Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@bury U nás se jinde pozovat nedá 🙂
@sufik1, kdybys chtěla můžu ti kousek nechat,mě přijde že tahle látka je krásná i jen třeba jako pás nebo aplikace... Z toho bolerka mám nakonec velkou radost, když ještě nebylo začištěné a měla jsem ho zapnuté přes sebe tak to pořád nebylo ono...Děkuju za prima radu.
@koki_melo Je krásná, jsem ti tuze zavázána. Jen jsem trochu bojovala s tím, jaký vymyslet střih, aby to nebylo moc nočkošiloidní,chtěla jsem to s něčím nakombinovat, ale nenašla jsem nic vhodného.. A
och, dnes je tu aka krasa :D
@zikie, saty su vsetky naozaj krasne.. jednoduche a pritom zaujimave.. najvaic sa mi na tebe paci asi ten pruzok :D 🙂
@sufik1 dvojcata su uz fakt velmi velke, hviezdicky su dobry napad 😉
@kuna som zaslintala nad tymi gatami, ale aj na mna prilis vela sitia :D :D ale vsetko naozaj krasne 😉 toho minona, ci co to je od @terezita mam v plane usit uz 2roky, ci kolko je v obehu a furt nic 😅
@alenf bunda je dokonala.. 😉
@zikie nádherný šaty, moc ti to sluší 😉
@sufik1 nadherna praca, tie laclace su krasne aj softky hviezdickave sa mi velmi pacia. Mas krasnu pracu
@kuna tieto tvoje nohavice, ach, asi ma popchnete opat viacej sit, len keby ten drobec najmensi, bol trochu pokojnejsi, on je proste vsade a v noci uz nejako nezvladam sit. Rozmyslam, ze si zaplatim aupairku, aby som si mohla trochu "oddychnut" pri siti
Měla bych dotaz ohledně jarního softu v černé nebo šedé barvě. Opravdu ho teď nikde neseženu? Na Tkadexe jsem si ho nerezervovala v domnění, že ho už budou mít, na co budu rezervovat a asi všechno vyprodali, protože mají rezervaci teď psanou až na červen... Nebo kdybyste některá mohla postrádat 0,6 m, byla bych vděčná. 😉
Sama můžu nabídnout zimní softshell v modré barvě. Délka 51 cm, celá šíře, cena 110,- Kč. Je to jiný odstín než jsem potřebovala a neužiju ho. Kdo by měl zájem, napište si.
@eriqe dobrý nápad...... aby si sa vedela odreagovať, a pritom oddychnuť
baby...akoze prvy krat som tu nakukla..(priznavam, omylom som tukes na vedlajsi riadok.... 😝 )...ale ze normalne sanka dole, vy ste tu vsetke ake sikule....ja tu urcite nezapadnem.... 😀...len vam musim napisat ze obrovske WWAAUU na vase sikovne ruky .... 😉 😉 😉 😉 😉..mate moj velky obdiv za vasu sikovnost.... 😉 😉 😉 😉

@ucitelka70 požičala by som jej, nechcem ich predávať