Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@sufik1 waw, ten tvoj vytuneny kocik, nemam slov. Klobuk dole pred tvojou prakticnostou.
@anastazieb dakujem za blog o siti dvojihlou, konecne mi to ide a mozem dosit chlapovi tricka. Len keby sa mi viac chcelo a tie moje 3 sviste dovolili.
prebicykloval drobec asi 1 km, pri dobrej rýchlosti veľakrát prešiel bez držania dlhé trasy, že som žasla.... len doporučujem každému, kto ide z odrážačky, aby nedávali pomocné kolesá, my sme nemali žiadne ale ani sme nechceli. Malý jazdil ako Sagan... ešte aj mačky nahánal, chcel ich zraziť, vôbec sa nebál
@ucitelka70
My sme tiez nedavali pomocne kolieska a Hanca jazdila este pred tretimi narodeninami. Ja som len zasla, ako jej to islo. Ale tak musim povedat, ze to bola sila kolektivu, jej kamosky su o rok starsie a zjavne nechcela zaostavat. Ja by som to nesilila, keby aj o rok neskor zacala, ale prislo to samo. Prvy den som ju len musela rozbiehat, druhy sa uz sama 🙂 Jedine to brzenie jej velmi neide. 🙂
@anastazieb prosimte, jak jsi tu ukazovala tu trojjehlu, nevis, da se nekde koupit v Praze, nebo jsi kupovala online?
Ahojte dievčatá kto potrebuje lemovacie gumičky,zipsy aj teplákovinu píšte mi ip,dám info🙂
@terezita to jo.... 🙂, je pravda, že takhle to vypadá fakt pěkně a jak píšeš, z těch oranžových ani žužu by se mi legínky nelíbily. a tohle by přesně ladilo ke stylu madlího oblíkání 😀.. ta si na sebe vezme neuvěřitelný kombinace.. a kupodivu to vždycky vypadá docela ujdoucně 😀. znáš malou popletu? tam by se ti asi líbilo nakupovat 😀.
@ucitelka70 Malý je fakt dobrý cyklista! Ve třech letech sám jezdit je podle opravdu dobrý výkon. Můžu se zeptat, to jste ho na kolo posadili a hned zkusil šlapat a jet sám? nebo jste ho přidržovali?
@argo1 Hááá, nenech se zmást, nožky jsou to jediný, co je publikovatelný, proto jsem na zbytek ušila "pytel". Ale jsme spokojená, sedí výborně a dokonce se do nich dá uschovat svíčková se šesti a není to vidět 😝. Jo a dělaj prsa, i když člověk žádný už nemá! 😀
Ale jó, mušku mají, ten výstřih se malinko vlní, ale je to první, který jsem takto šila, příště budu vědět, že buď vystužit a nebo dávat pozor na tahání 😉 .
@bordino Musíš! 😉
Mimochodem jsem si vzpomněla, jak jsem onehdá "polichotila" jedná paní, která si na jarmarku kupovala moje šaty. Štíhlá, pěkná, udržovaná šedesátnice, šaty byly tohodle typu, volné přes břicho. A já, ve snaze jí zalichotit, že si kupuje mé šaty vel.36 ji povídám: Ty vám budou slušet, já je nosila i jako těhotná! 😀 😀 😀

@caramilla založte aj na českom koníkovi túto stránku a pripojíme sa