Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Tak jsem napsala tomu Martinovi, jestli by to šlo, aby tam byl link na ten přesun.
Já myslela, že se to tam dá furt vidět a kdo neví, ten si dočte, co se stalo. Vůbec mě nenapadlo, že by to takto přesunuli a nechali zmizet, to je fakt pitomý. 🤐
@zojec kľudne si mohla poslať do súťaže, krásne si ušila, farby tiež perfektne zladené, a malej všetko najlepšie k narodeninám
@betelgeuzz Ja asi nebudem vediet poradit, nemam ziadny konstruktivny napad...
Tak jsem dostala odpověď sice rychle, ale špatnou, neuměj to, prostě to celé zrušili a není už přístup.
Jediné co mě napadlo, tak založit na CZ stejné téma s linkem k této diskusi, ale nevím, jestli to není blbost - ono to stejně pod původní diskusi nenajdou, museli by si to dohledat.
Jinak teda prý pokud dostanou dostaz, kam se diskuse poděla, tak link pošlou.
@terezita budu držet palce 😉
@betelgeuzz a je to ta úplně jemňoučká gumička? A máš ji na návinu dost nataženou, na mě to působí, že nebyla dost napružená v té špulce dole, měla by být na max.
@betelgeuzz já mám cívku taky horizontálně a nikdy jsem neměla problém, žabičkovala jsem na Brotheru obyč. stroji a teď na pfaffu. Ale asi jsem teda měla štěstí na stroje... Po vložení do toho žlábku se mi začátek taky povolí, ale když pak šiju, tak to žabičkuje dobře.

@zojec krásné 😉 ty gaťky jsou super 🙂
@koki_melo já už svůj kousek do soutěže vyplodila, momentálně se suší, neb ho modelka zaprasila, jak jinak 😀