Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Nebudete někdo brát z MTX froté?
a která je ta oranžovka? díky!
@lillyzelvicka jake barvy?
@terezita celkem to je jedno jaká barva ne moc tmavé ??
Holky - laickej dotaz - jakej je rozdíl mezi prostěradlem frogé a jerzey? Koukala jsem na MTX a maj tam nádherný pro mímouše a já zatím žádné nemám 🙂 bych to spláchla s minihromádkou 😕
jen se radši zeptám... píšou se tam metry, ne kila, že? 😝
@boudova já mám jedno žerzej a dvě froté, určo froté je lepší na zimu, já ho zase mám raději než žerzej, že mi přijde takové silnější, kvalitnější (ta žerzejová, co mám já, mi přijdou kolikrát dost průhledná...). Ani bych neřekla, že tak hrubne, ale neperu to tak často jako plíny nebo ručníky, tak možná proto
@daisyr
@macin73
Vemu oboje - ať má dušinka klid - od každého jedno.
Jestli mi to @mehlo dovolí? Prosím, prosím - můžu si vzít prostěradla přes hromádku? Nechci vás okrást o položky....
Mrkněte, jak jsou krásný http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
@lillyzelvicka My nejsme teplákoví, takže já mám doma nasyslíno teplákoviny a nikdo z toho skoro šít nechce, takže možná budu nabízet pak naopak přebytky:D Ale fineriby klidně se přidám i jiný barvy, ale nechci to tam plevelit, já bych dokázala přidat 100 položek 😀
Klidně pak udělám další mini-hromadu třeba na fineriby v lednu 😀
Baby, strašne všetko nestíham... Tu tasku budem dobiehat asi cez vikend... Brother odporucacky, ktorý to brother ste radili-Sijaci stroj, nie overlock ???
@caramilla no já z teplákoviny šiju mikiny a mám už tolik super nápadu a jen je realizovat a mít na ně čas 😀 copak máš za barvičky klidně odkoupím 😉
hromádky jen na fineriby bude skvělá... fineriby jsou pro mě teď něco jako lemovací gumičky nebo nitě - potřebuju mít po ruce co nejširší výběr, abych mohla rovnou kombinovat a šít 🙂

@ovecka111 ahojky přidat se může napiš si tam nick a mail.Jakmile se tabulka uzavře což je zítra večer tak to sečtu a pak se posílají zálohy a pak se to objednává