Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@koki_melo Šatečky jsou žúžo 😵
@jitavlad Leginama jsi mě namlsala, přesně to mám v plánu, proužky čekají na vysrážení a na bílé nitě v OL, šiju už dlouho dlouho nosící bundu, tak tam budou ještě dlouho dlouho černé 😝 Hodina šití denně je při tomto projektu fakt málo a venku zima, déšť a já nemám v čem nosit, bééééé 😖 Než ji došiju, budou vedra na plavky 😀
@laeela To tričko je opravdu překrásné, jedno z nejhezčích kombinovaných trik pro kluky, co jsem kdy viděla, opravdu nádhera! 😵
@piecee Tý brďo, to je slušná produkce 😀 Hodně mě zaujalo to zapínání na zeleném tričku, je to takové neobvyklé a sexy 😀 To je vlastní invence nebo je to střih z nějakého časopisu? A prosím tebe, ten úplet se slony je odkud, je boží a ještě jsem ho neviděla, máme s K. rádi zelenkavou 😀
Teda holky- dneska tu nebylo absolutně nic dédečkovýho 😕 😲
Já nevím - jak hodně se ještě můžeme zlepšovat? Mě přijdou všechny výtvory naprosto úžasný 😵😵
čím to? Chtělo by to sem nějakýho absolutního nováčka, abychom zase mohly zavzpomínat, jak zábavné byly ty začátky 😉
já jen prdnu dnešní rychlovku - žádný speciality - někde jsem viděla fotky výtvorů přilepených na zeď a protože taktéž nemám kde fotit pověšené, tak jsem to taky zkusila - co myslíte - je lepší fotka položených nebo visících? 😀
@danielahe Kolem těch rybiček tu Mína každý den chodí a prosí "ušiješ mi z nich něco".
@zuzkasim Hele, mě čepice obecně přijdou hrozně těžké, tyhle kulaté, aby se vychytal přesně střih, aby to sedlo na hlavu dobře, aby to nikde neodstávalo, aby to bylo dobře ušito s steh moc netrčel, zlatý pletení! 😠 A máš na tu čepici krásnou látku!
@anastazieb Mikiny super, obrázky na látkách lille jsou inspirativní, že, já jsem už tomu úplně propadla 😀
A šátek jsem v noci musela vyprat od rajské, dneska jsem nosila ve svatebním daru pro kamarádku, protože můj donau schnul. No, dobře, mám ještě hnědý Vatanai, ale neodolala jsem ho prostě nezkusit 😀
@bordino jú! supér, já takovou chci od tebe ušít pro K do šátku 😀
Holky, az budete v Bohnicich, tak se stavte na babovku a kafe, jsme hned za plotem 😉 (z jake strany necham na vas...).
@danielahe , DD je Dadka Day, kdy se zacinajici svadlenky pokousi o prvotiny z levnych upletu idealne z Dadky. Profesionalky by tento den nioc pridavat nemely, aby nedochazelo k demotivaci zacinajicich neco ukazat 😀
@koki_melo , no vidis, a ja si v patek nabehla...
@zuzkasim , sestra byla s katatama spokojena, tak snad se budou libit i synovci... a mas pravdu, deti maji jiny vkus.. ja doma ted bojuju s tim, ze holky by nosily jen maxi sukne a moje krasny kostkace nosi jen s nejvetsim sebezaprenim.
@crawler Já jsem na tu první fotku zírala, a pořád přemýšlela, proč fotíš takový detail zadku, než jsem se zorientovala 😀 Ale jinak jsou fotky krásné a víc se mi líbí položené...
@caramilla Hele, kde najdu návod na tenhle úvaz? Na břiše sice hned tak nosoit nebudu, ale KSK s posuvným uzlem jsem ještě nikde neviděla....
Tedy tak musím napsat jen takle hromadně KRÁSNÝ, NÁDHERNÝ A VŮBEC ŠIKOVNÝ JSTE HOLKY!! jmenovitě to nedám jdu se kouknout na seriál 😉
@crawler Mně se visící foto líbí - přijde mi to vtipné... a moc se mi líbí ten úplět, ze kterého jsou ty polodupajdy... Jo a DDčkový výtvory by byly - kdyby mě děti pustily ke stroji, ale ony ne :-/ Tu už 3 dny cupuju zdrclou výplň do polštáře, na kterej chci ušít potah a nejsem s to se dostat ke stroji... děsběs...
@caramilla Prosím Tě, v čem je výhoda toho posuvného uzlu? To nějak nechápu...
teď koukám, že by ze mě měla češtinářka radost - úplně jsem nechtěla chválit váš vzhled, ale proč ne 😉
@crawler rozhodně položené, ta páska je hrozná 🙂 . Už jsem to viděla u někoho na Fleru a přišlo mi to jako špatný vtip 😀 (bylo to teda v kombinaci s nějakýma strašnýma fotkama).
@caramilla diky 🙂to triko se zapinamin je ottobre ted nevim presne jaky cislo.ale myslim ze to mam spatne sttrizeny pze vnitrni cast toho vystrihu nejdeaz na raminko no ale snad..to bude funkcni 😀 slinici na zele jsou z sitiniti.cz bohuzel uz jsem je tam nevidela :(
@crawler krasnysiti 🙂ty polodupky jsou uzasny...mam doma taky koniky tyto chtela jsem puvodne pro miminko holcicku ale ta se u nas nekona 🙂tak premyslim jestli se na kluka hodi :-/ manzel by mu to asi neoblekl uz to vidim 😀

ona se dělá nějaká hromadka lille? zrovna jsem od nich něco chtěla. Můžete mi napsat, co a jak?