Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@katka3012 cez facebook - rukávniky - vyjde 9,20 eur
inak tie reflexne nazehlovacky,,,, som si kupila ref. pasku a tym ozdobnym dierovacom som povystrihovala...teda ide to este musim usit gate aby som to mala na co prizehlit 🙂
@ucitelka70 Teď myslíš, co? Jak se tu naplkalo (opravuji - jak jsem tu naplkala 😀 ) 100 stran, tak se ztrácím. Myslíš softshell?
Tak ten v metráži nemají, teda neviděla jsem ho. Tady se dělají slavné jeho hromady. Další na Slepičárně @animal oznamovala na leden sepisování a únor objednávání. JInak někde v e-shopu na internetu (mimibazar, fler i klasicke e-shopy, sijemdetem nebo postarame se😉
jé holky...Fanymu tak sluší ty velurový kalhoty 😵 úplně jsem se do nich zamilovala a jse šťastná, že se tak povedly...z lícu vypadají jako z obchodu ( z rubu to je horší, když nemám OL) 😀
Tak zde nabídka zbytků https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ah.... Ti, co chtěli MTX froté, ho mají rezervované, proto už v tabulce není, bylo to akorát. Napíšu vám, nebojte 🙂
@caramilla já čekám až dojde mylly a mtx 🙂 a pak si něco pěkného ušiju 🙂
jsem dneska začala našívat na synovcovo zimní bundu tunýlek a gumičku s brzdičkama, aby mu to šlo dole stáhnout a musim to celý vypárat 😝 jsem to tam našila blbě 🙄 takže zejtra bude pokus č. 2 😅
@michamicha já zas něco prošvihla...teď v mxt jsem váhala nad jednolícem (bílo-oranžovým proužkem)...nakonec jsem si ho neobjednala 😠 😠 a další den mi přišel oranžový patent (přebytek z mylly) . Já naŇ zapoměla 😀 a tak by se k tomu jednolícu hodil ☹ ☹ . Příště dám na instinkt...líbí, objednám 😀 Ale 10m bych nebrala...pač bych dosmrti musela chodit v bílo-oranž. proužku 😝 😀
@palosek ten bílo-oranž jsem myslím objednala 😎 a pak mám z mylly ještě hnědo-tyrkys 🙂 já mám proužky a puntíky ráda 😅
Béééé, to mi dělají naschvál nebo co 😢 😢 http://hyenacart.com/SpotsCorner/st/200001/3727... Já už nemůžu nic kupovat, včera jsem vydražila novorozeneckou sadu a jedna se mi ještě plete, navíc tady ty soví jsou až na cca roční dítě 🤐
@palosek ty jsi teda taky prdloška 😀 😀 😀
Já jsem dneska NÍC NECHTĚLA NA ŠIJEM DĚTEM 😀 😀 😀 😀 Viděly jste ty nový bambusový úplety??? Já teda proužky úplně nemusím, ale ten strech úplet s těma jemnejma proužkama č. 2 mě dostal a už ho mám objednaný 😀 Chci z něj zkusit na sebe ušít po těch 5 letech odhodlávání spoďáry, když už mám ty 3 stroje. Ty moje starý, drblý, vietnamský mi teď všechny zašantročila Jasmínka, ona je používá jako svoje krále a šálu. A obléká do toho všechny miminka a plyšáky a panenky. Vždycky ráno na všechny navleče spoďáry, na sebe taky a jede s kočíkem na procházku. A pak, že děti potřebujou hračky! 😀
Jen je blbý, když přijde návštěva nebo třeba opravář a všude po bytě spoďáry 😀
@sinala Hele, jestli z toho nezmagoříš jako tady my všechny, tak si čti, děvče, a klidně i piš a vkládej obrázky, od skupiny 5 výše výtány 😀
@ivuska.h Ty jsi prdloška! U mě naštěstí heslo není k ničemu, když na účtě to zeje jen nulama a v notýsku dluhama 😀 😀 😀
Ty sovičkový se mi líbí hodně, ty vydražený se mi líbí barevně, ale ty kamašky jsou na mě moc "kudrnatý", ale svetrýrek a čapica dobré 😀
@palosek to byl ten námořnickej jakoby? Já na to koukala, ale na mě to bylo moc pravidelný nebo co 😀 Já potřebuju k tomu @terezita , aby mi to zkombinovala do něčeho hezkýho, pak proužky ano! 😀
@ivuska.h Hele, prodáš odpadky, pardon, odstřižky, pardon přebytky 😀 😀 😀 a máš na soví longiesky, ne? 😀
Promiň za hubu nevymáchanou, už 4. hodinu se hrabu v tabulkách a grafech a už mi hrabe, zapíjím to pivkem a odpočívám od statistiky u MK a Pipkárny a Vlnapu 😀
Tak jsem se taky s dovolením napsala... tak teď ještě ten stroj 😀
@caramilla No to je právě nebezpečí mého podnikatelského účtu, protože tam se peněz točí dost a nějaká ta tisícovka se tam snadno schová, při těch sumách, co dávám za materiál na výrobu... Jenže pak když si to člověk posčítá, nestačí se divit, přecejen to jsou furt peníze, co bych bývala mohla místo kupování kravin dát třeba za jídlo, že 😝
to byl boj o zbytky :D
paloš, já mám oranžovo proužku z mtx objednáno myslím víc, tak uvidím, jak mě to zaujme, a kdyžtak bych ti kus přenechala...

@caramilla tak to isto kúpim.... mávajú to aj v galantérkach, čo sa to objednáva iba v e-shope?