Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@terezita počítám s tebou 😉 🙂
jako holky koukněte sem na Wendy: http://www.wendy-brno.cz/index.php?stranka=kata... zas přibylo něco nového 🙂 a pokud bysme se domluvily tak na 2-3 vzorech tak bych to objednala a rozeslala 😉 ale musím vzít 3 kila od jednoho artiklu(to je asi 15 metrů) 😉
takže holky rychle než to zas bude pryč 😉 😀
@katka82 ja si teda myslim, ze to na tom fleru bez problemu udas. tam je docela nedostatek bavlneneho upletu. a kdyz tam je, tak jen ten drahy z USA.. no ja bych si vzala i po 3 metrech, urco to zpracuju a kdyz ne, tak strelim hotovy hadrik 😀 mozna bych se zamyslela a odlehcila te i od tech auticek..
@terezita no tak to by bylo supééér 😉 😵 😵 jako na fleru se to určo prodá ale bude to pravda chvilinku trvat 😉 😀 😀za 2 měsíce jsem tak střalila 2 metry od obou autíček 😉 😀
jako určitě bych vzala ty beránky a ty želvy zebry na nebeské 😉u těch lvíčků trochu váhám 😅ty jsou přeci jen občas vidět na MMB nebo na šijemdětem 😉
na latkovkach se svadi online souboje o posledni kousek plinek na anavy eshopu a tady se popereme o uplety 😀
@animal to je jasné 😉 chápu 🙂 ale určo tu ještě nějaký čas pár metříků bude 🙂 kdyby časem byli nějaké volné fondy 🙂
@terezita 😀 😀 😀
jinak brzy mi přejde teplákovina z Moraviatexu 😉 tahle barvička: http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route... 🙂 kdyby měl někdo zájem ráda se o pár metříků podělím 😉 🙂
holky, úplet autíčkový mám od Katky a je to super, právě jsem nastřihala na pyžamka a triko, tak pak dám foto. V reálu je látka - hlavně ta žlutá - mnohem hezčí 😉
no a samo až něco vyberete, zas od Kačenky koupím, my jsme tady 2 klatovské látkové bláznivky, viď Kačí 😀
jo a kdyby se někdo chtěl přidat, dělá se hromadná objednávka z moraviatexu - na patent a Finerib.
Ale samo cokoliv jiného, na čem se na množství dohodneme.
Podrobnosti tady
Ahoj holky,
nezkoušela jste některá, případně nevíte kde by se dal sehnat střih na nosící oblečení - mikina, bunda atp.? 😕
Marci já bych si klidně vzala jak ten modrý tak i zelený 😉 a kdyby byl do žluta tak taky beru 🙂
@mataharyy já vím jedině o tomto: http://www.nosenideti.cz/clanek.php?nazev=&popi... 😉
@katka82 to já už si tě hlídám nějakou dobu, co máš v nabídce (přece se mi od tebe vyplatí, když se s tebou zase domluvím a mám to bez poštovného při osobním předání 🙂 ) to, že prodáváš metráž na fleru jsem už právě taky zjístila, ale mě se bohužel tyto motivy tolik nelíbí, jak bych si úplně představovala.Ale špatné nejsou to se musí nechat 😀
Ještě bych tak potřebovala zjistit, kde mají pěkný flanel s dětskými motivy. Já jsem prošla v Brně už tolik metráží a většina ho vůbec nevede. Osvědčily se mi totiž plenečky - froté - flanel a netuším čím jiným bych ten flanel ještě mohla nahradit. Pátrala jsem i na netu, ale nic moc úspěch, snad jen ve dvou obchodech a to ještě ne moc hezký vzor.

@terezita jj je to Wendy 🙂 ale bohužel mam jen tyto 3 vzory 😒 snad časem něco přibude😉