Používate plienky z Lídlu Toujours?
vychadzaju o dost lacnejsie.
Tiez sme ich teraz co bola akcia kupili a su super... my zas nemame problem nosit hocijake plienky, takze superrr.
Ja som ich tiez kupila no este som neskusala ale od inych mamiciek viem ze si ich chvalia. Nasmu malemu zatial vyhovovali vsetky plienky a to sme ich uz mali ozaj vela druhov. A inak tieto plienky vraj vyraba ta ista firma co pampersky tak mozno preto su take dobre.
moja tiez pouziva tieto a sme stym spokojny.My pouzivame uz tot znacku z lidlu uz 5.nepretakave ani nesmrdia a dobre sa lepia.Sme spokojny aj mi ztou znackou.
My používame tie z Lídla, ja som spokojná, už dávame iba keď ide spinkať, ale keď sme vyskúšali iné, trhali sa, nedali sa už druhý krát zalepiť a pretekali. Takže u nás vyhrali Lídlácke
nas mal po tych z lidla zapareniny. museli sme pouzit az bepanthen, aby sa mu to zahojilo. teraz mame pampers a tie su v poho. kazdemu sadne asi nieco ine...
Používam ich dosť dlho a som spokojná. Sú také "papierovejšie" a mám pocit, že v nich koža viac dýcha. Okrem toho nie sú napustené žiadnym balzamom a sú neparfumované. Sestrička u doktorky ma práve pred napustenými plienkami (hlavne kamilky a alove vera) vystríhala, že sú na to často alergie. Používala som aj plienky baby love, ktoré sú tiež dobré. Lidlové sú kvalitou s nimi porovnateľné a o dosť lacnejšie.
aj my sme ich stale pouzivali od narodenia a mozem ich len odporucat, chlapci nemali pri ich pouzivani ziadne problemy a hlavne sa mi velmi pacilo , ze sa vobec neprecikavali. 🙂
A kolko vychadza jedna plienka za kus?
-my teraz pouzivame huggies-ale vzdy kupujem z akcie...
Maly ma 10kg
Ja som stále používala len pampersky, ale od kedy malý do plienok iba kaká, tak som si povedala, že kúpim lidlové a bola som milo prekvapená, lebo sú tenučké a mäkké.. Ocikanú plienku neviem ohodnotiť, keďže mi tam nikdy necikal, ale podla mňa sú velmi dobré.. Teraz som kúpila 5tky za 6,99 balík, je tam 44 plienok, čiže jedna vyšla na necelých 16 centov
ano pouzivame a su super
ahoj....ja som na ne natrafila, ked mala malicka uz vyse roka a bola som milo prekvapena....plienky su super a vobec sa v nich neprecika a cenovo su velmi vyhodne....teraz davame plienocky uz len na spinkanie, takze nam tieto uplne stacia 🙂 treba len vyskusat, kazdemu babatku vyhovuje nieco ine 🙂 🙂 🙂
Ahoj, my sme ich používali a boli v pohode. Na noc mi ale nestačili tak sme začali používať Bella Happy a tie sú oveľa lepšie.
ano pouzivalli sme aj cez noc a nam problemy nerobili.su super
pouzivali sme boli fajn ale raz sme nasli zhnytu plienku v novom baleni tak sme prestali ☹
Ak je niekto z Kosic, predam Toujours velkost 3 jedno balenie a velkost 4 dve balenia. Bola som s nimi spokojna, nakupili sme do zasoby, avsak zacali sme pouzivat latkove plienky.
Toujours a Wickies z Kauflandu sú úplne rovnaké-nezdá sa vám?
tieto plienočky z Lidlu nepoznám,ale odporúčam značku Bela Happy, ktorú predávajú napr. v Carrefoure, kde majú často akciu, ak kúpite 2 a viac balení, tak máte jedno balenie za 6,50-7,50 eur (ako kedy). Myslím, že cena je výborná a sú pre deti veľmi pohodlné, netlačia a pekne sajú. My sme s nimi nemali problém ani čo sa týka zaparenín.
Momentálne je myslím na nich akcia v Carrefoure a tuším stoja cca 6,60eur.
🙂 🙂 🙂
noo mne sa vôbec nezdá žeby boli toujours a wickies rovnaké!!! Toujours z Lidlu sú pre nás najlepšie, nepretekajú, mäkké, pohodlné, dobrý strik, nepretekajú a majú na bokoch elastické tie pásiky takže sa pekne prispôsobia, zatiaľ čo Wicikies z Kauflandu boli hrubé, tvrdé, pretekali a stále mala z nich zaparený zadoček.... a Vyskúšali sme už asi všetky značky plienok a zaparený zadoček mala len pri wickies a pampers!!! nikdy viac.
ahojte zienky chcela by som vyskusat plienky z lidlu ale neviem bojim sa aby maly nebol vyhadzany poradte su dobre pretoze ja som doteraz davala malenu huggies ale tie mam problem kupit malo kde maju
treba vyskúšať. My sme skúsili a sú pre nás fajn. Nekupujeme ich síce často, ale ak nie sú pampersky, tak buď látkujem alebo máme tieto z Lidlu.
Pouzivame ich a teraz mam odskusane aj tie ultra tenke z Lidlu a oboje su v pohode este sa mi nestalo ze by pretiekli
mne na nich odrastli obe deti...nesmrdia,, nepretecu,, prijatelna cena..nemenila by som
vyskušali sme,ale bohužial nam nevyhovuju,mame červeny zadoček ,tak že,spat na pampers.inak su tenke aj gumičku maju tak sa mi zdali fajn,a za tu cenu.ak by niekto mal zaujem ostalo nam 1xneotvorene balenie 35ks,a otvorene balenie a druhe cca 15-16ks,plus mam k tomu 2x1eurove poukažky na dalši nakup plienok toujours platne do 30.11.2013. cena 6euro.za všetko
Lídladské plienky som dávala dcérke od roka, striedala som ich s pamperskami. Nám vyhovovali.
tie stare boli ok-pouzivala som pri malom.ale tieto nove,tenke mi mala precikala...
ahoj,nam nevyhovovali,precikal ich,lepsie boli z DM-ky,na tie nedam dopustit 😉
maminky,čo tie nove,ultra tenke,plienky z lidlu?pretekaju?zatial vidim ,jedna maminka vyssie píše ze ano.
tie nove nevyhovuju ani nam,nedobre sedia,stale utekaju kdesi do stredu a taktiez pretekaju...

pouzivala som a bola som spokojna rozdiel medzi pampers