icon

Prvé papučky na vysoký nart a tučnučkú nožičku

mama4444
8. mar 2022

Odpovede : nenosit zisdne topanky NEPISTE

malebiele
8. mar 2022

@mama4444 ked, tak odporucam tuto stranku: https://www.papuckylaca.sk/ ..da sa im aj zavolat a dohodnut sa s panom, ktory papucky rucne robi, je velmi ochotny a vie poradit, co by bolo najvhodnejsie

zojanka
8. mar 2022

@mama4444 syn má takú tučnú nohu a čo som zatial pozerala tak najlepšie mi vyšli kožené capačky Liliputi, aj keď cena strašná. Včera som objednala, mali by prísť bubúci týždeň tak som zvedavá čo ich obuje, ale mal by. Ale teda to niesú s pevnou podrážkou.

zuzahajdulka
8. mar 2022

@mama4444 skus sa opytat vo FB barefootovych skupinach. Tam ti odporucia znacku presne podla tvaru chodidla. Este ma napadlo od Nanga shoes papucky, ktore su az po kotnik. Mojim detom doslova padali z nohy pri behu, cize na tucnucku nozku a vysoky nart su idealne.

enoula
8. mar 2022

Capacky na mieru, aspon vies, ze nikde nebudu tlacit..napr na fb Toto topanocky, vzdy super sedeli

kiki68
8. mar 2022

@mama4444 my sme mali jedny od superfit a druhe z deichmann. Mali sme presne tento problem. Protetiku som musela vratit, rovnako geox, proste ine znacky vobec nesedeli, ten nart by tam ani nepasoval. Proste ich ani neobul.

weronika90
8. mar 2022

@mama4444 www.cooltopanocky.sk
Tam určite majiteľka rada poradí ❤️

evkamotka
8. mar 2022

Ja davam sit. Vychadza to uplne v pohode, 10-15e. Je to na mieru, prestalo ma bavit pracne hladat, co malemu sadne. Pozri na fb ZAMI barefoot