icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

terezita
26. sep 2011

@caramilla co jsem koukala, tak takhle sijou tim klasickym rovnym a pak i hustym cikcakem, ale to si zas ja nedokazu predstavit.. 😅
@crawler diky! ja si tam uz neco dopsala.. jsem se zas neudrzela.. 😀 😀 😀

crawler
26. sep 2011

@caramilla to je pravda...deadline byl až o půlnoci 😀 ono uvidíme kolik toho pošlou - třeba toho bude míň tam kde potřebuješ😉

Holky, pokud by jste něco nutně potřebovaly přidat, tak se neostýchejte, ale jen fakt nutně...😉

crawler
26. sep 2011

Hromadka MTX: Holky, na chvíli zamknu tabulku - jdu trochu upravovat, ale nebojte se MAZAT NEBUDU 😀

animal
26. sep 2011

@crawler nejde tabulka

crawler
26. sep 2011

Tabulka opět otevřena😉

animal
26. sep 2011

@crawler já jsem pako, vždyť to tady píšeš, že teď nepůjde 😀 no pak se ještě zkontroluju a za mě klidně můžeš objednat i dřív

crawler
26. sep 2011

@animal to bylo schválně😉 jak jsem psala výše😉

crawler
26. sep 2011

@animal 😀

animal
26. sep 2011

@crawler mohla bys mi prosím poslat odkaz na tu tabulku, nějak jej nemám

ivuska.h
26. sep 2011

Aktualizace Mylly. Zjistila jsem dost divnou věc. Kontrolovala jsem podle faktury a objednávky, co nám ještě chybí a zjistila jsem, že tam vůbec nejsou některé položky, které si přitom pamatuju, že jsem objednávala, musel nějak zahaprovat jejich nákupní košík nebo nevím, opravdu jsem si jistá, že třeba ty patenty jsem vyklikávala podle barev na eshopu hodně dlouho. No, takže co z toho plyne -- některé věci chybí a už ani nepřijdou, dnešní balík byl poslední. Co chybí: většina patentů (je jen hnědá, žlutá a tyrkysová), PUL potisk sloni, malé berušky (ano, toto mělo bohužel hodně lidí) a hvězdy, lemovací gumka olivová, ručníkovina bambus. No fakt nechápu, jak je to možné, zas takový magor nejsem, abych zapomněla objednat tolik věcí a navíc si opravdu pamatuju speciálně ty patenty, protože to byl dost opruz 😀 Takže budu upravovat součty v tabulce, většina lidí bude mít přeplatky, vracet budu na účty, ze kterých to přišlo, pokud má někdo jiný požadavek, napište mi.

crawler
26. sep 2011

@ivuska.h to mě moc mrzí, ale co se dá dělat...určo to bylo jejich systémem...nemohlo to být tak, že mají dané položky vyprodané a neinformují o tom? mě se to tak stalo, když jsem objednávala z kanady, že mi část nepřišla a pak jsem dodatečně na webu zjistila, že daná položka se vyprodala :-/

crawler
26. sep 2011

HROMADKA MTX: Holky vzhledem k tomu, že jste možná počítaly s některými patenty z Mylly, tak nabízím možnost vzít je z MTX...záleží na vás, ale konkrétně mě by se to šiklo, tak pokud nás bude víc, tak zahájíme útok na patenty MTX 😀 😀 😀

ivuska.h
26. sep 2011

@crawler Kdyby to tehdy nebylo skladem, nemohla bych to dát do košíku, což jsem určitě dělala, ale potom úplně na závěr už jsem košík nekontrolovala... Tak kdoví.

sufik1
26. sep 2011

HLÁSÍM NAŽEHLOVAJDY MÁM DOMA. a JSOU SUPER.

animal
26. sep 2011

@sufik1 😀

animal
26. sep 2011

@sufik1 každý aršík byl zvlášť ještě s tím návodem a vzorkem v pytlíčku, tak jsem to povyndávala z těch pytlíčků, aby to pak nebylo moc objemné a těžké

caramilla
26. sep 2011

@animal Taky jsou doma, a jsou boží, kytiček jsem měla vzít 100x víc 😀
@ivuska.h ☹ ☹ ☹ Sloni? Berušky? ☹ ☹ ☹ Hlavně je to teda opruz, že to je zas práce navíc - že to musíš řešit:( My ostaní alespoň ušetříme. Jinak z přeplatku si nech u mě určitě čokoškovné, nevracej mi přeplatek celý!
@crawler Patenty se dají objednat i z wendy..

