Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ivuska.h kdy ze ty pliny budes drazit? tak za dva roky? abych si na tu dobu naplanovala mimino.. 😅 😀 libi se mi nejvic ta modra zvireci, velryby no a ty hnede kvety.. 😵 doopravdy nadhera!
s tim tahavym ribem jsi me mohla varovat, nez jsem zacala sit.. 😅 😀
ale ty naplety to je dobry napad, jdu to smiknout.. z interlocku se mi delat nechtely.. 😅
@mehlo to album tam uz neni! to ho stihli maznout, nez jsem si ted schrupla s em., nebo jsi ho odstranila ty? 😕
@daisyr dík za odkaz, ještě popřemýšlím...ruka mě svrbí na další látky, ale mám tady toho hafo teď, co bych měla šít první...tak uvidím, jestli se udržím 🙂
OL nemám a asi ani mít nebudu, na jednu stranu by se mi líbil, ale já jsem ten typ, co večer pěkně stroj a látky uklidí a nevím, kam bych uklidila další stroj :D tak asi zůstanu u klasického. Na to moje dětské šití to stačí, až budu profi švadlena, tak to třeba přehodnotím 🙂
Přidávám mé dnešní výtvory. Mně by teda fotoblog asi nesmazali, páč hlavně to tríčo je uvnitř křivé...no neva. A noční focení dělá hnusný barvy, je to takové blankytnější. Takže tríčo, fleecové tepláky, protože mám lezoucí nechodící dítě a pořád je na zemi, a kamaše pro neteř. Už šiju jako chirurg - v těch kamaších jsem mezi látkou a podšívkou zapomněla špendlík, pak jsem ho musela vypreparovat. Chudák neteř, já ji mám fakt ráda, to nebylo schválně 🙂
@kuna Parádní! Ale nedělej se, pokud i prodáváš, tak by tě smazali, křivýho nic nevidím 😉
@mehlo Ty jsi prdlá, proč to mažeš???? Ježiš, to jsi tam měla nechat!!!:D Ukazovali bychom tě jako kriticky ohroženej druh 😀 😀 😀
Hele, vy jste fakt kecky, já vás nedávám. Nechcete si třeba návštěvy dohadovat po IP, kdo to tady pak má filtrovat, co číst a co ne? 😀 😀 😀 😀 ALe zase máme teda přehled kdo kde co vytahuje nebo se vytahuje nebo tak...
@caramilla no když Vám to smázli tak já tam přece nebudu trčet sama. Třeba mi to nesmázli proto, že to vypadalo jako šílený šití a ne profi. To si někdy říkám, že to moje šití je katastrofa.
Ke kombinéze jsem se dostala, ale nemůžu to tam nějak vyluštit v tý střihový příloze- mám nějakou stoletou Burdu a je tam těch čar nějak moc a ještě furt přemýšlím, jak to předělat jinak. Když se budu hodně snažit, tak bych to snad mohla zítra stihnout, ale ještě musím pro zip do galanterky.
Ahojky 🙂
teda taky to jede 😲 vůbec nestíhám maximálně tak sem tam projít fotečky vašich krásných výtvorů 😉
@caramilla jj taky mi blokli fotoalbum a jako důvod byl odkaz na Fler(na kterém mám mimochodem nyní pouze látky 🙄 😠 )
jinak konečně jsem se dostala k tomu vyrobit něco z látek z Mylly 😉 svrchňáčky pro Vendu 😵 včera jsem se mořila do půl 12 se vsadkou do bundy abych mohla malýho tahat v šátku i venku a no musím to jestě hooodně poladit 😖

@ivuska.h dyť říkám, že to požíráš po večerech...by tě měli doma pořádně krmit 😀 😀 😀