icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

elixia
15. máj 2014

@mikulka45 no myslim,ze certik je pre neho veeeelmi mierne pomenovanie este 😀 😀

koki_melo
15. máj 2014

Holky a Lille dotisky starších kolekcí nedělá? Za zeptání člověk nic nedá a umím si představit, že i kdyby bylo minimum 100m, tak to tu zmizí v minutě a to jen těch růžových, hnědých bude i 200m málo 😀.

alenf
15. máj 2014

@crawler no na tom linku da wanda su naozaj krasne latky vzorove🙂,budes hladat len lodky?:P

allymally
15. máj 2014

@koki_melo Klári, někdy dělá, ale jistá si tím být nemůžeš. Udělali třeba dotisk nočních lišek, ale jen málo rolí a v momentě byl fuč. Taktéž udělali dotisk disco puntíků, tulipánů a také nosorožců a sloníků. Jenže to nikdy nevíš, co bude. Takže nejlepší je vyčkávat a pak rycle objednat 😉

lillyzelvicka
15. máj 2014

@allymally hodně sil , musí to být náročné. Ať je malému brzo líp a tobě taky.Myslím na Vás

Všem hlavně to zdravíčko a klid doma.

Jinak jak je u Vás počasí? U nás od noci leje pod mrakem a 6°C brrr 😝

mia___
15. máj 2014

@anielik obal na tablet som sila podla @sufik -a, sedi pekne

a_lexa
15. máj 2014

@crawler jj, taky jsem na ty loďky u Hamburger liebe koukala a ty modré se mi líbí nejvíce 🙂 (zelené a červené už tolik ne) Klidně bych se přidala kdybys kupovala. 😉

snehulienka24
15. máj 2014

ahojte
mne sa hrozne pacia tie latky od lillestoff, baby ako ich prosim objednavate? som tu len kratko a este som sa nezorientovala...co to znamena "hromadka" a ako sa tam dostanem? 😀

bulinka
15. máj 2014

@allymally teď jsem dolouskala celou debatu, přeju ti hodně sil a hlavně pohodu pro tebe. Když bude maminka v pohodě tak to prcek zvládne určitě dobře, a pak si budete užívat spokojené dětství 🙂

@lillyzelvicka v Plzni svítí sluníčko, ale je tu zima ☹

holky prosím nedá se někde stáhnout střih na bodíčko, které sedí? Mám doma dvě Ottobre a ani v jednom neni a švagrová si vymyslela, že chce pro malou bodíčko

koki_melo
15. máj 2014

@allymally Aháá, já myslela, jestli se třeba s nimi nedá domluvit, že to natisknou rovnou na objednávku...no asi né. Jen mě to napadlo, protože by to tu fakt zmizelo šmahem.

A jinak, myslím na tebe, drž se a vydrž, i když je to náročné. A jsi hodná, že ještě do toho řešíš naše rozmary s látkami.

zelenagw
15. máj 2014

Prosím Vas podadte mi predajnu v BA kde budem vidiet kocik na zivo Dorjan Harmony alebo Tako HEAVEN velmi pekne dakujem 🙂

koki_melo
15. máj 2014
lip72
15. máj 2014

@arlete ahoj,prosim,mela bych zajem o ten bilo modry prouzek,mas ho jeste?

ucitelka70
15. máj 2014

@snehulienka24 u nás ich predáva www.bubulakovo.sk, ale pekné látky predáva aj www.detivbavlnke.sk - nemecké úplety

laeela
15. máj 2014

Potřebovala bych malé kousky barevného softshellu na aplikace, nejlépe bílá, žlutá, tyrkys, růžová, zelená.
Ráda vykompenzuju, pokud by někdo měl, napište IP. Stačí velikost cca 15x10 cm.

bordino
15. máj 2014

@crawler ty loďky chci pro našeho námořníka taky, totálně jsem tomu propadla 😀

bordino
15. máj 2014

@laeela
máš IP

terezita
15. máj 2014

tak zacinam se desit, ze nic nestiham, toz rychle dosivam co mam.. tady par dalsich spamu ze vcerejska a dneska.. (lavne ja blbka nejsem schopna rict ne, kdyz po mne nekdo neco chce.. vcera si zase jedna pani objednala slintacky, v pondeli jina muchlacky.. i kdyz mam na fl.ze uz na zakazku nesiju, tak to na me furt zkousej.. 🙄
@laeela tyrkysu ti poslat zbytky muzu, ale ostatni barvy teda nemam..

baarca
15. máj 2014

@terezita krásný spam 🙂 Zrovna před týdnem jsem tvého muchlacka viděla na kočárku v chodbě na plavání.

bordino
15. máj 2014

@terezita no na to, jak se tu pořád pomlouváš, jsi extra výkonná 😀

crawler
15. máj 2014

@bordino no, mě se právě taky líbí - tak mi kdyžtak písni kolik a které barvy do IP - v malých e-shopech je to kolem 20eur za metr, což je masakr, tak poptávám u Hilca- snad je ještě mají a minimum doufám nebude 100metrů 🤐

snehulienka24
15. máj 2014

@koki_melo
@ucitelka70 dakujem, omrknem to...deti v bavlnke som uz dvakrat navstivila, aj peknu sumu som nechala, ale latky su super 😵

terezita
15. máj 2014

@baarca ja ho uz jednou taky nekde videla.. jsem pak nenapadne krouzila kolem toho kocarku.. 😀 😀 😀 jak nemam kolem sebe zadna mimca, tak jsem ho jeste nevidela v nasazeni 😅
@bordino no hele, to jsou posledni 3 dny.. 😅 do nedele musim vsechno dofinisovat, pak uz se musim jen valet.. jsem to doma slibila, ze se uz sit opravdu nebude.. 🙂 😎

bordino
15. máj 2014

@allymally
@crawler a tuhle látku byste nedokázaly sehnat? na tom body....

koukám na tu fotku - aspoň vidíte, že s posedlostí námořníkama nekacám 😀

crawler
15. máj 2014

@bordino no mají ji v téže e-shopu jak výše zmíňované lodičky,jen jde opět o tu cenu - výrobce je totiž zase jiný - taky ji mám zapsanou _-D

bordino
15. máj 2014

@terezita já hlavně obdivuju trpělivost s těma muchláčkama - šila jsem pro Jáchu jeden, málem jsem si v tom zamotala prsty i jazyk, on to vzal jednou do ruky a zahodil 😀

bordino
15. máj 2014

@crawler tak tu bych taky chtěla, metra metr v bílé verzi. Ale já jinak nesyslím, aby bylo jasno (ehm, před 2 měsíci jsem si dala stop stav, že ať toho moc nestěhuju - nemáte někdo větší množství banánových krabic? 😀)

laeela
15. máj 2014

@terezita kdyby mi chyběl, tak se ozvu, ju? Díky.

terezita
15. máj 2014

@bordino ono kdybys jich nasila ta kvanta co ja, tak by ti to slo uz taky samo od ruky. ona je to docela rychlovka.. vzdycky pri jedne reklamni pauze nastriham, pri druhe sesiju.. 😀 a mezitim mam cas odpocivat, aby chlap moc neremcal.. 😅 ja bych zase nedala tu detskou kuklu.. 😉 to jsou pro me (zatim) nedosazitelne mety.. 😕

katka82
15. máj 2014

@bordino ten mají tady: http://www.sitiniti.cz/latky/824-namornicky-jer... 😉 jen to je na krémovém podkladě 😉