icon

Používate plienky z Lídlu Toujours?

mili768
2. feb 2012

vychadzaju o dost lacnejsie.

luckamihi
4. feb 2012

Ja som ich zacala kupovat pri malom len pred par mesiacmi, lebo som im neverila. Stretla som kamaratku ktora ich kupovala a velmi si ich pochvalovala. Skusila som aj maly balik Softino - ale tie boli hrozne a snazila som sa ich rychlo vytrepat. Z plienok Toujours som bola velmi milo prekvapena - prisli mi este maksie ako Babylove. Mali aj pruzny pasik, maly ich neprepisa ani cez den ani v noci. Predtym sme mali najcastejsie Pampers a Babylove. Odteraz uz len Toujours. Uz sa tesim na pondelnajsi akciovy nakup v Lidli. 🙂

petrisia1
4. feb 2012

ano, my sme uz vyskusali pampers, huggies, babylove a najviac mi vyhovuju toujours z lidlu

stanka02
4. feb 2012

nam nevyhovovali, no mame velmi citlivu pokozku, takze to bude preto. Nasli sme iba jedny co vyhovuju v Madarku Libera. No ak nie je citliva pokozka, mozno budu fajn.

awalancha3
18. feb 2012

od narodenia som pouzivala len Pampers (dosledok toho, že su skoro najdrahsie, nemam financne problemy a je to značka), minuly mesiac som bola v Lidli pre zeleninu, inak zelenina a sladkosti su v Lidli ok a zobrala som Toujours, ani neviem co ma to napadlo, asi sa mi nechcelo ist este do dalsieho supermarketu- a svete div sa! su rovnako dobre, ak nie este lepsie ako pampersky, neprecika, nema odreninky, nema zapareninky a stali o polovicu menej, co som si uvedomila az ked som kupovala potom zase pampersky...... nezvyknem pozerat na cenu 😵 ... takze mne osobne nebrani nič v tom, aby som kludne zase ked budem v Lidli tie lidlove plienky kupila. Nie som snob, nepohrdam vecami len preto ze nie su znackove.

anicka1981
18. feb 2012

su otrasne, hrube, pretekaju,, vzhodila som ich do smeti po troch plienkach, ked som s nimi stratila trpezlivost, nakolko som maleho za kazdym cikom preziekat.. nerozumiem, ako inym nepretecu... ???

asshanti
18. feb 2012

ahoj, kupili sme ich teraz prvykrat na skusku, lebo ich vsetci chvalia boli sme milo prekvapeni, ake su jemne, maly ich neprecika a maju pruzny pasec. 😉 doteraz sme pouzivali takmer vyhradne len Pampers Active baby, raz som vyskusala Huggies a boli o nicom, tak ma drahy zrusil so skusanim dalsich, ostali sme na Pamperskach a minule som kupila v akcii Sleep & Play, reku Pampers jak Pampers a maly ich kazdu noc precikal a mal z nich cerveny zadocek... ☹ nateraz ostavame pri Toujours, kvalitne su pre mna rovnako ako pampers, inak by som ich nekupovala. 😉

silvia1983
18. feb 2012

bohuzial, nasmu nesedia, ma zaparenu a cervenu ritku po nich ☹

sotia
18. feb 2012

ja som s nimi maximálne spokojná, ešte aj babylove nám sedia...zelené pampersky sú dobre, ale sama chémia, normálne až smrdia

miskax2
18. feb 2012

my ich pouzivame uz vyse roka a som s nimi velmi spokojna omnoho lepsie ako huggies a rovnako dobre ako pampers ale conovo onmoho vyhodnejsie u mna su cislo jedna a len co bude aj druhe babo mat na ne vahu(kedze su az od cisla 3) budem kupovat opat len tie 😉

milankovazuzana
18. feb 2012

Aj my sme po 1.x skúsili, reku sú v akcii a majú to pružné zapínanie.neoľutovala som.Ináč bežne používame Babylove z DM, a predtým sme Pampersky, ale v poslednej dobe išli dosť hore... Bez toho pružného zapínania ani nekupujem, lebo horom cikaničky v noci pretečú...

