Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@bordino no metr minimalne.. spis vic.. (pro sichr 😀)
@caramilla ty jsi teda akcni!! ja uz nic dneska neudelala, jen jsem debordelizovala bordel, co mi tu zitra zas remeslnici udelaj.. 😝
a mravenci cekaj na poste.. 😵 u nas budou spis na jaro, to pak uz nebudu mit moc hader na orlajze a budu to muset vsechno sit.. 😝 😅
fialova je barva zdravi.. 😉 me tu poucoval jednou pan pred domem, co se pry zabyva barevnou terapii..
@petkasv nad mravencema jsem uz slintala na fleru.. 😀
@terezita No, Krystof byl dneska fakt zlaty, spal prakticky cely den, dopo 2h a odpo 3h a kdyz jsem si ho dala v 7 do satku, tak zase usinal, tak jsem ho vykoupala, nakojila a hned usnul, takze od 8 zase makam 😀 Jak uz ma rezim a taky poznam, co kdy potrebuje, je to celkem pohoda, kdyz si vzpomenu na prvni dva mesice, jima me hruza 😝
@caramilla asi napisem adminovi, nech tie tvoje fotky so suknami maze.. sa na to neda vazne pozerat 😀 😀 sak kde taku suknu budem nosit??? barbora od nedele grcia, ani len pred dom som sa nedostala... leto vlastne ani nie je a dlha sa mi este aj nehodi.. 😠 ale moje sdrco pisti a pistiiiiiiiii 😀 😉
@terezita no, nezavidim, tohle je fakt strasny, ja si vzpominam, jak mi tekly nervy, ze nespal sam dyl jak 5 minut v kuse. Snad se to zlomi, u nas to bylo presne v tehle dobe kolem toho konce 6nedeli to bylo uplne nejhorsi. Myslim na tebe! 😉
Krystof uz si umi dudlik docela i dat sam do pusy😀
mmch tohle je nádhera http://www.natibaby.eu/nali-carmin-hemp-duplica...
Díky Bohu mi šedá nesluší, díky díky díky! 😀 😀 😀 😀
@caramilla no mně by tam bohužel ty gerbery asi vadily, ale zase aspoň mám klid a ušetřím 😀 😝 - a mimochodem, já už jsem tu na sebe práskla, že fialovou miluju, no a pak všechny odstíny zelenomodré od mint přes tyrkys a smaragd po petrolejovou... ale ta fialová varianta sukně mě celkově oslovila nějak víc... 😵
holky jak jsem tu dlouho nebyla nebudete někdo dělat hromádku z Produkt servisu? Koukala jsem že tam mají klučičí vzory z kterých by malej šílel 😀
@zikie Honzík poslední dobou taky aspiruje (zejména u manžela, který teda už zapoměl, že Ela taky brečela a je z toho uplně na nervy), já toho mám taky kolikrát dost, ale on je moje zlatíčko, pár krát se usměje a u mě má zapomenuto. Jinak u nás už manžel navrhoval, že s nim musím k doktorovi, že není možné aby furt řval /většinou řve, že je unavený, nemůže usnout-vždy vyhraje jiný způsob uspávání, má hlad a bojkotuje prso, chce lézt a nejde mu to/.
@caramilla podobnu zavislost som mala s plienkami.. :D kludne sme sa mohli s barborou plienkovat aj my :D :D chvalabohu preslo 🙂 satka je krasna.. ten odlesk mi trosku pripomina brokatove satky, co kedysi zeny na hlavach nosili 🙂 len skoda, ze to dietko sa tak kratko nosi.. lebo tie 2 roky uletia ako voda.. nie je sanca 1satku obnosit, nie to este zo 3 :D ja mam 2 a bohate stacilo :D ale taka manduca je max. na 2 deti, po misovi ju uz mozem bud vyhodit, alebo presit, lebo bedrovy pas je uz sama diera 😖
som dosila konecne pyzamo b. do skolky.. asi preto ochorela, lebo to bolo jedine, co jej este do skolky chybalo ..
@caramilla Díky, pořád doufám, že to přejde.
@jemi Mišák je právě hrozně společenský a vzteklý, když je kolem rozruch a pořád se chová, tak je pohoda. Ale jak ho položím, mrnčí a vzteká se. Usíná jedině u mě a jen u prsa. Dudlík plive a tahá si ho z pusy. Představa, že bych ho dala na podložku nebo kamkoliv a nechala 20minut si pohrát je naprosté sci-fi. Spí většinou kolem 20ti minut 3xza den, hodina je u něj už fakt rekord a to spí jedině v manduce. A nejstrašlivější je jízda autem- to ječí od položení do sedačky do cíle, jedno kam jedeme. To se pak klepávám ještě dlouho po dojezdu a sama jezdím fakt co nejmíň.
@koki_melo jej, téhle tabulce jsem se snažila vyhnout...

@petkasv mravenci jsou krásný 🙂