Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
čau holky, prosím, kolik letního softu v jednom kuse byste vzali na dvoje kalhoty vel 128/134 a 116/122? v pase a dole na gumu, bez ozdob a blbinek, jen s kapsama v bočních švech? metr dvacet?
@danielahe - držím palce 😉
My byli s malý v nemocnici 2x - ještě teda na malých mimčech a vždycky tam byly nějaké děti bez rodičů 😢 😢 strašný, prostě strašný. Já v noci skoro nespala, protože jsem slyšela pláč dětí a nikdo je nepochoval ☹ Jedna maminka tam chodila chovat v noci miminko, co tam bylo bez "maminky" a pořád brečela, jak jí je to líto. Sestry nemají čas, nechají ho prostě brečet - když je najezený a přebalený ☹ Já šla pro čaj a viděla přes dveře děti v postýlkách, jak jen sedí a smutně koukají (tak roční dítě), pláčou ... no a matky si doma v klidu chrápou 😝 ☹ ☹ fakt nechápu....
Jinak jste našily krásné věci, fakt nádhera 😵 😵
@alenf ty první kyti jsou ještě ve veselé jehličce: http://www.veselajehlicka.cz/uplet-ruzove-kytic... 😉
@bury to si vůbec neumím představit, já bych se asi z toho zbláznila, být s dítětem v nemocnici a tohle tam vidět.
@bury to je fakt strasny, ale ja bych ty matky neodsuzovala. Treba nemaji moznost s ditetem v nemocnici byt, protoze maji doma dalsi a zadne hlidani. Ja jsem s dcerou skoncila na dva dny v nemocnici daleko od domova, manzel navic na sluzebce...kdyby mi nevysli maximalne vstrict a neprijali i zdraveho rocniho syna (navic kojeneho), tak nevim, co bych delala.
Jinak vám řeknu, že já bych se asi zbláznila, kdybych měla dítě v nemocnici a nemohla jsem tam s ním být.... ☹ ☹
@piecee prý něco málo 😀 máš to krásné 🙂
@bury normalne jsem se u tveho prispevku rozbrecela 😔 😔 😔 , taky nechapu, ze tam nejaka maminka necha svoje dite samo, to je psycho. 😝
Jinak uz to ma za sebou 🙂 , ted jeste spinka a snad se brzo vzbudi 🙂
a jeste lobuji za toto, moc to chci, takze bud se nekdo prida nebo vezmu asi minimum, co musi byt i za cenu, ze me to bude stat majlant 😝 😀 😀 😀 😀 , asi se pujdu lecit ze zavislosti 😝 😅
zdravím 😀 krásně šijete, u nás zase řádí rýma, děti špatně spí, mě přepadla asi jarní únava, ale neodolala jsem a objednala zářivé bubliny od kaufmana 😀 chci si z toho ušít sukni, tak snad to stihnu ještě letos 😀 přemýšlím nad dlouho podle návodu od @jitu22 a nebo se mi líbí ty sukně nad kolena od sůvy z nudlí, že bych pajcla
😀
@petkasv krása, ty tvoje kalhoty se mi moc líbí, vypadají velmi pohodlně
@zuzimia krásné 🙂 ty jablíčka mám nasyslené už přes rok či dva a ještě jsem do nich nestřihla 😖
@zikie ty zajíčci jsou roztomilí 😵
@crawler super věcičky 😵
@jitu22 to je krásný 😵
@crawler ten recept se zmaženou pampeliškou jsem nezkoušela,aleudělal sjem podle nich pampeliškový sirup 🙂
@koki_melo gratuluji ke svatbě 😵
@soso šatičky jsou úžasné 😵
@bordino krásné 😵 moc vám to na fotečce sluší
@allymally držím palce 😵
@jieff úžasné 🙂
@stassy krásné 😵
@anastazieb aplikace na mikině jsou krásně udělané 🙂
@ucitelka70 ty jsou úžasný 😵
@sufik1 ty lezoucí kaťata jsou super nápad 🙂
@caramilla krásné fotečky 😵 😵 😵 😵
@terezita cyklistická soupravička je božíííí 😵 😵 odkud pak máš ten úplet ?
@koki_melo ty prostřižená kolena jsou super 😵 😵 😵 to se ti moc povedlo
@saaralota krásná 😵
@danielahe držím palce ať je malému po operaci brzo lépe 😵 já když jsem kojila, tak taky byl v nemocnici se synem manžel, naštěstí to nebyl problém , naopak to vítali, pak když jsem byla v nemocnici s druhým synem, vždy mi bylo těch samotných dětiček moc líto, naštěstí u nás se jim opravdu snaží věnovat
@anastazieb nádhera 😵
@laeela super rukávy 😵
@piecee nádhera 😵 tolik úžasných věciček
@alenf kuk tu ich maju 😵 www.vecicky.sk/JEDNOLICNY-UPLET-ruzove-kvietky-...
uz som od nich kupovala ,vsetko ok 😉
a cenu mali aku nevies?
@papajka7 krásne stádo koníkov.....

@danielahe Také nechápu proč nejsou raději, že tam je s dětmi rodič. Vidím v tom jenom výhody... Držím palce. Dítě v nemocnici, to je vždycky psycho....