icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

caramilla
8. júl 2014

@a_lexa tak tobě jsem přišla nápadná? 😀 😀 😀 😀
@veronik77 Hele, ty jsi fakt mimo moje chápání, protože na té fotce prakticky ta podlaha ani není 😀 Kdyby na té fotce byly ty oranžové mozaiky, tak dejme tomu, ale tohle, to fakt nechňápu! 😨

arlette
8. júl 2014

Tady se něco odtajňuje? 😕 😀 Tak já se odtajním ve dvou fázích 😀 fotil mě synátor 🙂 Ale myslím, že už se tu kdysi vyplajzla 😀
Moje poslední šicí počiny

koki_melo
8. júl 2014

@arlette jéé, tobě to sekne! A ty puntíčky k plameňákům jsou super, to jsou emtéiksové? Krása, ty by se mi hodily 😉.

sinala
8. júl 2014

@jieff jsem vzpomínala, jak tady vypadají manželé od Vás, které jsem někde zahlídla a Jirka mi připadl, že by mohl mít takové ruce dle jeho postavy 😀, štíhlé a svalnaté, že jsou viděz žíly. Tak snad se neurazí 😀

veronik77
8. júl 2014

@caramilla ja mam pocit, ze se pak rozvinula debata o koupelnach a dala jsi i foto koupelny... spis jak jsi rikala, ze mlzis,tak mne ty dlazdice napadly 🙂

sinala
8. júl 2014

@sufik1 tebe bych na koně fakt netipla 😀

arlette
8. júl 2014

@koki_melo no, já jsem sice takový prapodivný zjev, ale díky 😀 Já se neumím tvářit na fotky, buď "spím" nebo se šklebím tak, že mám místo očí jen čárky 😀 😀 😀
jj, je to puntík MTX, skladem ho už ale nemám, jen nějaký ždibek.

sinala
8. júl 2014

@caramilla tak zrovna u té dlažby jsem si říkala to ty nebudeš, máš šedou koupelnu a ta dlažba nebude Tvá 😀 😀 😀

caramilla
8. júl 2014

@arlette ta tunika je boží! 😵 😵 😵 😵 Ty puntíky jsou k tomu fakt jak dělané.... 😵
@sinala ty takhle okukuješ manžely, jo? 😀 😀 😀 😀 😀
S tou dlažbou je to vtipný 😀 😀 😀 😀
@veronik77 Ty jsi fakt vnímavá. Nakonec to bude o tom, jak moc dobře se známe, a já vás teda vůbec, ale vůbec neznám, já nepoznala ani ty, co hodně znám 😀
Ale co jsem si dělala kvíz, tak co jsem u fotek volila mezi dvěma, tak ve 100% blbě 😀 😀 😀

a_lexa
8. júl 2014

@caramilla wow, koupelna je úžasná. Prostorná.....elegantní...fakt parádní. 😵 😵

alenf
9. júl 2014

@arlette Ali si ale že aká sympoška:D!Veľmi sa mi páčia tie kraťasky aj plameniaky 😉

jieff
9. júl 2014

@sinala ale to neni Jirka,chtela jsem mlzit jesre vic;)

zojec
9. júl 2014

@caramilla ja som vedela ze tie gate su tvoje.. alebo som este tipovala @terezita :D :D ale aj tak som ich niekomu inemu prisudila :D :D no idem to kuknut :D

sinala
9. júl 2014

@jieff 😀 😀 😀 tak to je dobré 😀 😀 😀 , takže moje úvahy jsou na nic 😀 😀 😀

jieff
9. júl 2014

@sinala no ale vysledek byl spravne

katka82
9. júl 2014

@caramilla 😀 taky mam ty piráty z Německa 😉
@arlette jůůů to je super garderoba 😵
ale teda co se mi moooc líbilo byli @rebelie šatky 😵 ty jsem přisuzovala @bordino 😀

caramilla
9. júl 2014

@katka82 😀
@zojec Jo, to je to, jak člověk něco vlastně ví a tak dlouho kalkuluje, až se vykalkuluje úplně blbě 😀

caramilla
9. júl 2014

@katka82 u těch šatů to byla jediná tipovačka, co jsem si říkala, že je to buď bordino nebo Rebelie, a přisoudila jsem to správně, asi podle postavy 😀

crawler
9. júl 2014

tak jsem se jukla do alba a teda mazec😀 když bylo něco 50na50,takjsem vždy zvolila blbě😀
@sufik1 ale poslední 3 fotky se abecedě vyhnuly🙂

crawler
9. júl 2014

jo a @koki_melo teda to jsou nožinky ! a co jsi vlastně šila - triko, kratasy nebo obojí?

sufik1
9. júl 2014

@crawler jo ty podle abecedy nebyly,jedno bylo koki a druhy dve davala dodatecne nebo prisly az na urgence

crawler
9. júl 2014

@sufik1 néé, já posílala v termínu - sice jen tak tak,ale stihla jsem to 😀

katka82
9. júl 2014

@crawler 😀 tak @koki_melo jsem poznala podle nohou 🙂
@caramilla mě to přišlo tím postojem na Bordino😀

petkasv
9. júl 2014

Tak zdravím po dovolené a vložím vám sem pár nešicích počinů 🙂 omlouvám se za plevelení 😀

katka82
9. júl 2014

@petkasv super fotečky 😵

mamata
9. júl 2014

@petkasv Branžež??

koki_melo
9. júl 2014

Zde pár mých "dospělých" věcí. Kvalita fotek katastrofa...

palosek
9. júl 2014

@koki_melo 😵 😵 😵 krása...Tak tvoje nohy mi taky zaručily jeden bodík 😀 😀 😀 😀 😀

petkasv
9. júl 2014

@arlette ty kratasky a plamenaci jsou bozsky 🙂

palosek
9. júl 2014

@caramilla nevím proč, ale tvůj výtvor jsem přiřadila k macin 😀 😀 😀 Naopak jsem si říkala, že jsi asi šila šaty mamce 😀 😀 😀 😀 Ale hooodně jsem váhala, protože jsem je prve měla u borodino.... 😅 😅 😅 Dočítám odzadu, takže teprve na výsledky dorazím 😀 😀 😀 😀