Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@anastazieb , vetrovky jsou z letniho softu, jak je z obou stran stejny.... Meli zbytek u Mraze za 177,- a ma soupravu mimino, obe holky vetrovky a jeste mi vic jak pul metru zbyva.. to se nedalo odolat 😉
@vondandy myslela jsem si to 😉 Asi ho taky zkusím, potřebuju něco lehkého na léto a letní soft je moc tlustý...
@anastazieb
@bury , tak to neni letni, ale jarni? Mam v tom hokej... Me je to na omak moc prijemny material, trosku pruzi, tak se to i dobre nosi a obleka. Ale to pruzeni je pak nepohodlny u siti zipu, ale jsem zacatecnik, tak bych mela problemy s cimkoliv. Stroj mi to sil uplne bez problemu, sila jsem rovnou na overlocku a z lice pak sev prosila, kde to slo (ramenni svy, kapuce, krk), strany jsou na rovnostehu a pak vedle na OL zacistene... Pojedem na tyden na plachetnici, kde to vetsinou fuci, tak pak podam reference, jak se to osvedcilo.... Nechtela jsem klasicky sustak, tohle mi prijde prima i na triko s kratkym rukavem, ze to neprofoukne a snad to nebude studit...
@vondandy já taky nevím přesně, jak se každý jmenuje 😀 . Já vím jaký to je, holky ho tu zkoušely a osahávala jsem ho u Mráze. Holky ho tu zavrhly jako dost podivný, když je z obou stran stejný, ale já ho zas na těch pár ponošení na léto vezmu.
@anastazieb , jojo, cetla jsem to tu na jare, kdyz se prestalo sit ze zimniho softu, ze tenhle nee, ale me prisel docela prima na tenhle ucel, ale hlavne RUUUZovej a ta cena!!! Vyslo to asi na 70,-/m, tak to na zkousku stalo. 250,- bych za nej asi nedala...
včerejší šití . "Mum and Me" pro zákaznici a leginky do kombinace a tunika s leginkami pro Týnku, aby jí to nebylo líto 🙂 Jen to srdce mě pozlobilo - horní úplet se tahal víc než spodní a vypadá to blbě 😠 No a lemování taky pořád není stopro, pořád mi dělá problém odhadnout, kolik mám natahovat proužek, aby to bylo tak akorát. Tuniky jsou Whitney z FM. Na modelce nefotím, je teď potvora totálně nefotitelná
@jitu22 máš to moc hezké. A máš průsvitnou patku k COL , protože já jsem teď lemovala pyžamo na třetiny, chtěla jsem ho dát do soutěže, ale to je nepublikovatelné, jak to mám křivé 😀 , ale nepřešívám, protože v tom spím 😀 😀 😀
@petkasv, @crawler, @sufik to je dotaz i na Vás, zda máte tu průsvitnou patku
@jitu22 krásne nakombinované, ešte krajšie ušité.... oku lahodiace 😵
@alenf ale jo, tady mají všechny 3 barvy - http://sijemdetem.cz/produkt/hilco-letní-úplet-...
baby aky dlhy robyte rozkrok od pasa pri haremkach?a robyte ich uzke alebo siroke na sirku?dakujem
@jitu22 wow, nádherné to máš. 😵
@betelgeuzz moc se mi líbí ty kraťasy. 🙂
@jitu22 a tohle Hilco se už neopírá?
Ohledně opírání malý poznatek. Fotbalisti z Lille drží dobře, zloději z Lille mají žmolky a jsou trošku sepraní, ač se prali teprve 3x, fotbalisti asi 6x. Takže ani jedna firma nezaručí stejnou kvalitu☹
Holky, nepřebývají některé doma zelení tučňáci? Líbí se mi, ale nemám, tak bych se jich ujala 🙂

@laeela ďakujem,mm povedal,že to na legínkach vyzerá ako Winettou keď mal ponašívané všelijaké stužky po gatiach 😀