Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
jdu pokračovat v kombinéze
@medvi11 Aha, velur si myslím, že už nebude a tu lamu, aha, no tu chci. A kdy to dorazí, víš?
Asi kdyžtak možná mi pošli ty zipy (napíšu ti přesně které) jen obyč v obálce, a pak zbytek (?)
@mehlo Hm, tak na tebe asi ještě nepřišly. To teda nechápu, třeba toto:
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/mehlo/album/...
To nechápu, jak ti tam nechali??? Ještě to máš i pojmenovaný, že to je na zakázku. Mám zkusit tam něco podobného dát? Vydrží to tam tak 5 vteřin 😀
Mě smazali úplně všechno vyjma fakt rodinnejch fotek, ideálně, kdybychom na nich asi byli nazí. Dávala jsem tam jednou tepláky, co jsem fakt šila Jasmíně jen na lítačku a smazali je taky, smazali mi úplně všechno 😀 A jako důvod mi poslali odkaz na Fler, že prý šiju za zakázku, takže smůla, nesmím tam dávat žádné svoje výrobky, ať je to cokoliv, třeba domáci hajzlpapír 😀
Mě to neva, dávám odkazy na blog, to je stejně lepší, ať si trhnou 😀
@lillyzelvicka Tý jo!!! Ty jsi se pomamila 😀
@medvi11 Tak leda na Flickr, Picasu nepoužívám... http://farm7.static.flickr.com/6057/6307030960_...
Někdo tu sháněl střih z Ottobre CW 301, tak jsem ho našla tady:
http://www.etsy.com/listing/84849981/ottobre-de...
jsou tam 2 střihy, jeden dívčí a jeden univerzál...
do háje to je hodin a já plkám místo abych šila tu kombinézu. Pro dnešek už fakt odcházím
@stassy Já ho dávám jako náplet k věcem z interlocku, ale samotný na nějaké lehčí podvlíkací oblečení, nadvojito na kuklu... Je opravdu hodně pružný a tahavý, takže na to si dej pozor a počítej s tím ve střihu.
@medvi11 To je teda o hodně dýl, máš špatnou paměť 🙂) Protože mezitím jsem si už já kupovala další dvě.
@jieff Jojo, vím, že ti dlužím odpověď, zítra se k tomu snad dostanu. Ty čtverce jsou teda tvoje.

@caramilla o tom nic nevím. Já ho bloklej nemám.