icon

Skúsenosti s nosením zdedených topánočiek

sidhan
22. aug 2017

Ahojte ma niektora mamicka skusenosti s nosenim topanociek po druhom dietatku?Totisto dostali sme viacero parov pre dcerku a neviem reraz ci je vhodne aby ich nosila ci sa jej nebude zle vyvyjat nozicka ( mam na mysli ze kazde dieta inac chodi tzv. smatle) Dcerka ma 2,5 roka.Samozrejme som ich uz aj oprala😅 ale vaham

Strana
z2
sidhan
autor
23. aug 2017

Ahojte ale vas tu je😉.Dakujem Vam vsetkym za rady ste zlate.Take ze du znicene ž konec by som jej urcite neobula len som chcela vediet ci aj vy semtam riesite ci obut alebo neobut.Aj my mame prveho chalaniska a vsetko co mu kupujeme a mal nakupene boli vzdy kvalitne veci len sa nam to nedarilo nikdy potom predat.Tak vzdy povecine darujem.Samozrejme dcerke chceme tiez dopriat len teraz ked nam dali zopar topanociek asi ich vyuzijeme teda na dvor hadam😂😂😂😂

sidhan
autor
23. aug 2017

@zafir01 ved prave preto toto riesim synovi sme vzdy kupovali drahe a nove veci a potom som ich len tak rozdala nebolo toho kto by to kupil.Na dcerke nechcem setrit no ale uz su dvaja aj tak vsetko co som jej doteraz kupila zase som to rozdala😂😂😂😂 len tak ma potesili tie topanky co nam priniesli .A tak trochu ma zaujimal aj nazor druhych😉

gabika235
23. aug 2017

Nevadí mi, keď malá nosí oblečenie po druhých, ale topánočky by som neriskovala radšej. Veď predsa má každé dieťa inú chôdzu aj tvar nohy😊

vilma5
24. aug 2017

a ja sem tam pouzite topanocky dam... aspon ako nahradne to maju, tie "hlavne " maju nove, ale vzdy treba na vymenu

sense
24. aug 2017

@sidhan pri prvej sme tiez dali dost penaxi lebo ved prve a nech ma , pri druhom by som uz vedela ze pol veci a hlavne drahych vyuzijem malo al vobec a predat taxko, lwbo malokto je to ochotny kupit ale topanky by boli vzdy nove a kvalitne aj pri dalsom dietati

sandral
24. aug 2017

Ak dôverne poznáš osobu od ktorej máš nosené (zachovalé) oblečenie, tak ešte snáď, ale topánky by som v žiadnom prípade po inom dieťati nebrala. Každé dieťa má inú klenbu nohy, inak vychodené topánky, takže zbytočne riskuješ.
Ja nedávam malému ani šaty po inom, nosené od cudzích by som ani len nekúpila.

kiara3
24. aug 2017

@sandral asi nebudeš zástanca second handov😀

sandral
24. aug 2017

@kiara3 to určite nie. 🙂

terezka1947
24. aug 2017

@sidhan ja by som urcite nemala problem dat detom saty po niekom,koho poznam..preco nie,ved nie spodne pradlo...ci ponozky...topanky tiez po starsom synovi odkladam....neviem,ci mladsi vyuzije,ale preco nevyuzit neznosene topanky?samozrejme,pokial nebude mat nejaky problem s nohami

kiara3
24. aug 2017

@sandral tak second handy ani ja nemusím mne to tam smrdí..niektorý sa v tom vyživaju...ale tu je plno žienok čo tu na MK nakupujú...aj keď už sa mi stalo ze som kúpila a vecičky moc pekne nevonali

sandral
24. aug 2017

@kiara3 tak ja som na tom presne rovnako. Mňa odtrepala raz kamarátka do second hand-u a vyšla som odtiaľ, lebo tam bol smrad. Ona tam nakupuje pre syna všetko, ale ja to nejak nemusím. Ja som názoru, že nech má radšej menej, ale nové. Možno je to aj výchovou, lebo moja mamka bola rovnakého názoru. Ja by som mala strach, že prenesiem nejakú kožnú chorobu, alebo neviem,... . Hoci, asi praním sa tomu dá možno vyhnúť.

Strana
z2