Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@monikajan já pletla vlňáčky z Tuzemské přírodní ovčí vlny: http://www.babako.cz/sumavska-ovci-vlna 😉 u nás ve městě je za 60kč 😉
@marcelkad děkuji žes za mně odpověděla @sussanah 😉 😀 😀
Zuzi jj autíčka a zvířátka na nebeské už mám doma a budu zítra odpo objednávat beránky na zelené a hroch,zebra a želva na nebeské 😉 bude toho mrak a budu to tu mít 100% dlouho 😀 takže se pak řekni kdykoliv 😉
Marcel super trička 😉 😵 😵 já už si udělal střih,ale nějak se k tomu nemůžu dokopat 😅 jak je mi furt blbě tak ani nemam náladu 😔 snad to brzy přejde 😉
jo a jinak mam tu doma tu teplákovimu je to docela pěkná barvička 😉 šíře je 2 mtery 🙂 a jeden metr by byl ta 175kč 😉
@katka82 jj diky, uz jsem napsala Marcelkad do IP objednavku, budu si brat od tebe ty auticka na modre 3m, chci malemu udelat komplet nocni kosile a tenke povleceni 🙂 Jinak koukam, ze v zari muzeme soutezit, kdo se rozpadne driv, ale budu mit tyden naskok 😀 Meli jste hezky Silvestr, vid? 😉
Milé švadlenky, když jsme tady u toho prodávání, sešel by se mi 1m nějakého oranžového úpletu, bavlna, bambus...jestli máte na prodej sem s tím 🙂 .
holky, ten finerib hnědý pruhovaný počesaný není, ale je tento
a když už Vás tady mám, patent je tyrkys nebo modro-tyrkys
http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
který radši?
ok, nebudu to komplikovat a vezmu tyrkys 😀
Dobrá. Jinak je toho za 12.000kč, ještě zkouším vzít ten fin bordo 2kg a uvidíme, jestli se chytí.
ahojte maminky kamoska mi nasla v zahranici pul material s nadhernymi vzormi , vsetky mozne zvieratkove safarace , kvietkove, jednofarebne no aj ine. je to z vyrobne plienociek...ja si idem objednat len je to predavane po metroch a chcem viac vzorov a z metra vyjde 6 plienok a to ja uz tolko nepotrebujem, preto sa chcem opytat ci nebudete mat zaujem zeby sme spojili objednavku a mohla som si posit viac vzorov plienociek 🙂 cena za meter vzorovaneho pul materialu je 16,5 eur sirka cca150 ked to rozdelime na stvorce na jednu plienku vyjde 1 stvorec cca 50x50 na 2,75e ak ma niektora zaujem napiste mi co najskor do IP lebo by som to chcela objednat co najrychlejsie, kedze to bude cestovat zo zahranicia aby sme dlho necakali ...
jen info z moraviatexu
Z duvodu nemoci skladova prodejna zavrena do 3.2.2011
Koukám, že to píšu kraviny, jsem spíš nešikovná 😀
@sussanah
@katka82 Já jsem první trimestr byla ráda, že jsem vylezla z postele a nějaké koníčky navíc jsem rozhodně nezvládla. A to naštěstí nezvracím, není mi blbě, nic takového, ale energii jsem vůbec neměla. Ale to je všechno dočasné a pak jí zase budete mít až až a budete chystat výbavu na miminka 🙂
Tak holky zrovna psala paní z Wendy že dneska zboží poslali DPDčkem 😉 teda tomu říkám fofr 😉 😀 😀

ještě je zájem o tohle, přidá se někdo?