Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
aké vkladačky uprednostňujete? Froté, bambus, konopné... niektoré mamiččky skladajú aj malé uteráčiky., Čo má lepšiu savosť?
musím teda uznat že ty prací kordy jsou úžasný ....jemný...žýdný tvrdý manžestr co mám doma třeba kupovaný kalhoty už se těším na tvoření 😵
@sufik1 hm, tak dík za naději, že to bude dobré... Mám z něj dobrý pocit, že opravdu léčí účinně, mám se zády atp. problémy od 17, sice nic vlastně nebolelo, ale to, že třeba mám skoro necitlivé stehno od 17 prý normální není 😖 První jsem tchýni poslala do háje, že prostě 10 tisíc na maséra nemám, ale pak se mi to rozleželo, že co je pro mě 10 tisíc? Jedna blbá hromada látek, co mi hnijou ve skladu:D Jasmí koupím hadry za tisíce... letos jsem si pro sebe chtěla našetřit na kabát od Desigualu, ale to padá, páč záda jsou přednější... prý bych mohla skončit za pár měsíců dost špatně, prý moje tělo dává intenzivní vykřičníky, že fakt takhle to nejde... chci chodit plavat a na pilates, dneska mi kamarádka říkala, že chce chodit dlouho, ale sama se nedokope a mám jí vystrašit a že budeme chodit spolu, bez dětí. Mohlo by to být fajn 😉
@lenasss Jo, moc díky za hromadu na folie, balíček doma. Jen prosím tě, jak se to používá?:D Zažehlí se to z nějaké konkrétní strany na líc a pak se šije?
Já jsem dnes namasírovaná a hlava mi vůbec nefunguje, tak na 5% mi pracuje mozek, chtěla jsem dělat tabulku na softové věci na Fler a vůbec neumím počítat... zlatý kojení oproti vyloučené kyselině mléčné ve svalech 😀
holky vím že toho je teď rozjettýho dost🙂) ale byla jsem v jysku a mají tam spoustu metráže dětské chtěla bych se zvířáty ...ale nepotřebuju velých 5 m nechtěla by jste některá? mohla bych vzít i jiné vzory...na webu je nemají (foto v odkazu na jine stranky)...mají ještě velké sovy modré fialové,velké hrošíky modré a zelené a ptáčky http://www.jysk.dk/140/478/ag/catalog-sales/
Poslušně hlásím, Wendy přeměřeno 😝 😝 😝 ...balíky MTX (9ks) přeneseny z garáže do chodby....až všichni zalezou, pustím se do dalšího měření.... Ale nevím, kdy to stihnu povpisovat do tabulky, zítra mám noční...to je blbé, páč v noci nejvíc zvládnu udělat.... 😀 Až nabídnu přebytky k rozebrání, pošlu infomail..... 😉 😉 😉 A teď, ač vládne "prohibice" dám si domáci 52% hrušku.... 😀 😀 Nebojte...loňskou..... 😀 😀 😀 😀
ahojte od dovolenky someste nesila. ale tu su fotk vytvorov s pred porodu :,
a po porode:
dotaz na ty z vás, které už šily DANAI mikinu - co všechno je na té mikině podšité? je to jenom kapuca nebo je podšitá celá? koukala jsme na obrázkový návod na webu, ale nějak s nejsem jistá, že jsem to dobře pochopila.. 😅
@lillyzelvicka Leni, teda krásný látky, to jsou ty od Jehličky? A provedení super, a model spolupracoval, obdivuju, to by ani mína nedala 4 trička za jeden den fotit!
@lillyzelvicka úžasná trička a nádherné látky!!! odkud jsou? ať vím, na kterou hromádku číhat 🙂
@lillyzelvicka ty seš šílenec, prej rychlovka :D

@animal Psala jsi, že už je uzavřeno?