Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
tak já tu něco naplevelím 😀 je toho víc,ale nebudu se opakovat 😀
Linda měla v neděli křest - takže v pátek jsem šila garderobu pro ni - - biobavlněné legíny a triko s dlouhým rukávem - stahovací výstřih + sukně+ organzová zavazovačka na oživení (ano fakt organzová bo jsem u nás v maličké galanterce nesehnala tyl) a čelenka do kompletu 😵 střihy sakuprdum vlastní - respektive - stříhala jsem rovnou bez střihu a za pochodu upravovala - Lindiny míry mám v oku
další retro komplet a tentokrát nafocený na modelce - Lindušku v tom žeru 😵
nějaké plenky a intimky,kam sporadicky všiju své nové etiketky - často zapomenu 😅 😀
merino a softshell
@crawler malá je neprehliadnuteľná v tom komplete.... krásne detičky máte....
@lemuritto pekná prehliadka... šikuľa si
@jitu22 ty manžestráky jsou naprosto úžasné!
@crawler Lindě to v tom křestním strašně slušelo a ty kukadla.... áách taky chci tak krásnou holčičku. Cedulky nádherné
@arlette taky naprosto luxusní, puntíky miluju
@ucitelka70 tepláčky nádherné
@bordino no vidíš tak já ještě žádný hábit letos nevymyslela, takže zítřek to jistí.
@crawler Prekrásne vecičky, ako vždycky, máš to tak suprovo nafotené. Nechápem, ako to stíhaš s dvomi deťmi. Ja mám jedno veľmi kľudné dieťa, ale som rada, že stíham ako-tak šiť, ešte s fotením sa zabávať, to fakt nedávam. A Tvoje etikety sú úžasnééééééé 😵 😵 😵 Návrh si robila sama?
Jak maminky konicek pusobi na deti? Sestileta dcera mi na dotaz, cim bude, az bude velka, odpovedela, ze bude prodavat latky a me je bude davat zadarmo, abych za ne nemusela platit 😀
@diapozitiv01 ty tepláky jsou moc hezké, už jsem se na ten střih dívala 🙂
@jieff krásný, lituju, že zubatý kola nemám 🙂
@petkasv krásný vše a holkám to moc na fotkách sekne!
@bordino kukla je úžasná, zrovna včera by se mi hodila, jak bylo slunečno. A kalhoty jsou taky super a líbí se mi J. nový sestřih 🙂 A ty čarodejný kostýmy, no ty jsi prostě fakt z jiné planety, jak tohle stíháš 🙂
@lemuritto ty jsi se rozjela! Tučňák je úžasný, domek taky a líbí se mi barevná kombinace na tepláčcích! Odkud máš ten poslední úplet - růžovo-černé proužky?
@jitu22 ty manšestráky jsou super, taky chci šít manšestráky a ted už vím podle jakého střihu! A krásně mu to ladí k mikině!
@argo1 hezký tepláky, já taky dojíždím ještě pár zbytečků z mé první mtx hromadky, byla to ta velká, co dělala crawler, ne?
@crawler krásný křtící obleček, LIndě to strašně sluší a líbí se mi taky ta puntíková tunika, máš to krásně sladěné!
@ucitelka70 zpětně chválím teplákovku, jen nechápu, kde jste naráz vzali tak velké dítě 🙂. Líbí se mi moc, jak jsi zkombinovala barvy, já mám oranžovou pro kluky ráda.
@arlette teda, dva softí komplety, to muselo dát práce! Jsou moc hezké. A puntík mě v mtx nezaujal, ale takhle se mi líbí moc!
@semy.cz prý rychlovka 😀 Moc hezký!
@bury ahoj, doporučuju tohle, jsou perfektní a ty kolečka jsou moc pěkný http://eshop.mechulka.cz/mechulka/eshop/26-1-Bl...
@papajka7
🙂 dufam, ze budes spokojna s najnovsim cislom Ottobre. Su tam krasne vecicky 🙂 aj ja sa chystam z neho nieco usit, ale pri mojich 7 mesacnych dvojickach mam malo casu 🙂
jupíííí, už vidím fotkyyyyy!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😀 😀 😀 😀 😀 jachacháááá, tolik radosti a štěstí mě snad dnes po ránu ani nemohlo potkat!!!!!! 🙂 🙂 🙂
takže večer začnu dočítat a snad to do rána zvládnu 😀

Holky, prosím která nakupujete na FM - jaké je poštovné? A je nutné se nějak registrovat nebo může nakupovat kdokoliv. Nechce se mi to hledat a než bych to přeloukala, tak by bylo ráno. ☹ Klidně do IP ať nespamujeme.