Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@danielahe to pyžamko je krásný. A pěkně jsi to vyřešila. 🙂 Ať je malému brzo lépe.
@aerin mě lebky nevadí ani na dětech a líbí se mi jak jsi udělala nosní kost jako srdíčko. 🙂 Máš to krásně provedené. Ale mám problém s tím, že je to pyžamo. Neumim si představit že dítko ukládám do postýlky a koukám na lebku, nebo že k němu v noci vstanu a čučí na mě z jeho postýlky lebka.
@zuzkasim ty flanelové kalhoty jsou super 🙂 🙂 .
@anastazieb úžasný mikiny. 😵
@danielahe myslím na vás a úplně je mi smutno z představy, že tak maličké děti musí být v nemocnici bez maminky ☹
@anastazieb bomba 😵
@bordino ach ta Jášova kukadla 😵 zeptám se - čímpak vyztužuješ kšilt? stačí vlizelín nebo máš něco pevnějšího? děkuji😉
@terezita tlesky tlesky, máš to zase dokonalé!
@danielahe ať to zvládnete co nejlíp a pyžámko máš krásné!
@zojec ta tyrkysová je prostě dokonalá barva a krásně to pyžámko rozsvítila!
@anastazieb Hustý, hustý, hustý!
@bordino čepka super a model KRÁSNÝ!
@laeela To tričko je libový!!!
@palosek roztomilé čepičky!
@palosek Mě zklamalo, že na tak "malou věc je velká spotřeba látky" (mám ji dvojitou), blbě se upravuje velikost. Mám tu po starších dětech úplně jednoduchou - obdélník a nahoře to má 2 uzlíky, je bezkonkurenční (má hezké barvy a hodí se skoro ke všemu), tak možná příště zkusím něco podle ní. Ty je máš hezké, nevím, jak to děláš🙂
😀 takto je dobrý🙂D já právě s výztuhama nemám moc zkušenost - vím třeba,že je nějaký ronar apod.,ale nevím, zda to není jen na kabelky, aby to zas v kšiltu nebylo jako beton 😀
@terezita moc krásný, já ty tvoje fotky vždycky žeru, krásné věci a krásně nafocené! A jako ostatní obdivuju tvůj cit pro výběr a kombinaci látek. Hele, já si tě někdy pozvu domu, prohrabeš se mi syslírnou a řekneš mi, co mám z čeho ušít a s čím to zkombinovat, jo? 😀
@bordino @crawler jůů, tu chci taky! (látku) Taky chystám námořníka na léto, včera jsem šila první námořnické bodýno
@saarlota bunda hezká, precizně vypracovaná!
@zuzkasim mně se ta čepka náhodou moc líbí! Já jsem s čepicema na štíru, vždycky to blbě sedí, mládě si teď rve vše z hlavy dolů, takže jedem furt v kuklách…
@bordino super čepka, banánové krabice jsem jinak ulovila v menším Albertu, dali mi jich najednou asi 20 🙂
@laeela to tričko je úžasné!
@anastazieb super mikiny, jako vždy!
@palosek krásné čepičky, mně by normálně bylo líto sloníků, měl ajsem jen metr a šetřím si je a syslím si je 🙂
@piecee prekrásna prezentácia..... výrobky sú úžasné

@anastazieb dokonalost 😵