Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@michamicha To jsem tam zatím vytvořila a dopsala, co se tak nějak muselo objednat navíc, uvidím, věřím, že z mylly dorazí vše vpořádku... Chtěla jsem to nechat na rozebrání, až mi to přijde (ještě jsem nic neměla v ruce, tak třeba bych si i něco navíc nechala pro sebe😉 Ale když se ptáš, tak pokud se ti něco líbí, písni IP. Tabulku otevírat nebudu, ať se mi to tam nerozhází.
@michamicha jo, ještě jsem ti chtěla napsat, že teda nebude trikot ainotar, takže máš přednostní právo si vybrat místo toho něco jiného 😉
tady je celá galerie knoflíků...
http://hyenacart.com/stores/TessaAnn/index.php?...
tak první motýlková kapsovka z PULu od crawler je na světě 😀
@medvi11 Ayarina je levnější -- http://www.etsy.com/shop/ayarina 🙂
@medvi11 @terezita Fimo nemám ráda, má takový moc křiklavý moc výrazný moc základní barvy 😀
Všechno z toho mi přijde takový plastový, nevím, prostě fimo fakt ráda nemám.Švagrová ale z fima dělá a přinesla mi teď krásný barevný knoflíky. Ty jsou celkem ještě hezký, když si odmyslím, že jsou z fima:D Chystám se jí je na něco našít pod stromeček.
Ale když vezmu to, co se za knoflíky prodává na děti v obchodech i u stoklasy, tak jsou ty z fima překrásný! Nebo jinak - kdybych měla ráda dětský knoflíky (jako, že nemám:( ), tak tyto jsou fakt super!
@vdovec Teď nevím, jestli se mám urazit? 😕 😠
Já jsem nikdy nebyla pyžamová, ale máme chladnej barák a přišla jsem pyžamu v zimě na chuť, ve všem jiném mi táhne na kolena 😖 A pyžamo sice není sexy a není krásný, ale je takt moc příjemný a obrovský, takže nikde v noci neškrtí. Já jsem z něj nadšená upřímně řečeno víc než ze svý designovaný softshellky 😀
Mimochodem dneska poprvé jsem v ní nebyla spocená jak debil. Včera mínus 2, já tenkej svetr z příze (Takže nic hřejivýho) a softku s paropropustností ty 3000 a fakt jsem byla mokrá všude, přijde mi, že to vůbec nedýchá 😖 Máte někdo na sobě srovnání? Já si asi ušiju ještě ze softu z baleriny pro sebe nebo co 😀 Manža má z baleriny a je nadšenej... 😠
Dneska jsem šla na hodinu s Jasmí ven, to bylo něco, rychlost šneka, šlápla do každýho ho... na každý ho... si sáhla, za ruku odmítá, válí se vzteky po zemi a maminka zmrzlá jak to rozšláplý psí ho....
@caramilla 😀 😀 😀
a jen omylem jsem klikla na dum latek a asi se neudrzim a zase tam budu muset trajdat.. 😝 http://www.dumlatek.cz/fleece-potisteny/4589-fl... 😵
@terezita omylem, jo???? 😀 😀 😀 😀 FLíz teda bombovej!
Kamarádka dneska volala z Prahy, že by chtěla nějakej obchod s obyčejnejma látkama (zbláznila se ze mě a že začne taky šít, zatím šije rovně🙂 - tak jsem ji poslala k Mrázovi - já jsem sviňa, co? 😀 😀 😀
@mehlo Hele, to musíš napsat jinak - můj mhd má tak velkou nohu, že už mu měsíc pletu ponožku 😀 😀 😀 Jako ponožku bych asi nikdy neupletla, ale chystám se na tu rukavici, jetli to zvládnu. Mamka to uměla, tak třeba mě to naučí 😀
@terezita mě se líbí i tento:
http://www.dumlatek.cz/fleece-potisteny/4592-fl... Divočina 😀
Tohle chci umět!
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=379
Kdysi jsem si myslela, že v důchodu se naučím plést, ale teď vím, že za
A) se důchodu nedožiju
B) I kdyby, budu mít revma v prstech
Takže se to musím naučit teď 😀
@terezita já vím, však tak jsem to myslela, obyčejný látky prej 😀 😀 😀 😀 😀
Už jsi poslala můj balíček? Že bys mi mohla kus médi přibalit 😀 😀 😀 😀 (když půjdeš v kukle, tak se za růžovku ani nemusíš stydět - jednu velkou, co měla být pro Jasmí mám na půjčení 😀 ) A vlastně jsem blbá, chtěla jsem si půjčit nějaký střihy od tebe 😠
Ahoj 🙂 prosím vás máte někdo ze ŠD ten Bambusovo - konopný flís český? Jak to vypadá?

@caramilla jeziiis, co to je? to je jako sniiih? 😀 😀 😀