Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@alenf děkuju za radu, je to vlastně první věc podobného druhu, tak jsem nad výstuhou nepřemýšlela. Navíc jsem si nebyla jistá velikostí, tak jsem radši střihla větší a možná by o číslo menší být mohly, protože pod paždí jsem je zužovala. Nicméně, toto je vel 40, takže se nenechte zmást tím, že uvnitř je někdo hubenej. A na obrázku je měla modelka vel. 50! Právě že jsou takové maskovací 😉.
@argo1 pridržali sme, dcéra išla vedľa neho, držala ho za kapucnu, istila, a potom kde-tu pustila, potreboval pocit istoty, ale k večeru už sám, ale nasadnúť a zosadnúť to ho dcéra chytila, dnes už isto bude trénovať nasadať a brzdiť a zosadnúť, a má 14"kolesá, nožičkou dotiahne na zem
@koki_melo no to je bezva, veľmi pekné šaty
@ucitelka70 Děkuju. Jaká byla oslava a co drobek říkal na dárky? Pirátská bunda musela mít velký úspěch!
@koki_melo oslava bude len v nedeľu, včera sme gratulovali, tešil sa, dcéra nadšená veľmi nebola, vraj veľa je toho pásikavého pod pirátmi, a nohavice bo - sú vraj dievčenské ☹
@ucitelka70 ☹ Teda, taková krásná bunda! Je krásná a nepřipadá mi, že by tvé modely byly holčičí.
@koki_melo no na tobě vypadají o tisíc procent líp 😵 ale teda taky jsi mě navnadila.. ale nevím, jeslti bych v tom v létě nevypadala jako sud už úplně.. ale líbily by se mi, to moooc 😵
@ucitelka70 neměla dcera nějakou špatnou náladu? mně se moc líbila ta bunda i kalhoty a holčičí mi nepřišly..., ale neboj, hlavně aby se líbily oslavenci 🙂.
Hehe, tahle stránka vypadá, jako bych ji měla předplacenou 😝.
Socku nevolejte, dítě se vzbudilo a jdeme ven 😉 .
@mahafi hmmm, neviem, čo bolo vo veci, ale líškový komplet sa jej veľmi páčil.... a malému lille látka - tie autá s obrovskými kolesami, a v rifl. súpravičke večer behal, zlatý je v nej, iba troška je väčšie, chcela som, aby bolo viac veľké - na jeseň, ale môže aj teraz nosiť
@ucitelka70 mně se ten komplet líbil moc, nepřipadá mi to holčičí!
@koki_melo nádhrné šaty i modelína!
A tak já si tu svoji stránku dojedu až do konce...dostalo se mi právě na pískovišti pochvaly, jedna maminka mi na trička Džungle z Lille povídá: A ta jsou krásná, to máte z Lindexu, že!
Tož to je pěkná pochvala. Asi teda kdyby zmínila Kik, tak by mě docela naprdla 😝.

@koki_melo asi sú len na taký prútik ako si ty,však?!Neviem si predstaviť ako by na mne vyzerali,ale lákajú práve tým ako schovajú miesta kde je toho viac:D!Odkiaľ je strih?Na letné super,dala si mi chrobáka do hlavy:P