icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

veronik77
19. sep 2012

@lillyzelvicka nádherný!!! 😉

schnek
19. sep 2012

@lillyzelvicka to pirátský triko, ach 😵 brousila jsem si na ten úplet zuby a už ho nemají ☹

caramilla
19. sep 2012

@lenasss ježiš, to u toho nebyl návod? 😕 😀 Z těch fotek Zuzky mi přišlo, že to tam je nějaký přicuclý k látce. Odtrhávací je něco jiného, tu doma mám... tak nevím, no... asi zítra zkusím žehličku, při mém vymasírovaném mozku napařovačku, takže to udělá tssssssssssst a folie bude v pr..........................déčku 😀 😀 😀 😀

Dneska jsem se málem počurala smíchy, když mína chtěla vyslovit slovo "trubka", fakt se snažila, a bylo z toho furt "ťupka" a já se řehtala a ona taky, fakt sranda🙂

ivuska.h
19. sep 2012

@animal super, já jsem totiž zjistila, že děti jaksi od loňska vyrostly a loňské soupravy mají už moc krátké nohavice 😖 Teda nemůžu říct, že se mi chce to šít celý znova :( Že bych třeba jen nějak nastavila délku nohavic?? Mají to dole do gumy, takže by to šlo rozpárat a nastavit to... No nevím, jestli je to dobrý nápad.

animal
19. sep 2012

hhhmm paráda, někdo smazal celý list objednávky softu kdo tady má tu hruškovici 😎

ivuska.h
19. sep 2012

@animal Já jsem tam teď nelezla, přísahám!

terezita
19. sep 2012

@animal cozeee??
ty vago to uz snad fakt dela nekdo naschval!!
hruskovici mam ja a kvanta.. a garantuju vic jak 50% obj.jedn.alkoholu.. 😀

animal
19. sep 2012

@ivuska.h pochybuju, že by tvoje hlava dokázala něco tak debilního vymyslet, na objednávku softu si budeš muset holt počkat až já milostivě udělám novou tabulku 😝 😠

animal
19. sep 2012

@ivuska.h no nic, já ti pak dám vědět a napíšu ti mail, že je nová tabulka, snad to udělám o víkendu. Zítra na to nemám čas a v pátek budu mít asi taky hoňky.

schnek
19. sep 2012

@animal jéje, to je něco ☹

laeela
19. sep 2012

@animal psala jsem ti mejl, že tu objednávku vidím. Tak nevím jeslti blbnu... 😉

animal
19. sep 2012

@laeela to bude možná tím, že nemáš znovu načteno, zatím to hlavně nenačítej, kdyžtak uděláš zálohu do klasického excelu

mima2011
19. sep 2012

@animal já tu tab. softu taky vidím a je v pohodě tak to asi s@laeela blbneme dvě

jinak ppl mi dnes doručila úplety, děkuji.

kryska5
19. sep 2012

@laeela @animal ja som ju tam tiež videla a potom zmizla, prvé čo som urobila je že som ju skopírovala k sebe, prekopírovala som ti ju tam spať 😉

laeela
19. sep 2012

@kryska5
@animal já to neměla otevřeno, otevřela jsem to až po tom mejlu, tak nevím. Nicméně teď tam vidím kopii i tu objednávku samotnou, můžu si to zavřít? 😀

terezita
19. sep 2012

@animal ja ti to uz zkopirovala a poslala.. ale chybi mi tam ty barvy.. ty to nevzalo..

animal
19. sep 2012

@kryska5 jo už mi psala Dugy, že jsi mi to zkopla, děkuju ti děkuju ti děkuju 🙂
@ivuska.h ty už jsis navybírala, já to zamkla

animal
19. sep 2012

@terezita při běžném zkopírování to barvy a vzorce nevezme, to by mi opět dalo stejně dost práce to se musí buď dát duplikovat, pokud to převádím z tabulky do jiné tabulky nebo jak udělala kryska dát zkopírovat list-udělat přímo v tabulce kopii

rina76
19. sep 2012

Vlněná deka pro Lukáška - není dokonalá, nasekala jsem tam pár chyb, naštěstí na první pohled nejdou znát 😉

kryska5
19. sep 2012

@animal neni zač, paráda 🙂 ozaj poriadny opruz čo sa s tými tabuľkami deje, asi by sa mali začať robiť tie hromádky súkromne a každý kto bude chcieť objednávať kontaktovať priamo toho kto robí hromádku lebo toľko zbytočnej roboty s tým to je des 😒

animal
19. sep 2012

@rina76 ty vado 😀 😲

animal
19. sep 2012

@kryska5 a to jako myslíš, že mám psát 90lidí a provádět jim úpravy???? nebo jak jsi to myslela

kryska5
19. sep 2012

@animal 😀 😀 😀 neneneneeee .. tam ako sú možnosti zdieľania, tak je tam možnosť súkromne - a dole sa pridávajú osoby ktoré majú prístup "adminom" povolený (vpisujú sa tam emailové adresy) len bohužiaľ to by asi všetky baby čo by chceli objednávať museli mať zriadený gmail :( aspoň takú skúsenosť mám keď som robila tabuľku súkromne a tie čo nemali emailovú adresu na gmail tak im tabuľku nezobrazilo, tak neviem či som to správne pochopila ... možno tu je niekto kto sa v tom vyzná, ja som len amatér 😅

palosek
19. sep 2012

@veronik77 děkuji, D je asi v normě, jen říká, že nosek bolí ☹ Ale už zas řádí...a prý...udržet ji v klidu 😝 😝 😝 Mám fotku, jak byla nadšená z roztahování látek z rolí....že by to chytla ode mně??? 😅 😅 😅 😅 ...jdu pokračovat 😕

palosek
19. sep 2012

@animal ...za narušení tabulky bych střílela... 😠 😠 😠

animal
19. sep 2012

@kryska5 né sdílet můžu dávat kohokoliv, takto dělám tabulky terezitě a ona pak může sama editovat, když ji tabulku zamknu a nemá gmail.
ale tohle nevyřeší mou situaci, já poskytuju odkaz na tabulku jen tomu komu chci, ale to že je někdo tupec na tabulku a neřekne to, to já už nezjístím. Občas se cokoliv komukoliv může stát, ale tohle už je na mě moc. Neustále tam někdo přidává prázdné listy , posunují mi s listama, takže je opět a zase dokola řadím na správné místo, ať to není rozházené...... no co ti budu povídat

laeela
19. sep 2012

@animal možná by o něco pomohlo upozornění, aby si všichni otvírali tabulku v exploreru, já jsem to onehdá řešila a když se zapomenu a otevřu jí v opeře, dělá to dost psí kusy.

kryska5
19. sep 2012

@animal hej, máš pravdu že hokej v tom môže robiť ktorákoľvek z nás 😒 o to horšie ak nemá slušnosť dať ti vedieť ...... len takto to môže byť aj ktokoľvek úplne cudzí kto to tu číta a potom si obzerá tabuľku 😖

animal
19. sep 2012

@laeela já na tabulky zásadně jedu jen explorel ostatní mám v opeře takže to akto odděluju, pracovní pošta a tabulky zvlášť

caramilla
19. sep 2012

@animal to si děláš pr. ????????? 😖

@rina76 to si děláš pr. ?????????????
😀 😀 😀
Nádhera!!!