Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
a pridavam neco do DD, i kdyz je streda. Na prvni pohled hezky komplet (vcerejsi pocin), ovsem dnes rano do polo tricka majitel nenarval hlavu 😠 😠 😠 . Takze vyparat zapinani, udelat vetsi, u limce uz se mi to nepodarilo tak hezky sesit, ale vrazila jsem tam patentky a zblizka to snad nikdo zkoumat nebude. Me to stve, protoze napoprve se mi to celkem hezky povedlo a mela jsem radost. Prvni fotka je puvodni, druhe dve uz opraveny vystrih.
@kuna http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=74853169&tab=4 zn. Loap dělá tyhle boty - je to asi nepodobenina Keenů. Jsou ale užší - takže na drobnější nohu. Ve Sportisimu je mají za 350 Kč. Je to asi jako Crocsy a pak všechny ty možný napodobeniny.
@koki_melo tríčo je super 😵
@crawler ty tvoje mimivěcičky jsou boží 😵 ňuňavý, jsem byla o víkendu za kamarádkou v porodnici a asi jsem se nakazila 😀 ale manžel nechce zatím slyšet 😵
@zuzimia trička pěkný a ten pedig je úžasný 😵 😵 😵
@bordino nádhera 😵
@alenf bundička je krásná 😵
@petkasv nádhera jako vždy 😵
@kuna ten košilový výstřih je super 😵
@elixia len prispievaj kludne..... neboj nič, radi sa pozrieme, aj pochválime a povzbudíme....
@alenf aj toto som mala uložené http://www.shwinandshwin.blogspot.sk/2012/06/bo..., aj caramilla na na blogu, aj tafana.... tak sa inšpiruj
@elixia nene, ja jsem myslela DD proto, protoze jsem debilni a vykojena a nenapadne me zmerit si predtim otvor, jestli mi vubec proleze hlava 😀 . Takze DD za mozek na vylete 😎
Vypracovani na DD neni, to zase vim. Nechci tu delat demotivujici nanu typu "ta moje hezka vec je ale hrozna, chvalte me, chvalte me" 😀 😀 😀 😀 .

@kuna jo je to ono a nepřidávala jsem na švy a nařasila ve více řadát žabičkováním. Akorát ten výstřih je pořád nějakej vytlemenej.. no madam je spokojená, tak už to neřeším 😀