icon

Potrebujem monitor dychu?

livocka21
26. sep 2013

Ahojte zeny 🙂 chcem sa opytat na vas nazor na monitor dychu.... pocula som vraj sa ma pouzivat len pri predcasne narodenych detoch a pri donosenych sa pouzivat nemusi...viete mi poradit.... nevim totiz ci si ho mam kupit, alebo to nie je nutne... dakujem 🙂

Strana
z2
dendy1
29. sep 2013

@zuzkat1 vypneš na tej rodičovskej jednotke snimanie dychu a necháš len zvuk.

zuzkat1
29. sep 2013

@dendy1 to je ktore tlacidlo? Na boku je svetlo na druhom zapinanie. Tak to toto je kde? Pytam sa ako nemozna ale mame tento typ a nevedela som tak pouzit☹

zuzkat1
29. sep 2013

@dendy1 to tu citlivost dam na nulu? A mozem aj platne odpojit? Ci tie musia byt zapojene?

miku1
29. sep 2013

@livocka21 Ja som ho kúpený mala, ale nepoužila som ho. Nakoniec som ho predala. Toto je však jedna z tých vecí pre bábo, pri ktorej sa nedá 100% povedať, nekúp to, je to fakt len na tvojej vlastnej úvahe, či ho kúpiš alebo nie.

katka1981
29. sep 2013

U nas to bola nevyhnutnost, kedze manzelovi sestra aj bratranec zomreli na SIDS. Ale pri mojej opatrnosti ajkeby sa to nestalo, urcite ho pouzivame.

dendy1
29. sep 2013

@zuzkat1 musíš na tej rodičovskej jednotke vypnúť tú ikonu dychu - tie vlnovky. ostane ti mikrofón a také ústa.
https://www.google.sk/#q=návod+angelcare+ac+401 . Áno potom sa dajú aj platne odpojiť, mala som to takto so sebou v hoteli kde sme boli na svadbe.

zuzkat1
30. sep 2013

@dendy1 Dakujem skusim to.

silwika123
3. dec 2019

@dendy1 prosím vás aky produkt ste používali? Ďakujem za odpoveď.

Strana
z2