetko prerabat... a zatial som celkom spokojna, co sa mi nestava casto 😀
@ivka5386 takto nejako skuste rozlozit 🙂 http://www.detska-postel.sk/detska-izba-futbal-...
@silvinuska6 tak ja som chcela ísť z jednej materskej do druhej...ale ups 😀 dáko to vyšlo takto 😉
a super 🙂
naozaj nezáleží na vekovom odstupe, ale na povahách detí
a mne teda zapadli do seba super 😉 🙂
hlavne, nech sme zdraví 🙂
a nech zvládneme nejako tie detské izby 😀 😀 😀 😉
@sedem no tak to je super potom ako planujeme dalsie dieta takze potom budu v izbe uz dvaja ale tak myslim ze mame dost priestoru na to aby sme to potom doriesili 😀
ahoj ja som pre mojho syna vysnivala krasnu postel s bunkrom nad postelou kde si vylezie a ma tam svoju skrysu a hra sa.. prehladala som skoro cely internet no ziadnu som nenasla az na jednu ale ta bola vystavny kus niekedy v 2009tom.. tak som poprosila mojho otca stolara a spolu sme vykuzlili toto...je uzasnaaaaa a moj Dominik ju neskutocne miluje. 🙂))
@mishellla24 tak to je ozaj krásne 😵
určite by som zvažovala, mať prvé dieťa 😉
aby využilo aj druhé 🙂
i keď som skôr klasik a trošku by som sa bála rebríka 😀 😀 😉
ja neznášam výšky 😀 😀 😉
@miskaz nemyslíš náhodou, ze presvita ta štruktúra dreva? Vieš čo, posteľ mame skoro rok a som spokojna.. je pravda ze po tom roku si uz napr. Nôžky z vrchnej časti ziadaju trošku premalovat, ale podľa mňa je to kvôli tomu, ze drevo tam je rezane inak, a je pravda ze slabšie opracovane... Ak si bude žiadať celá posteľ farbu po čase, tak sa kúpi na to specialna a premaluje a hotovo.. 😀 inak s posteľou som spokojna, malý v nej rád spinka, ja sa pri nom vyspim tiež 😀 je pravda, ze som si myslela ze farbu na to použijú takú tu hustejsiu 😀 ale nespekulujem nad takými vecami 😀
Ahojte, máte niekto skúsenosť s nákupom cez www.detska-postel.sk ? Dakujem!

@janaal no či je to drevo,alebo drevotrieska - bukas...