Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@kalman @zojec, @papajka7 , @dankakk ,
@ucitelka70 , @wzorcek , @timkoemkamatko , @kryska5
cafte, moze to ist kludne zas cezomna ked chcete, tabulku uz mam 🙂 ale pokial viem tak aj danka s kryskou maju fio, tak ako chcete 🙂))
@barcav Mala som vtedy froté z Poláška http://www.polasek-holesov.cz/obchod/prosteradl.... Oni majú to froté 85%ba 15% polyamid. Neviem ako moc sa líši ten polyamid od polyesteru savosťou, ale tiež umelina. No plienky nám savosťou vždy stačili, samozrejme musí sa vycpávať bambusovými vkladačkami. Ja som plienky ušila 2 vrstvé, taký ten srtih s chobotom ala HaipaDaipa. Ten chobot sa preloží, a ešte som pridávala bambus. vkladačky podla toho na ako dlho to malo fungovať.
@lillyzelvicka Ty brdo! Normálne mi spadla sánka, bombastické kalhoty!🙂 Strih máš vlastný?
@lillyzelvicka no ty jsou úchvatný. Skvěle sedí. Nechceš mi taky ušít????? Takhle bych to fakt nedala. Z posledního pokusu o mé kalhoty vyšly kalhoty pro potomka.
@petkasv no něco jsem pošila já (pár plín) a u šití mé sukně se @terezita velmi bavila, bo v 11 večer našít kapsu aby byl rub a líc jak má být, no to byl nadlidský výkon a párala jsem to asi 5x. 😖 😖 😖 takže až dorazí chlap, tak mě vyfotí a večer to sem snad hodím.
a pro všechny milovnice kabelek, taštiček, batůžků a podobného kuk na blog, je tam další článek s odkazama na střihy
@lillyzelvicka ty kalhoty jsou úžasný , taky bych je brala 😀 😀 😀
@lillyzelvicka Ty kalhoty jsou bomba!!!! Střih, zpracování, barva i modelka....
@lillyzelvicka ty kalhoty jsou úžasné! takové (a tu postavu) bych taky chtěla mít 😀 😀 😀
@lillyzelvicka nooo tak keby som ja take dobre padnuce nohavice usila aj ja by som bola spokojna 😀 ,ja som uz sila milion nohavic,ale nie vzdy sadli tak ako tebe krasa obdivujem 😵
@kalman fiha no ty si iny profik,ze si uz aj zo satenu trufas 😀 ,vypadaju krasne nuch nuch 😵 ,sit saten neznasam 😝
@lillyzelvicka ty jsou nádherný, neuvěřitelný, fakt, sedí luxusně, nemám slov, jsou fakt boží 🙂
@kalman to je hotová princezna 🙂
@lillyzelvicka parádne nohavice si ušila, fakt.... segra kočka, modelka.....
@kalman už Liuška chodí? ak áno, zbohom tyl....
@wzorcek súúúhlasím samozrejme, a som veľmi rada...... a aj na balíkovanie si trúfneš? síce to bude v oktobri....
holky děkuju moc jste mě potěšili že se Vám líbí 🙂 modelka je segra ta ma postavičku xxs 😝 střih je můj.
@ucitelka70 nie celkom 🙂 sama ešte nechodí ale do septembra možno bude , svadba je v septembri 🙂 Ale ten tyl som skrátila aby si po ňom nešlapala a aj z dlžky som ubrala 2cm , tal už si moc nešlape po šatách .
po obrade a fotení ju prezlečiem už teraz si ich chcela zo seba strhnúť 😀 😀 sú jej nepohodlné ťažko sa v nich lezie 😀 😀
@kalman no to bude paráda.....

@terezita tak si dej pauzu na tabulku 🙂 víš jak nic se nesmí přehánět 🙂 chudák stroj, aby tvůj návrat přežil 🙂