icon

Skúsenosti s odsávačkou bez nutnosti pripojenia k vysávaču

ina2405
4. mar 2025

Prosím Vás, máte skúsenosť s touto odsávačkou? Rozhodla som sa kúpiť odsávačku, ktorú nebudem musieť pripájať k vysavaču a chcem kúpiť dobrý výrobok. Ďakujem.

Skúsenosti s odsávačkou bez nutnosti pripojenia k vysávaču
13uzivatelka11
4. mar 2025

Tak v tom prípade jedine nosiboo pro

taktotedanie
4. mar 2025

@ina2405 vsetky tieto bez moznosti pripojenia k vysavacu su ti na 💩 nefunguju
Jedine co ti bude fungovat je nosiboo ale vysavacu sa nic nevyrovna ano dieta sa boji place atd no bohuzial

ina2405
autor
4. mar 2025

@taktotedanie ide mi o tie noci, keď nemusím riešiť hlučný vysávač.

taktotedanie
4. mar 2025

@ina2405 ja som aj v noci pustala mne to bolo jedno hlavne ze mi dieta nechrcalo z nosa hlieny

nika23t
4. mar 2025

@ina2405 ja som mala vysávač na chodbe,.len hadica bola v izbe a dvere privete najviac, ako sa dali. Manžel pustil vysávač, fakt za pár sekúnd bol nos čistý. Mala trikrát zakričala a hneď zaspavala. Zbytočne vyhodené peniaze, naozaj. Táto odsávačka Ti neurobí dobru službu.

ina2405
autor
4. mar 2025

@nika23t ok, ďakujem za názor. Ja používam túto vysávačovú odsávačku už 16 rokov, ale fakt mi ide na nervy tá manipulacia, hlavne keď ho odsávam 4x za hodinu počas dňa ako teraz keď sa mu pustili mega sople.

taktotedanie
4. mar 2025

@ina2405 ano odsavala som jeden den 36x take sialene sople dieta malo, hold ked mi nevie vyfukat tak mu tam tie sople nenecham

ina2405
autor
4. mar 2025

@taktotedanie no jasné ,že nie. Ďakujem za názor.

13uzivatelka11
4. mar 2025

Inak ja som odsavala len s tou nosiboo pro a nebol problém 🤷‍♀️ tiež mal prvý rok v škôlke sople nonstop