icon

Používate plienky z Lídlu Toujours?

mili768
2. feb 2012

vychadzaju o dost lacnejsie.

Strana
z8
pasarica
30. jan 2017

Od akej velkosti sa daju kupit Lidl Toujours plienky? U nas v Rbk som videla len velkost 3,4,5. Dik 🙂

salome51
30. jan 2017

@pasarica sú aj veľkosť č.2

bubu62
22. apr 2017

kolko stoja tieto plienky dik?

palgutka
9. máj 2017

Plienky Toujours nam velmi vyhovovali, tenke, dobre sedia a mala ich na celu noc vez precikania. Po 1 roku pouzivania skusenot s poslednymi 2 baleniami - neskutocne smrdia. Normalne ich nespoznavam, zamorena je cela izba. Postrehli ste to?

lolalita
9. máj 2017

@palgutka Ja som tiez mala jedno balenie, co smrdelo, ale od vtedy uz nie. Teraz som zas kupovala v akcii a su ok.

puer
9. máj 2017

zalezi kto vyraba ci madari al.poliaci

lolalita
10. máj 2017

@puer A ktore smrdia? Polske ci madarske. Neh si dam pozor.

puer
10. máj 2017

o smrad nejde ale o savost niekt.su tenke a pretekaju vôbec nesaju

matazirafa
10. máj 2017

Uz ich nepouzivam prave z dovodu ze sa zmenila cca pred pol rokom kvalita, su take sustave, smrdia a syn ich kazdu chvilu precikal. Presli sme na Billacke Clever ktore su za tu istu cenu a kvalita je uplne super, ziadne zelene chemicke vnutro, neprecika ich, su prijemne.. do Lidla uz ani nechodime

puer
10. máj 2017

JA MAMPAMPERSKY Z MALL.SK AL.Z KAUFLANDU CLASIC TERAZ YZA 6,29EUR A SU SUPER.

lubka3232
30. jún 2017

mne sa veľmi neosvedčili, ešte na deň môžu byť, aj keď mi po pravde kus čudne voňajú, ale to už prežijem, no v noci ich synček vždy precikal. už dlhšie kupujem zelené pampersky a s nimi som spokojná.

ivulkap
12. aug 2017

Ahojte,prosim Vas predavaju sa este v lidli tieto plienky aj c.1 a 2.? Lebo vacs.u nas su len c.3,4,5...aj v letaku su len tieto velkosti.Dakujem

smajlik196
11. okt 2017

Toujours su fakt skvele plienki som s nimi spokojna 🙂

lienka2407
11. okt 2017

Nie nam nesadli

Strana
z8