Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@sufik1 Kdybys chtěla něco ze strimy, tak já se tam taky chystám, ale zrovna z nití teď nic moc 😒
ďalší týždeň budem na péénke. NOVINKA!!!!
Dnes som si objednala OL BROTHER 4234 😀 😀 😵 😵 😵 😵 😵
@ucitelka70 jooo tak to je supééé 😀 tak ať se šití na něm daří 😉 a přejem mnoho šicích úspěchů 😉
Poradíte někdo, jaká látka z MTX by se hodila na kalhotky? Furt do toho čučím a nevím 😕
Holky,
mám tu nějaké přebytky, určitě je nutně potřebujete 😀 😀 😀
Žirafky bavlna - 160kč
Tato http://www.dumlatek.cz/kolekce-kids/4804-bavlna..., nová s cenovkou, je to na mně jakési málo oranžové a můžu bez toho žít 🙂
70cm, šíře 110cm
Wendy jednolíc ovečky na zelené - 130kč
vyprané, krásné, nějak jsme si nepadly do noty a leží mi tu
123cm, šíře 145cm
MTX jednolíc pastelově světle žlutý - 50kč (nebo se dohodnem)
vypraný, taky mi tu leží, takový letní tenkoš
115cm, tubus 2x80cm
Wendy flís pěkně modrá (blueboy) - 120Kč
ani se myslím nepral, nezapadá mi do letošní barevné kolekce, barvička sytější než na fotu
100cm, šíře 155cm, 230g/m2
MTX oboulíc proužek čoko-tyrkys-sv. modrá - 250kč
jen vypraný, koupila jsem pro chlapy, ale hledí na to rozpačitě, tak já jim to nutit nebudu, vám se to bude určitě líbit víc 🙂 Předkupní právo pro @medvi11, která ho měla doma a líbil se jí a střihnout si nemohla... 🙂
150cm, šíře 155cm
2 zbytky zvířátkových Wendy froté - zdarma
žlutý 88x57cm
zelený 90x77cm
Tož kdybyste něco chtěli, písněte do IP...
@maly_prcek bloknu si ten flis, ale musim se jeste kouknout, napisu jeste pozdeji, muze byt?
@maly_prcek já bych si vzala ty ovečky na zelené a ten modrý flís 😉 písni mi prosím do IP č.účtu a částku s poštovným 😉
Holky, z těch bílých vaflí jednoduché triko s dlouhým rukávem na mhd půjde? Nebo co byste doporučily?
@maly_prcek ááá, koukám že jsem s tím flísem zaváhala ☹ ale ty ovečky si vezmu 😉
jo, co to je u mtx s těma patentama? to dřív neměli, že ho prodávají jen k jednolícům stejný barvy a podobně nebo jo? 😝
@wzorcek ako košičanka by si mohla poznať 😉 asi posledné predajne s látkami, čo v KE ostali... metráž Anjel na Nám. osloboditeľov 20 v podchode (na prízemí, na poschodí je galantéria a partiový metrový textil) - super parkovanie v auparku, len prebehneš cez cestu a si tam 😉 a ešte v Gastrodome na Mlynskej 27..
http://www.metrovytextil.sk/
majú teplákovinu, patenty, plno fleesov, detské bavlnené plátna za 4,15, detské flanely za 4,65.. no, nie je to to, čo sa dá kúpiť v českých obchodoch, na ktoré tu baby hádžu odkazy, ale čo už 🙂
ahojte mam jednu otazocku mam pozicany OL no majitelka je momentalne nezastihnutelna bude sa retiazka parat ci ju treba nejak uzavret trebars presit alebo tak...
@maly_prcek čoko-tyrkys svetlo modrú rezervuj pre season, ona chcela najviac, robila hromadku a neušlo sa......
a isto len večer príde na forum, tak za nu sa prihováram
Holky, kdy je ta deadline MTX? Jsem v práci nedočítám...ať mi něco neunikne 😀

tak jsem ráda za komentáře k robotu 🙂, aspoň mám lepší představu, manža kdysi říkal, že by si ho nejdříve potřeboval půjčit, aby viděl, co všechno dokáže 😉