Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla Aj ja som pri mensej mala GT3 a Navettu XL. Isli sme do sportaku v 4 mesiacoch, tiez sa uz velmi nezmestila, ale hlavne uz nemala zaujem kukat do neba. Vyhoda je, ze ten sportak sa da otocit aj naopak, takze babo lezi a ty nan vidis, Neda sa v tomto smere polohovat, ale myslim, ze v 4 mesiacoch to vobec nevadi. Toto odporucam, je to super prechod medzi vanickou a "normalnym" sportakom.
@sinala @caramilla
Včera se mi nějak nedařilo připojit na koníka, ale nedá mi to nepřidat se ještě dnes k vaší "soutěži".
Starší syn: 3 měsíce 8880g a 65 cm 😉; 6 měsíců 12460g a 70 cm
O tom, jak jsou malé kočárky, plínky, autosedačky atd. bych mohla napsat romány...
Mladší syn - drobeček: 3 měsíce 7780g a 65 cm 😉
Tak ať vám dětičky pěkně rostou 🙂 😵
Tak to jsem zvědavá na toho našeho chlapáka... holky měly až v půl roce 6,6 a 7,1 kg, a obě 66 cm, tak jak to bude u kluka... když to tady čtu, to mě čeká posilování 😵
@caramilla
Kuk sem
https://www.modrykonik.cz/forum/na-kocarkovani/...
Ono oficialne to nejde, ty nasadis sportovu cast normalne, odopnes striesku a zapnes ju naopak. Dieta vlastne lezi na opierke.
Presne podla tej fotky som to odkukala a mne sa to teda velmi pacilo, kym mala nebola naozaj suca do sportovej casti. Skus, myslim, ze stoji zato.
@katkaela to je nádhera, normálně Next se může jít zahrabat! Ach, nejdřív @caramilla a teď ty...jý ty proužky asi budu nutně počebovat 😀 A obdivuju batoh, na to já bych asi neměla nervy 🙂
@zuzimia krásné! A já už se asi budu muset objednat na oční, četla jsem "pyžamka s trivrstvovymi gaťami" a přemýšlela, jak můžou mít pyžamově gatě tři vrstvy a hlavně proč na léto nestačí jedna 😀 😀 😀
@kuna díky díky díky,tož tedy přehodnocuji- musím ušít dřív,pokud se opravdu uskuteční moře v září, tak musí mít obě děti......teď mě jen štve, že tu nejde dát celý příspěvek do oblíbených- bo buď si to musím někam zkopírovat nebo opsat 😕 😅
@zikie nádherný tričenka!já se k Tvému střihu ještě nedostala☹ a jaké jsou ty nažehlovačky? už jsem na ně víckrát koukala, ale nekoupila
@jacky3022 teda, to si neumím ani představit 😀 13 kg má můj syn teď, ve skoro 4 letech 😀 , v půl roce měl asi tak 7 kg, v roce 8 kg 🙂 .
ad wendy je to v tabulce, ještě jsou volné 3 metry berušek a kousek stavebních strojů.
župánky - já šila podle ottobre http://www.pattistudio.cz/pattistudio/eshop/2-1... a docela fajn
ad rady a tipy co se tady různě objevují dávám už něco přes rok, dva do svých článků na blog.
hlavně kukněte na http://www.susu-sufik.blogspot.cz/2012/11/postu...
a odkazy na střihy taky pravidelně doplňuju do článků střihy z webů http://www.susu-sufik.blogspot.cz/p/strihy.html

@kuna župany jsou bezva, to sis musela pořádně zalemovat 😀
@zikie trička krásný!