icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

a_lexa
28. apr 2014

Holky, prosím která nakupujete na FM - jaké je poštovné? A je nutné se nějak registrovat nebo může nakupovat kdokoliv. Nechce se mi to hledat a než bych to přeloukala, tak by bylo ráno. ☹ Klidně do IP ať nespamujeme.

bury
28. apr 2014

@a_lexa - píšou tohle 😉
100-499 g 4,10 Euro
500-999 g 8,40 Euro
od 1.000 g 15,00 Euro

terezita
28. apr 2014

@a_lexa na fm muze nakupovat kdokoliv a nad 100eur je postovne zadara, tudiz se vyplati domluvit se jeste s nekym, pokud to sama nepresvihnes.. 😉

sinala
28. apr 2014

@stassy dcera používá zelený fructis od garnier proti lupům a je spokojená

bury
28. apr 2014

@a_lexa - myslím, že @crawler psala, že bude objednávat, že chce Stylefix 😉

crawler
28. apr 2014

tak já tu něco naplevelím 😀 je toho víc,ale nebudu se opakovat 😀

Linda měla v neděli křest - takže v pátek jsem šila garderobu pro ni - - biobavlněné legíny a triko s dlouhým rukávem - stahovací výstřih + sukně+ organzová zavazovačka na oživení (ano fakt organzová bo jsem u nás v maličké galanterce nesehnala tyl) a čelenka do kompletu 😵 střihy sakuprdum vlastní - respektive - stříhala jsem rovnou bez střihu a za pochodu upravovala - Lindiny míry mám v oku

další retro komplet a tentokrát nafocený na modelce - Lindušku v tom žeru 😵

nějaké plenky a intimky,kam sporadicky všiju své nové etiketky - často zapomenu 😅 😀
merino a softshell

stassy
28. apr 2014

@sinala Fructis jsem zkoušela kdysi dávno a elektrizovaly mi po něm vlasy, tak se mu radši vyhýbám 😀
@terezita Díky za nabídku, ale zbytek by mi asi nepomohl.. nebo myslíš, že to funguje tak rychle, že člověk pozná funkčnost už po dvou třech umytích? 🙂

bury
28. apr 2014

@crawler - nádherný věci - ostatně jako vždy. A etikety jsou parádní 😉 😉 A trvám na tom, že chci Lindu domůůůů. Prostě ten její kukuč je neodolatelnej 😵 😉

ucitelka70
28. apr 2014

@crawler malá je neprehliadnuteľná v tom komplete.... krásne detičky máte....

ucitelka70
28. apr 2014

došila som zelené tepláčiky, teda riadny neon..... ale do súpravy bude ladiť...

ucitelka70
28. apr 2014

@lemuritto pekná prehliadka... šikuľa si

crawler
28. apr 2014

@bury nedáááám 😵😵 děkuji moc 😵

terezita
28. apr 2014

@stassy tak aspon bys vedela, jestli ti to vubec vyhovuje..

arlette
28. apr 2014

zkouším vložit fotky, byť furt vidím prd, ani ty svoje 😀
softové soupravy pro kamarádčiny holčičky a puntíky z MTX 🙂 ty jsem si zamilovala,ale softové bundy nechci už ani vidět :-P 😀

PS: doufám, že jsem vložila správné fotky 😀

semy.cz
28. apr 2014

Ahojky 🙂
Tak jsem dneska dodělala rychlovku pro kamarádku..kalhoty pro jejího synka a dvě kosmetické taštičky 🙂

mehlo
28. apr 2014

@jitu22 ty manžestráky jsou naprosto úžasné!
@crawler Lindě to v tom křestním strašně slušelo a ty kukadla.... áách taky chci tak krásnou holčičku. Cedulky nádherné
@arlette taky naprosto luxusní, puntíky miluju
@ucitelka70 tepláčky nádherné
@bordino no vidíš tak já ještě žádný hábit letos nevymyslela, takže zítřek to jistí.

mehlo
28. apr 2014

@petkasv šátek nádherný! bambusové tričko super a děvčátka v těch tuničkách- luxus!

zuzu_epona
28. apr 2014

@crawler Prekrásne vecičky, ako vždycky, máš to tak suprovo nafotené. Nechápem, ako to stíhaš s dvomi deťmi. Ja mám jedno veľmi kľudné dieťa, ale som rada, že stíham ako-tak šiť, ešte s fotením sa zabávať, to fakt nedávam. A Tvoje etikety sú úžasnééééééé 😵 😵 😵 Návrh si robila sama?

