Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@wzorcek suhlasim som rada, ze sa na to podujmes...
Ahoj holky, tak jsem v poslední době něco málo ušila (látkové pytlíky, jedny slintáky a ještě nějakou dorbnost) a tudíž jsem si povolila sem zas nakouknout. Nicméně dneska na vás myslím skoro celý den - Bášek se tu plazí, roztahuje mi pytlíčky s patentkama (ano, pořídila jsem si kleště), hází si je do nočníku, a pak do něj strká hlavu - máte to taky tak? A už taky zkoušel tahat za šlapadlo od stroje, který manžel nechal na zemi (ještě nejsme dost vycvičení, je to pár dnů, co se začal takhle aktivně plazit).
pridávam foto letného softu pre vnúčika
@ucitelka70 tak ta je hezká, šikovná 😀
uff, alkohol je metla lidstva, tabulku jsem dorovnala za nejakych 3,5 tis.. kde na to mam brat?? 😀 😀
@ucitelka70 softka paráádna 😵
@kryska5 díky, dala som si záležať, bude to dobré aj za dva roky.....
@ucitelka70 no to veru hej, ale vyhrala si sa ozaj krásne, ja som strašno praktický človek a len tíško závidím aké sú tu dievky tvorivé čo sa šitia a aplikácii týka 😉
@ucitelka70 soft parádne vypracované , velmi pekné 🙂
hele holky, jestli některá sháníte levnej OL: http://elektro.bazos.cz/inzerat/17343551/Overlo... původně jsem nad ním uvažovala sama, ale odjíždím na dva týdny pryč a do tý doby bude určitě prodanej...
@ucitelka70 asi hej, v pohode, uz som si nasla system 🙂 mame na to aj celkom prisposobenu jednu postu dole v meste, len si uz budem asi uctovat nejake to symbolicke balne, lebo to nie je az taka sranda... 🙂))

ahoj, tak my jsme se museli dneska ráno neplánovaně vrátit od ségry, kam jsme s Vojtou jeli na celý týden ☹ Vojta má rýmu a ségry malej jde za 14 dní na operaci s mandlema, tak aby to od něj nechytil ☹ takže snad po víc než 14 dnech zase něco ušiju 🙂 jinak jsem koukala na tu tchibo tašku na stroj, původně jsem si jí chtěla koupit, ale mám doma podobnou přebalovací z lidlu, tak jsem z ní akorát vytáhla takový železný tyčky nahoře u zipu a trošku si jí prodloužím na výšku, aby šla dobře zapnout 🙂 a budu mít tašku na OL za 2 kilča 😀