animal
26. sep 2011

@caramilla no ono taky kdyby se manža vyžvejkl dřív, že je můžu vzít na firmu a kdyby mi dřív zpřístupnili velkoobchodní ceny, tak byste určitě asi taky přihodily nějakej ten kus 🙂 tak pak zase uděláme další kolo, nebo kdyby bylo nejhůř, tak dejte vědít

ivuska.h
26. sep 2011

@caramilla No mě to štve, hlavně proto, že se připadám jak debil, že přece není možné, abych toho tolik zapomněla objednat... kdyby chyběly dvě tři věci, tak to svedu na to, že mi do toho vlezly děcka nebo něco, ale některé z těch věcí co chybí, si fakt pamatuju, že jsem dávala do košíku... No nic, to už se holt nikdy nedozvíme, co se vlastně přesně stalo... Musím teď teda znova projít všechny platby, kolik kdo přesně poslal a předělat součtové vozrečky, snad to nějak vyjde... Ještě pak teda dám na druhý list v tabulce přebytky, nějaké zajímavé věci zbyly, tak snad si ještě někdo něco vybere.

ivuska.h
26. sep 2011

Nicméně mám teda vše komplet nastříháno, na zítra mám svoz PPLka na e-shopové balíky, tak co stihnu nabalit, zítra odejde. I když bych asi spíš měla počkat, jestli si někdo nepřidá ještě přebytky, co?

sufik1
26. sep 2011

@ivuska.h No to počkej s přebytkama, já bych něco vzala. A ty puly mě mrzí, ty jsem měla všechny 😒 😒 😒 obzvlášť ti sloni. Nemůžou to ještě doposlat? Ale to už asi nebude za tuhle cenu, že?

medvi11
26. sep 2011

Tak jsem oběma klukům "vytunila" batohy reflexními nažehlovačkami, Vojta si vybral sám, kam co chce, tak doufám, že Jiříkovi se to bude líbit taky...teda vědět, že jsou za VO cenu, asi bych jich taky vzala víc...ale i tak jich mám naštěstí dost 🙂

medvi11
26. sep 2011

Přidávám fotky výtvorů, ty šatičky s kytičkama - to jsou ty, jak jsem je našila na zadní díl...neumím ty fotky otáčet při vkládání, tož jsou naležato 🙂 a ten volánek je rovnoměrný, jen to vypadá divně...

terezita
26. sep 2011

@medvi11 juu, oboje jsou paradni! na ty v pravo mam uz vecnost udelany strih, ale nemuzu se k tomu dohrabat.. vypadaji krasne!

maly_prcek
26. sep 2011

@ivuska.h Jak psaly holky... To je škoda a taky je mi nejvíc líto, že s tím budeš mít další práci a stresy v tomto stavu... Neboj, mi si poradíme i bez toho 😉 Takže osobní vyzvednutí by u tebe mohlo být kdy? Už třeba příšítí týden? Nebo tento?

@crawler A OSTATNÍ PATENTŮ-CHTIVÉ No, holky, já teda těch patentů měla dost a dost je potřebuju, takže by se mi něco hodilo. Objednáme něco? A z Wendy nebo z MTX? Kolik jsou minima na MTX? A které jsou lepší?

maly_prcek
26. sep 2011

Tak už jsem na to kukala - MTX má u patentů 3,5m minimum, Wendy 2,6m, ceny nevim, Moraviatex patenty osobně vyzkoušené nemám, Wendy jo a jsem s nima spokojená. Barevně se mi líbí víc Wendy. Za sebe bych radši objednala Wendy - nevíte některá cenu?

mooncaa
26. sep 2011

@ivuska.h Já teda nemám objednáno nic, ale v jednom internetovém obchodě, občas (pravidelně) něco zapomenou přibalit. 100x jsem jim psala, že pokud to nemají ať dají vědět, že třeba objednám místo toho něco jiného. Tak co jim třeba napsat proč nepřišlo to, to a to. Jestli jsi to objednávala, tak by to mohlo být v nějakém potrvrzujícím mailu. Teda jestli to nevypadlo z objednávky záhadně dříve.

mooncaa
26. sep 2011

@animal Zažehlovačky dnes přišly, díky. Já, ostuda, peníze poslala až dnes. Tak až bude další kolo, tak se zase přidám. Třeba budou mít zase něco nového.

ivuska.h
26. sep 2011

@sufik1 No mohla bych to objednat znova zvlášť, ale nevím, jestli bychom dosáhli na zvýhodněné poštovné a jestli chtějí všichni ještě čekat... No můžeme o tom hlasovat... Spočítám, jestli by to poštovné vyšlo dobře, kurz eura je +/- stejný, takže ceny by zůstaly.