icon

Skúsenosti s látkovými plienkami: Aké sú vaše názory?

ziza
10. júl 2006

Ahojte, mate niekto skusenosti s tymito plienkami? Ak ano aké?dakujem

michaela80
3. nov 2010

@dugyna ja budem mat normalny abstak...a na sitie som ja lava...

dugyna
3. nov 2010

@michaela80 tak sa naucis ked budes mat ten abstaka..tak proste sa budes musiet zamestnat..a preto sksuis sit 🙂

michaela80
3. nov 2010

@dugyna no sak uvidime ako to bude..alebo z tychto nieco posuniem dalejj a budem mat peniazky odlozene na take co chcem ...chcel mi urobit radost, tak to musim aspon trosku ocenit...

dugyna
3. nov 2010

@michaela80 a tebe sa nepacia tie z ebay? 😒 ja ich zboznujem mam ich kopec a asi este nejake na vianoce kupim 🙂

michaela80
3. nov 2010

@dugyna ale mne uz teraz netreba plienky...a kde dalsich 16 ....a to este tri BG tie limitovane nemam doma...

sulky
3. nov 2010

@michaela80 , tak tych 16 z ebay predaj na MK 😉

dugyna
3. nov 2010

@michaela80 jaj ich mas uz tak vela?

divoska
3. nov 2010

@michaela80 akcny manzel 😀

michaela80
3. nov 2010

@sulky uz sa mi jedna babenka ozvala a berie 11 😀 😀 😀 😀

michaela80
3. nov 2010

@dugyna mam ich vo fotoblogu..moju zbierku... 😀 😀 😀

zuba
3. nov 2010

@michaela80 V už teraz ich máš kvantum 🙂 to budete mať za chvíľu byt samá plienka 😉

michaela80
3. nov 2010

@zuba 😀 😀

dugyna
3. nov 2010

@michaela80 ty mas teda zbierku 🙂

michaela80
3. nov 2010

@dugyna zle som napisala mam ich v clanku...fotoblog uz nie je aktualny...

dugyna
3. nov 2010

@michaela80 no pekna zbierka aj tak 🙂

martina05
3. nov 2010

baby aké sú tie plienky z Ebay?? Ako vypadajú??

alusha
3. nov 2010

@martina05 tie plienky su fajnove z ebay 🙂 jedny su take jemne chlpate ako IB, druhe su ako ostatne kapsovky, vo vnutri je flis, makkucke su a ked das dve vkladacky, tak vydrzia dlho 🙂

martina05
3. nov 2010

@michaela80 koľko stoja tie plienky z Ebay??

cinocka
3. nov 2010

@martina05 - ja ich mam tiez a som spokojna 😉 a sa normalne tesim ked davam tie chlpatucke zvieratkovske 😅

michaela80
3. nov 2010

@martina05 zalezi ako sa ti podari vydrazit...mne sa tie prve 4 co mam v albume zvieratkove podarilo za 3,44 libry za kus uz s postovnym... 😝

michaela80
3. nov 2010

@martina05 maju aj velku ponuku farieb...

cinocka
3. nov 2010

@michaela80 - krasne su 😵 😵

marianas
3. nov 2010

Ahojky.
Malý má 5 mesiacov a sčasti látkujem (mám bambusku, Flip-ku a GroBaby niekoľko kusov). Chcela by som som si rozšíriť zásoby a jednorazovky prestať používať . Čo mi odporúčate kúpiť? Tých značiek a typov je strašne veľa a ja sa neviem zorientovať. Vy ste mnohé skúsené, tak Vás prosím o rady, lebo nemám čas čítať celú diskusiu. Vopred ďakujem.

etuska
3. nov 2010

@marianas
mne sa na noc velmi osvedcili Ella´s House Bum Hugger, tiez mam rada Tots Bots Fluffle a Bum Genius AIO,no a do Flipky som si este dokupila dalsie vkladacky 🙂

emjee
4. nov 2010
mamusia
4. nov 2010

Caute baby.

Tie cco mate stay dry vkladacku do BG flip,tak kolko to ma vrstiev? Bo som si objednala nakoniec bambus a rozhodla sa si ich usit sama,no neviem,ze kolko vrstiev mam dat najlepsie?

zojec
4. nov 2010

@mamusia a ktory bambus? a ake vkladacky chces sit? prefoldy, alebo 10x60? od vsetkeho zalezi 😉 bg flip ma bavlnu organic vkladacku.. ta ma asi 3 vrstvy, ale bavlna ma mensiu savost ako bambus, tak na prefold podla mna stacia 2 vrstvy.. 😉

divoska
4. nov 2010

@mamusia stay dry len jednu taku frote a hore je ten mikroflis. na take 2 hodiny max by som povedala.

inak baby, ako odstranit ten mocovo konopny smrad z konopnych plienok? niekto to tu minule spominal ze mu to vadilo. vzala som jeden hamburger z bazaru a uz chapem preco ked som nuchla 😀 ci ked to dam na 60 zase a ocot tak to zmizne, ci nehrozi?

zojec
4. nov 2010

@mamusia na tvojom mieste by som si urobila vkladacky 60x cca 10-12cm, a prehynala ich napoly.. tato sty dry nema dobre rozmery na sitie z bambusu... a spravila ich z 3 vrstiev, po zlozeni ich budes ma 6 vrstiev😉 saje to super ..