icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

ucitelka70
7. jan 2012

ten jazvečík nemá chybu! perfektné

stassy
7. jan 2012

@caramilla to šité ovoce, co tě tak šokovalo, je z Ikea. 😀 😀 😀 Mají i zeleninu, zrmzlinu v kornoutku, dort se svíčkama... 🙂

terezita
7. jan 2012

@sufik1 ten krokodyl me taky dostal! tim se asi budu inspirovat.. 😅 no vice vecma tam.. 😀
@medvi11 to jen, aby ses nahodou nenudila, kdyby sis chtela na 5 minut hodit nozky na stul a dat si kaficko.. 😀

ucitelka70
7. jan 2012

@martinkah finerib je prepokladám kvalitnejší, elastickejší ako jednolíc a obojlíc?

baarca
7. jan 2012

Ještěže ty ruské blogy jsou pro mě jak klínové písmo 😅 To já abych udělala vláček 😀

ucitelka70
7. jan 2012

@kryska5 ružovú som zobrala ja pre seba..... 😅

ucitelka70
7. jan 2012

@dankakk aj ja som sa už napísala do tabuľky...... mali by sme to skombinovať s mtx a ott.???? jaj, čo len seson na to? jedným poštovným.... 🤐

daisyr
7. jan 2012

tak teď zase já koukám na ikea hackers a tu irin... a nemohu se odtrhnout 😀

kryska5
7. jan 2012

@ucitelka70 engross sa nebude kombinova5 s mtx to ide na dobierku

baby do čiech sa dá platiť cez paypal?

kryska5
7. jan 2012

prosím vás aká je asi spotreba lamy na svetrík 86-92 + vesta 34-36 oboje s kapucou? Bude stačiť 1,5m či 2m. Vďaka

sufik1
7. jan 2012

viděli jste tohle http://www.myllymuksut.com/velvet-print-p-1545....

kdy bude mylly????

kryska5
7. jan 2012

@animal prosím ťa tomuto nerozumiem v tabuľke to je za 29Kč na stránke za 19Kč to je nejaké balenie? Dík za vysvetlenie (dúfam, že som dobre pochopila že toto máš pod palcom ty 😉 )
http://www.engross.cz/index.php?page=shop.produ...

Predpokladám že ak sa tu na SK dohodneme tak si to dáme poslať na jednu adresu všetko naraz a potom si to rozpošleme 🙂

kuna
7. jan 2012

Jděte někam s těma blogama, cítím se tu méněcenná! 😀 😀 😀

HA! Sufiku, ty jsi mi dala! Já jsem teď zjistila, odkud jsou kulatí ptáci. Uhuhuhuhu, k mylly se přidám 🙂 http://www.myllymuksut.com/trikoo-oliot-p-1699....

sufik1
7. jan 2012

@kuna kulatí ptáci jsou z http://www.dumlatek.cz/vzorovany-uplet/3667-det...

ale už jen zelený

terezita
7. jan 2012

@kuna kulati ptaci jsou od mraze, metr myslim za 179,-

terezita
7. jan 2012

@terezita ha, alca byla rychlejsi.. 😅

kryska5
7. jan 2012

@gucz @zhrkz @dankakk @ucitelka70 prípadné iné záujemkyne 😀
baby tak sa zapíšte do tabuľky, zatiaľ mi to nikto nepotvrdil ale predpokladám že sa do ČR dá platiť cez paypal tak ako ide v EU, tak to môžem zaplatiť ako to nejako nepreženieme 😀 a potom to rozpošlem vám

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Am...

kuna
7. jan 2012

aha 🙂 no tím líp 🙂

terezita
7. jan 2012

a pro @caramilla tam maji taky jeji oblibene vzory.. na kojicim triku by se to vyjimalo 😀 😀 http://www.myllymuksut.com/trikotstoff-huuhkaja... a k tomu tasku a budes v benesove za nejvetsi modelinu 😉

medvi11
7. jan 2012

@sufik1 ty mě neštvi! Ty berušky jsou boží!!! ...hmm...prohrála jsem v rodinném člověče, nezlob se! a jedu další kolo blogů a hackerů....

lenasss
7. jan 2012

tak jsem si ted ušila z lamy bačkurky jsou krásně teplé 😀 zítra dodám foto

maya84
7. jan 2012

@animal ta tyrkysová souprava je super! šila jsem podobnou asi před měsícem, není teda zdaleka tak propracovaná jako ta tvoje, ale funkční je skvěle - do tohohle počasí pro děti paráda...akorát v té bundě byla Adámkovi zima, tak jsem mu ušila ještě teploučkou zimní bundu - soft a šedá lama z wendy...

akorát bych teda potřebovala někde sehnat softshell v barvě bláta nebo špíny, A. je pořád jako prase 😀 ...teda on je pořád jako čuně nejen venku ale i doma, tak ještě dvě trika na doma...

jo a @animal díky za nabídku dovezení toho softu do čb, snadno si pro to kamkoli dojedu na okraj nebo kolem čb, podle toho, kam bys měla cestu

kryska5
7. jan 2012

@animal prosím ťa a môžeš nám nažehlovajdy poslať na SK ako rekomando, prípadne obyč. list?

kuna
7. jan 2012

@maya84 a jé, další profik 😀 Nádhera!

animal
7. jan 2012

@kryska5 to je právě to, ta tabulka je stará, ale ty nažehlovajdy s cenou 30 a 36kč platí, více jsem zatím nestihla zkontrolovat, takže během pár dní vždy doopravím. Refl.taháček předtím stál 29kč malo i velkoobchodně a nyní je tam změna a stojí 19kč a dávají mi taky tak zase skoro jako maloobchodní cenu, zaokrouhlím to na těch 19kč

animal
7. jan 2012

@maya84 mě Kamil vyklápí v Globusu většinou a jede nakoupit do Makra

animal
7. jan 2012

@kryska5 určitě pošlu, jak budete chtít, abyste to měly co nejlevnější. Zkusím vám zjístit pak cenu za rekomando, to bude bezpečnější a podle ceny, kterou mi na poště potom řeknou se rozhodnete, jak to chcete poslat.

kryska5
7. jan 2012

@animal ďakujem moc, si poklad 😉

maly_prcek
7. jan 2012

@martinkah Víš co my bychom tam měli položek, kdybychom objednávaly tak dlouho jak vy??? By Moraviatex musel rozšířit výrobu 😀 😀 😀