Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
No a teda ja som uplne mimo, ale toto je strih z farbenmix? A nie je v hromadke? Alebo odkial sa da zohnat? Lebo inak ho budem musiet vymyslat a to sa do toho nedokopem tak lahko.
Holky, tak mi dorazily látky od Mráze... AAAAACH, to je krása 😝
@terezita krásna suknička, tá sa bude točiť!
@terezita to si děláš pr??? NÁDHERNÁ!!! ušiješ mi za trest takovou pro Jasmínku! 😀 😀 😀
Nestíhám, nedočítám, od 9 od rána se furt hrabu v zasr. tabulce a furt tam něco měním a mejluju, božéééééééééééééééééééééééééééééééé
Nechcete někdo ještě kousek lamifixu? Navíc budou 3m.
Objednala jsem obalové materiály na ten zas. decovil apod. za 1000 Kc, tak snad se to vyplati, jako izolepovat do pristich vanoc igelitky, na to fakt nemám cas. Ekologie neekologie!
@animal ; @daisyr No, mě to ani nevadí ta činnost, ale to, jak ten čas letí a když vidím co práce mám udělat... Hrůza, že jí si to komlikuju, kráva jsem!
Kdyby nebyl excel, tak se jdu úplně bodnout.
Nejhorší jsou ty změny - ten nechce tohle, ale chce tohle, ten chce dorovnat roli, atp...
A mám nový slogan "jdu se zalaminovat" 😀 😀 😀
@kuna Jo, a tu poznámku o tom míchání vína s tou srágorou, jsem NESLYŠELA!!! 😝 😝 😝 😀
@lillianx Je to prý tenhle střih http://www.farbenmix.de/shop/Patterns/Skirts/RE...
aha, už to vidím... než já něco napíšu, tak už je tu zase stránka navíc 🙂
Ahojte šikulky. Viete mi niektorá poradiť, kde by som zohnala strih na krtka? Chcem detičkám ušiť nejaké hračky a tak hľadám, kde sa dá. Vopred Ďakujem 🙂
babule nemám niektorá z vás Ottobre 3/2011 zháňam jeden strih
@kryska5 uz som sa s maminou dohodla, ze vezmem 3 tie pakle 😀 😀 😀 .. ak by mi nieco ostalo, tak ti mozem 1m poslat 🙂 ale nemam to este poriadne pomerane, mam tu 6 madracov na obalenie a este nejaky vankus . ale ak by sme sa tu baby dohodli, mozme zobrat jeden pakel zvieratkovych ,alebo sovickovych.. tie su take tensie platenka 🙂
@zojec že by si vystavila minihromadku jysku? súhlasíme asi viaceré 🙂
@terezita hele, koukam, ze je Em tak nadsena, ze se i nechala vyfotit!
Ja nechapu toti, jakym trikem jsi udelala takovyhle super kanyry na sisato nebo jak to napsat.
Koukam, ze to tady za chvili bude jako v pohadce o slepickovi a kohoutce - ty mi usijes pro Jasmi sukni, ja ivusce pyzamo, a kam to pude dal? 😀
Jinak hlasim nas do marodklubu, jasminka ode me chytila muj uzasny chcip. Takze krome vrtani se v tabulce, jeste resim protivne nemocne dite, fakt bezva zabava v takto krasny den...
@terezita moc děkuju za stužky, včera dorazily a jsou super. Asi byly nejaky zmatky v tabulce, ale já si toho vsimla až teď, tak kdyby měl někdo stužku s rytířema nechtěl jí, ráda si jí odkoupim 🙂
U nás už se konečně čurá do nočníku, mam z toho takovou radost, že jsem vám to musela napsat!!
Moc vás nestíhám číst, ale obrázky jsem prolítla a je to krása co šijete!
Já už ušila to merino body, ale holt neni overlock, tak je to pokroucený, ale na funkci (rostlináře) to snad nemá vliv😉
@ucitelka70 juj, tak na hromadku sa necitim.. 🙂 ale s jednym - dvoma metrami by som sa pridala.. ale ak nie, tak sa nic nedeje 😀
Ahojte dievčatá, sem tam vás čítam, obdivujem fotečky 🙂
Teraz potrebujem poradiť, kde by som mohla zohnať hrubú teplákovinu ? Vyhrabali sme s mamou také starééééé tepláky na traky pre malého, je v nich rozkošný - len ten vek na nich vidno, majú tak možno 30 rokov, sú ešte po mojej sestre , tak by som mu rada ušila také nové, len neviem zohnať teplákovinu. Môžte mi dať nejaké tipy ?
hlásím, že zkouška za dvě a jdu se dospat... 🙂
@abnka taka hrubsia teplakovina je z druhej strany "chlpata"-pocesana. na sk neviem kde by si kupila, no nepocesanu kupis na http://www.detivbavlnke.sk/product_detail.php?q...

@lillianx No že jo? 🙂 Já normálně vážně uvažuju, že si zkusím ten střih nějak (netuším jak) zvětšit, aby to bylo na mě 😀