arlette
28. apr 2014

ještě jednou puntík na legínách a tunika, která měla být původně pro Gábinku, ale velikostně sedí tak Davídkovi 😀

petkula
28. apr 2014

@semy.cz moc hezké. Prosím, co je to za tu pejskovou látku, to je plátno? A odkud případně je?

vondandy
28. apr 2014

Jak maminky konicek pusobi na deti? Sestileta dcera mi na dotaz, cim bude, az bude velka, odpovedela, ze bude prodavat latky a me je bude davat zadarmo, abych za ne nemusela platit 😀

alenf
29. apr 2014

@jitu22 veľmi perfektné gaťuše 😉 ,aj ja by som ich brala pre seba 😀 😀 😀

semy.cz
29. apr 2014

@petkula díky. tu látku měla přímo kamarádka pro kterou jsem to šila a ona jí dostala, tak bohužel nevím odkud je, ale je to plátno a výrobce je Robert Kaufman. Na netu jsme jí teda nenašla.....

kuna
29. apr 2014

@diapozitiv01 ty tepláky jsou moc hezké, už jsem se na ten střih dívala 🙂

@jieff krásný, lituju, že zubatý kola nemám 🙂
@petkasv krásný vše a holkám to moc na fotkách sekne!
@bordino kukla je úžasná, zrovna včera by se mi hodila, jak bylo slunečno. A kalhoty jsou taky super a líbí se mi J. nový sestřih 🙂 A ty čarodejný kostýmy, no ty jsi prostě fakt z jiné planety, jak tohle stíháš 🙂
@lemuritto ty jsi se rozjela! Tučňák je úžasný, domek taky a líbí se mi barevná kombinace na tepláčcích! Odkud máš ten poslední úplet - růžovo-černé proužky?
@jitu22 ty manšestráky jsou super, taky chci šít manšestráky a ted už vím podle jakého střihu! A krásně mu to ladí k mikině!
@argo1 hezký tepláky, já taky dojíždím ještě pár zbytečků z mé první mtx hromadky, byla to ta velká, co dělala crawler, ne?
@crawler krásný křtící obleček, LIndě to strašně sluší a líbí se mi taky ta puntíková tunika, máš to krásně sladěné!
@ucitelka70 zpětně chválím teplákovku, jen nechápu, kde jste naráz vzali tak velké dítě 🙂. Líbí se mi moc, jak jsi zkombinovala barvy, já mám oranžovou pro kluky ráda.
@arlette teda, dva softí komplety, to muselo dát práce! Jsou moc hezké. A puntík mě v mtx nezaujal, ale takhle se mi líbí moc!
@semy.cz prý rychlovka 😀 Moc hezký!

mamata
29. apr 2014

@bury ahoj, doporučuju tohle, jsou perfektní a ty kolečka jsou moc pěkný http://eshop.mechulka.cz/mechulka/eshop/26-1-Bl...

miska_d
29. apr 2014
Používateľ miska_d je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miska_d.

@papajka7
🙂 dufam, ze budes spokojna s najnovsim cislom Ottobre. Su tam krasne vecicky 🙂 aj ja sa chystam z neho nieco usit, ale pri mojich 7 mesacnych dvojickach mam malo casu 🙂

kuna
29. apr 2014

A přidávám svůj poslední počit, komplet z letního softu pro mládě. Poprvé jsem kapucu nepodšívala úpletem a možná u toho zůstanu, líbí se mi, že tam není další vrstva (i když barevné kapuce jsou hezké, to zas jo).

omlouvám se za nekvalitní fotky, mám vybitý foťák, tak mobilem.

mahafi
29. apr 2014

@kuna komplet i ten dinouš jsou supeeer 🙂.

petkasv
29. apr 2014

@kuna nádhera 😀 ten dinoš je úžasnej 🙂

arlette
29. apr 2014

jupíííí, už vidím fotkyyyyy!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😀 😀 😀 😀 😀 jachacháááá, tolik radosti a štěstí mě snad dnes po ránu ani nemohlo potkat!!!!!! 🙂 🙂 🙂
takže večer začnu dočítat a snad to do rána zvládnu 😀