Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
A já nemám ty krásný stuhy, béééé, na Stoklase něco určitě mají, ale po 50m. Já budu muset zítra ráno asi do galanterky nebo co 😀 😀 😀
Tož to jsem ráda, že jsem ještě nezačala stříhat, protože tohle je teda divočina 😀 a chci teda vědět, jak to bude vypadat celé (nějak nechápu, jak ta kapsa bude vypadat ...)
@michamicha @palosek jéé..někdo změnil ty zpevňovače na toto http://www.stoklasa.cz/naramek-tyrkenit-vlnky-p...
Holky...já teda nevím, jestli ted někdo speciálně neupravuje tabulku.....ale najednou tam nejsou ty zpevňovače (po 5 v bal), ale mám tam místo nich obj. náramek-( , který
jsem fakt nechtěla 😠 😠 😠
A asi nebudu sama...
@palosek taky nechci žádný náramky 😠
@michamicha a nechceš to udělat tak jak ti navrhla caramilla? teda kvuli naplnění balení..nebo si vem ještě 2 😀 😀
hele tak se dohodněte, kterej záškodník v tom udělal zmatek, upravte to tak, jak to má bejt, a já jdu za pět minut objednávat, dítě právě spokojeně usnulo 🙂
Holky, raději si to všechny zkontrolujte 😖
@caramilla jaký chceš stuhy? mám doma docela slušnou zásobu atlasových, asi milion odstínů 😀 šíře 6mm, některý i 3mm nebo 12mm 😎
@michamicha 😎 😀 😀 😀
jdu objednávat. kterej raubíř smazal odkaz hnedka u první věci, vrrrr?
jééé..to je legranda 😀 😀 😀 to jsem zvědavá kdo bude mít to co doopravdy chtěl..paráda takhle před objednáním 😎
holky jak jste tu před tím řešily ty tabulky..tedy přesněji ty vzorce..jsou někde napsané?..teda jako jestli když s tím neumím..tak abych si dohledala operace, které potřebuji

Ó, né, do kelu, ježiš, to je úplně nějaký jiný, než jsem si to představovala, kytky vyhazuju z okna a kupuju nový látky na toto 😀 😀 😀
http://www.farbenmix.de/advent/3/3.htm