icon

Skúsenosti s látkovými plienkami: Aké sú vaše názory?

ziza
10. júl 2006

Ahojte, mate niekto skusenosti s tymito plienkami? Ak ano aké?dakujem

divoska
15. nov 2010

@luciferova hej boli to tie cinske z ebayu a dala som ich zmazat. uz niekolky krat. suhlasim s tym ked si ich niekto objedna sam, ale poprosi kamosku ci niekoho aby mu ich objednal. ale predavat ich tam akoze nevyuzili sme, dostali sme darom, mame ich dost a tak... a pritom tam svacnut 2x tolku cenu... zatialco by mali dat praveze polovicnu /cize 2.5... 😀/ nech sa nikto nehneva... to radsej tych ktori by naleteli "uchranim" ak to tak mozem povedat. mozno som svina ale nech. nikto si tu biznis na nevedomosti maminiek robit nebude.
@emjee raz to asi uz muselo dojst ;)

lulukn79
15. nov 2010

dievcata ako skladate BL bamboo 40x40, chcela by som ich pouzivat, no neviem ich nijako rozumne poskladat napr. ako vkladacku do nohavickovych

labutka
15. nov 2010

@lulukn79 mam chlapca a stvorec skladam na tretiny a potom este vpredu zohnem asi 10 cm pod pindura a davam do kapsovej plienky.

lulukn79
15. nov 2010

@labutka dakujem skusim tak, mam sice dievca ale podla mna cika ako chlapec, lebo plienku mava mokru hlavne vpredu

zojec
15. nov 2010

@lulukn79 ja skladam na stvrtiny do nocneho hamburgera 😉

labutka
15. nov 2010

@lulukn79 @zojec jeeej no jasne ze aj skladam na stvrtiny. Len teraz som tie kapsy uz dlhsie nepouzila tak mi to vyfucalo z gebule. Ale treba to prisposobit podla sirky plienky.

lulukn79
15. nov 2010

@labutka @zojec ok, na stvrtiny a kusok vpredu zahnem, aby ju to na chrbatiku netlacilo ked bude lezat

zojec
15. nov 2010

@lulukn79 jo, zohnut vpredu.. ja uz nezohynam, pasuje mi akurat 😉

divoska
15. nov 2010

zistujem ze tekuta lovela voni na pradle 10x viac ako praskova ktora nevonala skoro vobec. zaujimave

zojec
15. nov 2010

@divoska voni? 😀 mne teda dost smrdi 😀

divoska
15. nov 2010

@zojec jo celkom voni. resp myslim to tak ze ju hlavne citit 😀 z tej praskovej bolo citit nic dokopy 🙂 toto aj voni ako oprate plienky. a nielen vyzmykane 😀

ivuska.h
15. nov 2010

@zojec Já mám kombinovanou pračku se sušičkou, takže ta sušička je dost malá, jen na 3 kila prádla, takže ty cca 3 kg plenek mi tam uschnou za normální cyklus na bavlnu na "suché k uložení", tj. za hodinu a půl. Jediná BBH Magic někdy vyleze trochu vlhká (to našité mikrovlákno) a pak taky tréningovky se všitým savým jádrem.

zojec
15. nov 2010

po 1 a pol dna pouzivania latkoviek ( v noci mala alany) sa cervene vyrazky znova vratili 😠 😠 😠 slak ma triafa.. skusim vsetky plienky vyprat s gulou.. som nestastna 😢

divoska
15. nov 2010

@zojec drz sa kuratko

zojec
15. nov 2010

@divoska najhorsie je, ze fakt mam pocit, ze v tych alanach nie je o nic suchsie.. na prirodnu plienku davam aj viskozovu vkladacku.. na dotyk je to presne take mokro ako v jednorazovke... skusim este teda vyprat s gulou bez akehokolvek prasku.. a fakt to uz mala pekne zahojene..

zojec
15. nov 2010

myslela som viskozovu separacku

alusha
15. nov 2010

@zojec joooj, to mi je luto.... my to mame presne naopak, ked ideme na vikend k rodicom alebo niekde na dlhsie a zoberiem jednorazovky, po dvoch dnoch pouzivania je zapareny.... on mi jednorazovky neznasa, vlastne kvoli tomu sme aj po troch tyzdnoch od narodenia presli na latkovky 🙂

labutka
15. nov 2010

@divoska myslim ze tie cinske s ebayu su tam zas.. 😕

zojec
15. nov 2010

@labutka to su ine...
@alusha na zaciatku mala a B. taku istu reakciu na hnusky.. a po poslednom ockovani sa to otocilo 😠

divoska
15. nov 2010

@labutka neboj uz su zas nahlasene 😀 @zojec veru a cim jej umyvas ritku?

zojec
15. nov 2010

@divoska cistou vodou... tecucou z kohutika 😉 inak fakt konecne s tymi plienkami 🙂 akoze je fajn predat nieco co nepotrebujem, ale trhnut na tom raz tolko... a robit si z toho kseft :(

michaela80
15. nov 2010

@zojec noo ja som tak od jednej kupila dve tie hviezdickovanie ..kus za 11 eur a terat budem mat mozno do 4-5 eur za jednu..musim pozriet kolko mu stiahlo paypal za tych 16 ...co ja s nimi budem robit 😀 😀 😀

zojec
15. nov 2010

@michaela80 🙂 mozes predat, ked das cenu za 5 tak sa po nich len tak zaprasi 😀 😀

michaela80
15. nov 2010

@zojec budem musiet asi 🙂 ...tie take co mi padnu do oka si necham..sak za taku cenu i ked len prarkrat obleciem tak super budu.... a tie hviezdickovane starsne..no co uz aspon keby chlapte boli..hruza...

divoska
15. nov 2010

jasne @zojec, to ich vezmeme aj my na skusku ;) mne sa nechce to objednavat az tak zas. a jasne @michaela80 sak ty si vravela, a ty ich mas. ale ne ze ich objednavat na ksfet. fakt sorry ale na toto som hakliva. a kedze kukam do bazaru casto tak nemam problem klikat a pisat ze ebay plienky predavane raz za tolko. vcera tam boli za 100 eur ze 10 kusov. a pritom tam sa daju kupit 30ks za 200 dolarov. tak nech ma neseru...

emjee
15. nov 2010

diky baby 😉

zojec
15. nov 2010

@divoska 😀 no ja urcite nebudem skusat cinu na malej ritku ani keby mi ich zadarmo davali.. este by nahodou nemala po nich zaparenu ritku a to by ma uz isto slahlo, ked si predstavim co som dala do kvalitnej vybavy 😀 😀 😀

michaela80
15. nov 2010

@divoska len ja ako sa poznam vsetky ktore nebudem este mat chlape si urcite necham... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a kamoska mi porodila pred 2 tyzdnami tak ju mozno navnadim a dam ako darcek...
tam sa fakt sem tam da vydrazit za super prachy. len man minule odrbali na doprave... 😒 😒 😒

michaela80
15. nov 2010

@zojec ja tam davam separacku flisovu pre istotu ...ale co som objednavala pred tym ja z ebay tak bolo UK nie cina ci hong kong ...QQ BABY...a su ine ako tie hviezdickovane....

michaela80
15. nov 2010

a ze ta tam maju jednovelkostne itty bitty ...dufam ze odolam.. 😅 😅