icon

Učiace nohavičky

nkaps
1. mar 2012

Máte niekto s nimi skusenosti? Ako ste spokojné a vaše detičky? Kde ste ich zohnali a za koľko? Ďakujem za príspevky

sisaha
1. mar 2012

@nkaps ak mas na mysli take, co su vlastne ako plienky, len sa daju stahovat, tak ja s tym nemam dobre skusenosti. Mala velmi rychlo zistila, ze je to vlastne plienka a ked jej ujde, tak je v suchu.. Tak si veselo do toho cikala. U nas zabralo, zobrat plienku uplne a cca kazdu hodinu posadzat na nocnik, vzdy pochvalit. Nehody sa budu stavat, ale dost rychlo pochopi co od nej ocakavas a zacne ovladat vylucovanie..

nkaps
autor
1. mar 2012

@sisaha mám na mysli látkove nie jednorazové, len sa ťažko zháňajú... A sú aj dosť drahé

renatka737
1. mar 2012

@sisaha tak isto som naucila ja malu kazdu hodinu posadit a za tyzden bola cely den sucha a za dva kakala do nocnika🙂 nam to slo ako po masle

renatka737
1. mar 2012

@nkaps neoplati sa to podla mna radsej nohavicky obycajne a nauci sa kazdu hodku ju posad a sama pride na to sama a daj jej napr. jednu tycinku a ked sa vykaka tak cukrik a zvykne si a potom sa vycika uz aj bez odmeny ak sa vycikala moja mala do nocnika tak sme tlieskali skalali od radostia a kricali Bravoooo...Uzasne to pomohlo drzim palce

habibi78
1. mar 2012

@nkaps ak odnaucit od plienky, tak ziadnu...ani uciacu... 😉

nkaps
autor
1. mar 2012

@renatka737
@sisaha

Mne malý sam chodi na nocnik len kým dobehne tak mu trochu cvrkne a musím ho prezliecť skoro za každým... Alebo sa pri hre pozabudne a gauč či koberec sú hneď znečistené

nkaps
autor
1. mar 2012

@habibi78 malý má plienku iba na spanie!!
@renatka737
@sisaha on sa pýta na nocnik sam už viac ako pol roka aj cikat aj kakat a ked má aj plienku kakať sa vypýta do nocnika

nkaps
autor
1. mar 2012

@habibi78 písala som nohavičky nie plienky, nohavičky majú 5-6 vrstiev a poslednú nepriepustnu sú určené na únik moču nie cikanie... Su latkove takže sa daju prať v pracke
@renatka737
@sisaha

nkaps
autor
2. mar 2012

Už som si objednala 4 ks po 5€ za ks som fakt na ne zvedavá

znamia
2. mar 2012

@nkaps ahoj, kde si ich zohnala, pls? ja mam len jedny, este z uk dovezene a tiez mam podobny problem ako ty.
🙂

labutka
2. mar 2012

@nkaps @znamia odporucam tieto imse vimse. Nepremokave ale priedusne, z organickej bavlny, dobre sedia a celkom mila potlac. 🙂
www.latkovky.sk/produkt-detail/treningove-nohav...

gretka2
2. mar 2012

My sme mali z Mothercare, peknucke, 2ks za 5 EUR tusim, a este 3ks(Fifi), ale uz neviem za kolko, tiez z Mothercare.
Tie z 3packu mali okraje take s lemovkou, a tie uz niektore skriabu, a tie z 2kusove, maju normalny lem, zahnuty a vo vnutri gumka, tie su super. Vo vnutri su z frote, prijemne na telo.
Ale v podstate toho moc neudrzia, lebo male ked uslo, tak toho bolo dost 🙂)) Prezliekali sme, utierali dlazku...
Ale nezda sa mi vhodne, odmenovat deti cokoladkou, cukrikom za vycikanie- prirodzenu potrebu? Pochvalit, samozrejme ano, ale odnmenovat dobru vec zlou? nezdravou? Moje deti tiez obcas dostavaju sladkosti, ale nie za vycikanie, spapanie obeda a tak... Deti su dost prefikane na to, aby pochopili, ako ziskat maskrtu.
Ale je jasne, ze kazdy si sam zvazi, ako bude konat....ja len tak.. 🙂

gretka2
2. mar 2012

Ups, som sa sekla v cene....cena bola za kus 🙂))

znamia
2. mar 2012

@labutka prave tie mam 🙂

nkaps
autor
2. mar 2012

@labutka 12,6€ za jedny? strašná cena
@znamia jedna baba ich núka na BAZOSi, neviem ti skopirovat link, som tu cez tel., daj si do google uciace nohavicky, ona je z TN a pošle mi ich postou

znamia
2. mar 2012

@nkaps uz som ich nasla, ale radsej kupim cez ebay.

labutka
2. mar 2012

@gretka2 z mothercare som dostala dvoje treningace, ale hrozne sustali. Ani som ich malemu nevyskusala. Mala som pocit, ze boli podsite igelitom. 😖
@nkaps neber si to osobne, pre mna je dolezite, aby som vedela povod nohaviciek resp.toho, co malemu obleciem/obujem/dam zjest. Preto som isla na istotu, imse vimse je kvalitna svedska znacka, bavlna je pestovana bez pesticidov.

nkaps
autor
2. mar 2012

@labutka nie všetko drahé je aj najlepšie a nie všetko lacne je najnekvalitnejsie... Ale dám info

nkaps
autor
9. mar 2012

@labutka
@znamia
@gretka2
@renatka737
@sisaha

Už mi dorazili tie nohavičky, už som ich aj oprala, tak zajtra budeme skúšať

gretka2
9. mar 2012

Tak vela zdaru, nech su mokre od prania 🙂

alzbetkamajka
2. mar 2013

ahoj rada by som vedela ako si dopadla s tymi nohavickami pretoze my mame presne ten isty problem a rada by som ich kupiila 🙂

mummyslittlestar
22. mar 2013

@nkaps U nas coskoro v ponuke uciace nohavicky s prekrasnymi motivacnymi obrazkami. za prijatelne ceny