icon

Prebaľovací pult nám nesedí na komodu

erienka
14. feb 2013

kúpili sme dnes v iKEA prebaľovací pult HEMNES, ktory sa ma pripojit na hemnes komodu. Problem je, ze ten pult na komodu vobec nesedi. Mate s HEMNES niekto skusenosti? Dakujem

jfd
14. feb 2013

to bych řešila spíš v ikeji než na modrym koňovi

sisaha
14. feb 2013

@erienka vratit, alebo sa ist spytat nech ti ukazu ako sa to tam pripevnuje..

kyska
15. feb 2013

ked ho poskladate tak na komodu sa fixuje drevenymi kolikmi ku komode - k zadnej vnutornej liste a na prednu vnutornu sa zase davaju zelezne patky aby ti nebehal do boku.

kyska
15. feb 2013

tu je navod - strucny - jasny - vystizny 😀

http://www.ikea.com/sk/sk/assembly_instructions...

prasiatko30
15. feb 2013

my sme ho mali a skladali sme ho dva razy - ked sa narodila prva dcera a ked sa narodila potom druha a neboli tam ziadne problemy v oboch pripadoch fungoval bez problemov zo 2r - a uz si dobre nepamatam ale nebolo to take komplikovane viem ze som to pred narodenim druhej dcery montovala ja sama takze az taky problem to nebol - otazka je ci mate spravne diely.

erienka
autor
15. feb 2013

vyzera to tak, ze nemame ten spravny druh Hemnes komody (co je dost odveci, pretoze v predaji k pultiku nikde nespecifikuju, aky typ komody sa k pultiku bude hodit. Predpokladala som, ze od Hemnesu kazdy). Moj manzel je dost zrucny, takze urcite nebude problem v tom, ze by to nevedel poskladat. Kazdopadne som uz pisala do Ikey. Dakujem za odpovede