Pracie prostriedky na oblečenie 16 mesačného dieťaťa
Zdravim maminy, dcera ma zachvilu 16 mesiacov a pouzivam tekutu lovelu a avivaz bupi, ale rozmyslam ze jej kupim namiesto lovely tekuty perwoll a pri avivazi este ostanem.. vy ste dokedy pouzivali detsky praci prostriedok a akym ste ho nahradili ak ste nekupovali uz detsky? vdaka za odpovede 😉
@simca06022011 sorry, ale mna by v zivote nenapadlo take nieco....ako som uz pisala, bola som v soku, ze naj z AT, ale ked neni, tak nevadi.....evidentne vadi.
Ale co uz ja viem, ze. Ked som doma, urcite neriesim pracie prasky.
Prajem pekny den.
@simca06022011 Pravdu máš. Ja som vždy kupovala na SVK - nemala som inú možnosť. Tiež som pre deti používala najskôr Lovelu - tak do pol roka, potom som v tom chvíľu prala aj nám a používala som výhradne gely - Persil, Ariel. Časom sa mi ale začala nepozdávať tá kvalita vyprania po geloch a vrátila som sa k pracím práškom, tiež Persil väčšinou. No a minulý rok začal partner pracovať v DE - doniesol mi prášok odtiaľ - poviem pravdu - iný už ani nechcem - výrazne iná kvalita´. Moja skúsenosť a názor. 😉
@stanislava111 nerozculila som sa, som v udive..... no holt, som blba, prave som sa nieco naucila.... mozno to len nebola najstastnejsia formulacia vety......a bolo mi vysvetlene. A takisto mi bolo vysvetlene, ako to na SK chodi, ako sa objednava atd....... takze mame to, ako si to zariadime.
A takisto, ak som nespokojna, treba reklamovat - teraz pisem o tom odliatom tekutom prasku. Ved naco by sa obchodnik staral a kupoval lepsi vyrobok, ked mu to slovensky spotrebitel kupi aj tak a neozve sa?
Lucim sa, idem ceknut nejake tie prasky, nech som mudrejsia....pekny den
Moja ma 2,5 roka a musim stale pouzivat Lovelu..aj gel aj avivaz a prat na 60 az 95-ke... Zacala som jej prat v nasom asi 3-4 mesiace ale mala svrbive vyrazky tak som sa musela vratit k Lovele... My sme mali ale uz v porodnici problem s tym ich pradlom a musela som jej dat vlastne kosielky lebo bola z toho cervena vyrazkova... Ale v AT a DE maju lepsiu kvalitu..ci uz plienok alebo pracich prosttiedkov alebo Head&shoulders uuuplny iny lepsi... Ked ste sa tu o tom bavili..tatko nam nosi z Nemecka...to je pomimo len co ste sa o tom bavili 😊 a maju to tam za zlomok ceny co tu 😲 to je chory rozdiel...
@mishicca moj brat mal reakciu (inak ja tiez periem na 60 vacsinou vsetko svetle, biele... viac nie), riesilo sa to extra plachanim , ostava to v tom pradle... ale vyrastol z toho, sensitive persil nam nerobil nic.. ale zase, keby sme mali reakciu periem v inom, kludne aj v bio, aj v orechoch alebo comkolvek len nech nie sme vyrazkovy 🙂
@obsadenemeno no dobre a keby ti to vadilo, tak co by si spravila? Ked mi dojde prach, nemam ho kupit a pockat, kym pojdem do AT? 🙂 no asi nie... kupim v DMke ;)
@simca06022011 myslela som ze mi das typ na nejaku dedinu co je blizko z Ba kde su dobre obchody bo ja madaare vobec nepoznam 🙂
@momoqui neviem, my chodíme BB-Budapest, sem tam inde - cez sahy/sturovo
@simca06022011 ehm..... cize by bol dobry aj ten z DMka? No teraz som uz uplne popletena 😀
Ja periem veci malého odkedy sa narodil spolu s vecami nás dospelých v tom istom pracom prášku a nemal žiadny problém....
@anjika42 Tak to mas naozaj stastie. To by som si netrufla nakolko teraz je vsade okolo milion alergii. Aj moja mala mala kedysi problemy, ked som presla na obycajny prasok, v lekarni mi hned poradili zehlit a prat v prasku pre deti. Mozno moc citame clanky na webe. Cigancata tiez nemaju tolko alergii a ziju v spine :D. Citala som jednu recenziu na baby anthyllis (pouzivam kozmetiku 2 vyrobky ale toto este zatial neviem, chcem skusit) na blogu http://dennikaktivnejmatky.blogspot.sk tak idem do toho a vyskusam blogerkou spominany vyzera to fajn...davam tip. Pripadne napisem aj realnu skusenost potom.
ja používam ešte stále detský prací prášok bupi,ale už sa chystám prejsť na normálny. Pár krát som mu už vyprala veci v normálnom a v pohode. Nevyhádzal sa.

@obsadenemeno no, myslím, že jediný koho táto diskusia rozčúlila ste Vy....
každý má právo popýtať sa a každý na to reagovať... aj Vy aj my.... babule sa chceli poradiť, tak im netreba vnucovať silou - mocou názor, každý svoje peniaze minie na prášok, aký uzná za vhodné, Vy v UK a my "inde"... 🙂 prajem krásny dník ako na UK, tak aj na SVK.... 🙂