nelicefo
18. feb 2012

Kamoška si chváli 😉 Ale každé mimino je iné..treba poskúšať a uvidíš. 🙂

meza
19. feb 2012

tak my sme ich pouzivali a bola som velmi velmi spokojna,neprecikali sme vobec nic,tak ja mozem len odporucit 😉

ariela22
19. feb 2012

Zevraj su to fajn plienky a nepretecu, počula som len chváli ...........ja ich ale nepoužívam,aj keď som ich chcela vyskúšať, radšej sa dávam na látkove 🙂 ...a akoto že dobrá cena? Však keď si to prerátate na kusy tak to vyjde tak isto ako niektoré Pampersky 😵

cora73
19. feb 2012

my sme uzivali a MAX spokojnost !!!! aj su lacnejsie,aj maju vyssi pas na chrbatiku,predtym som vyskusala vsetky okrem tych uplne najlacnejsich a tieto vyhrali.. a dali sa aj vyhodne nakupit,ked bola na ne akcia.. Najhnusnejsie pre nas boli Pampersky.. 😉

mata1001
19. feb 2012

doteraz som pouzivala len sleep&play,no ako boli v akcii v lidli toujours-ky,vyskusali sme a som s nimi max spokojna-nepretecu a dobra cena...takze prechadzame na ne 🙂 ale este radsej by som bola, keby sme nemuseli uz kupovat ziadne 😉

lenkaks
19. feb 2012

My sme ich pouzivali este par mesiacov dozadu a boli sme s nimi maximalne spokojni 🙂

acikaa
19. feb 2012

mame ich teraz - kupovane v akcii a su suprove 🙂

erix
19. feb 2012

ja som s nimi tiež spokojná, malý ich nepreciká. Máme ich len na noc, pekne vydržia.

stanislavao
20. feb 2012

jedine, co mi na tychto plienkach chyba je "flexi pas", ako maju pampersky active baby. ale po absorbcnej stranke su dobre a za danu cenu super. ale pampers je pampers - ja na ne nedam dopustit.

lukajdik
20. feb 2012

ja som s nimi maximalne spokojna, pouzivame len tie, alebo babylove z DM

danielakmeckova1
20. feb 2012

no tak skusime ich aj my,moj prepisal zatial skoro vsetky okrem pampers a huggies tie drachsie
ked kupim troska lacnejsie hned prepisa nechapem,🙂)

sara07
20. feb 2012

my cezdem pampers a na noc babylove z Dm drogerie

ema72
20. feb 2012

asi kupim na vyskusanie ... ja som bola prekvapena z prebalovacich podloziek, su super. Na plienky som si netrufla. Mne najviac vyhovuju zelene pampersky, tie biele akoze najsuchsie jednak velmi smrdia a nejake su cudne - ta sietka sa lepi na zadok, podla mna tie zelene su suchsie. Asi nejaky marketingovy chytak, ale viac ma uz nechytia.

winona24
20. feb 2012

my sme ich používali....a bola som spokojná...dobrá cena aj kvalita fajn...poskúšali sme skoro všetky plienky čo sú /boli na našom trhu....takže tieto môžem naozaj odporúčať.... 😉

jajona
21. feb 2012

tiež nad nimi uvažujem, keď ste písali, že ste s nimi spokojné. inak z Lidlu mám obrúsky na riťku toujours a som s nimi spokojná. malá nemá s nimi žiadny problém, tak snáď by mohli aj plienky sadnúť. inak používam z DM Babylove a tiež som spokojná

maca_p
21. feb 2012

isteho casu som ich pouzivala stale. ale teraz pri mladsom, ako som presla na velkost c. 4, tak sa mi zdaju priserne zapachajuce nejakou chemiou. u c. 3 som to nebadala. tak momentalen ich kupim iba v sos pripade kedze mam lidl 50 m. od vchodu.

nibiru
21. feb 2012

ja som s nimi maximalne spokojna neprecikaju sa niesu hrube podla mna uplne super vyskusala som aj babylove ale mala sa mi vyhadzala tak sme sa vratili naspat k touyours

maca793
21. feb 2012

moja spokojnosť bola s obyčajnými tesco plienkami, z lidlu sa mi vôbec nepáčili, strašne sa trhali, ako ja z kauflandu, pampersky od tých bola malá stále zaparená a to som ju prebaľovala každné 2,5 hodiny. aj sestre som odporučila tesco plienky. huggies tiež dobré, z dm nič moc. trhali sa.

00matula
21. feb 2012

ja ich pouzivam len v poslednom case, doteraz som kupovala dm-kacke, len moja je trosku viac baculka a tieto lidlacke su celkom dost velke a nerezu ju na stehienkach, tak super, a zatial mi nepretiekli, sice uz chodi na serblik, ale na noc a na von este davam...len toho moc uz nenacika 😉 skoda, ze som ich neobjavila skor...do lidlu sme nechodievali...

komarik
22. feb 2012

Tak my sme ich vyskúšali teraz keď boli v akcii a od vtedy ich už kupujeme stále. Sú úplne ako pampersky ale za oveľa lepšiu cenu. Nikto nám ich neodporúčal, vyskúšali sme ich len tak zo zvedavosti. Pred tým sme používali teskové zelené plienky a skúsili sme aj gaga a nebolo to bohvie čo. Toujours môžem vrelo odporúčať.